probleme la schimbare informatii profil
buna,
am incercat sa-mi schimb cateva chestii la semnatura si n-am putut. am incercat prin metoda normala: optiuni profil si apoi +... dar nu a mers.
ma puteti ajuta?
mersi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Raspunsuri
madyrizi spune:
hello!
ma aude cineva?
nu-mi mai pot folosi nici emoticoanele din stanga... e numai problema mea?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
admin spune:
Cateva intrebari:
Ce browser folosesti?
Ai Adblocker instalat?
Ce antivirus ai instalat?
Da asemenea te rugam sa ne spui mai exact ce se intampla:
- poti sa completezi noile date?
- cand salvezi iti apare un mesaj de eroare?
- cand salvezi te rog sa ne spui daca iti apare un semn de exclamare in bara de jos a browserului?
- cam ce schimbari doresti sa faci? Nu cumva este un text prea lung?
madyrizi spune:
buna,
- folosesc mozilla firefox,
- dupa ce am instalat Adblocker au aparut cateva probleme, l-am dezinstalat dar problemele raman...
- am instalat avira antivir personal
- nu pot completa optiunile: dau click pe + si nu se deschide nimic, raman in aceeasi fereastra
- cand salvez imi zice ca profilul a fost schimbat sau salvat, asa ceva...
- vreau sa sterg 2 kestii de la semnatura, ambele denumite "AlexsiMihai", "noutatile din album" sunt acolo pt. ca le-am oferit la umanitar daca le vrea cineva (nu e reclama)...
multumesc pt. ajutor (emoticon floare - ca nu merge)!
Edit: cand apas pe + la optiuni profil apare in bara de jos: javascript:void(toggleON('settingsblock'));
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
madyrizi spune:
multumesc, m-am rezolvat singurica !!!
am fost in help, troubleshooting information, profile file, am sters folderul adblocker. apoi am fost in about:config si am sters extensia.
deci tot de la adblocker plus era...
NOUTATI IN ALBUM