Buna, mamici
Am un baietel de 2 ani si as vrea sa-l duc putin la balaceala. Am retineri insa cand e vorba de strand sau piscina pentru ca am auzit de cateva cazuri in care copilasii s-au pricopsit cu diverse ciupercute.
Voi ati patit-o?
Multumesc pentru raspunsuri
hainutecopilasi
Tocmai ne-am intors de pe strand unde am fost inclusiv cu cel mic - 1 an si 10 luni.Si anul trecut, l-am dus si a fost super ok.La fel am dus-o de mica si pe fetita care are 5 ani jumate si n-a luat niciodata nimic.Si eu si frate-meu am umblat de mici la stranduri cu apa termala sau netermala si nu am luat niciodata nicio ciuperca.Dupa mine asta tine de sensibilitatea individuala a fiecaruia ... daca voi parintii nu v-ati pricopsit cu asa ceva,e putin probabil sa o pateasca baietelul.
Bafta si balaceala placuta!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
si noi am fost de mici (6-7 luni) la piscine! la 2 luni jumatate am fost la aquagym pt bebe care se organiza tot la o piscina publica...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
Noi, anul trecut am mers foarte des la un strand special pentru copii, si nu ne-am pricopsit cu nimic, copilul meu avand o imunitate destul de buna in general. In schimb o prietena a fost o singura data cu noi , si fetita care e cam bolnavicioasa de fel, a facut o stomatita aftoasa de care a scapat foarte greu.
Acum nu stiu ce sa zic, cred ca depinde si de fiecare copil in parte.
Noi am fost cu fetita la Felix cand avea un an si a facut conjuntivita, dar stiu mamici care au venit cu copiii sanatosi inapoi. E de mers la un strand/piscina undeva unde nu este foarte multa lume ca riscul de a lua ceva sa fie mai mic.