Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andriii..drumul in total a fost 13 ore..cu 3 ore pauza.ba la socrii,ba ne-am oprit sa mancam,bem..
sunt obisnuita cu drumurile lungi,nu am prob la volan,dar sunt terminata cand ajung acasa. abia ma tineam pe picioare.
plus ca a fost foarte cald,cu tot cu ac..tot muream.

acusi au papat copii...merg cu cami la coafor,pe urma cu rolele pe langa bloc.
pe urma mancare,curat,calcat..si impuscat daca mai am timp.
da nu ma plang..e asa frumos

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata!
,,La multe lunite bebei sarbatoriti astazi, Razvan, Maia , Tudor!"
Roxx- excelent articol! Multumim ca l-ai ,,dezgropat"
Ralukara - hai afara din butoi! Dam na-na . Cam incapator butoiul asta , dragi mamici, incapem prea multe in el!
Mamutz - iuhhuu, inca putin si vine bebe! suntem pe aici!
Ce prostie cu sarea si zaharul lor! N-au timp sa tot manance toata viata sare si zahar in prostii de alimente? macar primul an sa le fie mai curat.
FFF bun steamerul, sunt incantata. Mai, nici nu se compara morcovul din supa cu ala aburit! ce gust si ce miros....(am avut si din supitza si aburit) I-am dat lui Kristian intreg ieri si ce l-a mai ros.... Nu l-am lasat prea mult pt ca-mi dadea palpitatii cu inecatul. El are si dinti si-l musca, nu-i pericol mai mare sa se inece??
Doloress - chiar ii baga la calire prin Canada !!!
Si aici mi l-au dezbracat, dar oricum nu-i asa de frig ca la voi.
Lorich - cum e pe la Braila? cald si bine? Cati dintoi mai are domnisorica?
Pupici si o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele.
raportez bebe cuminte , dormit de la 20:00 la ora 8:00
a venit pediatra , bebe e bineh sanatoasa , e mai inaltuta decat media , si ea mi-a spus sa incep usor usor cu supite si apoi piure dar, mi-a spus ca pot incepe cu mai multe radacinoase o data; nu e musai intai mrcov , apoi apoi telina , apoi albitura , le pot pune pe toate impreuna de prima data. in schimb mi-a spus ca ideal ar fi sa-i fac zilnic lui bebe de papa sa nu pastrez de pe o zi pe alta.

a spus ca-i de acord si cu borcanelele dar NU din tara ca-s pline de nebunii , are parinti care au crescut copiii cu borcanele dar NUMAI aduce de afara (fara ulei,sare,zahar,etc)

am facut rotarixul si m-a felicitat ca am ales sa-l fac. mi-a pus in vedere ca ar putea avea nitica diaree si sa nu ma sperii.

cam atat. sunt around.

pup

PS: ce bine! e racoare afara ! VIATA ! papam morcovelul si iesim la plimbarica

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata de pranz

balamuc cu 3 copii acasa
fiecare zbiara pe limba lui
asta mare e un super mofturos cu cine o semana
m am copt ieri in bucatarie sa fac mancare si el abia a dat cu lingura prin farfurie, iar seara cand am iesit afara crapa de foame.....evident ca atat m a batut la cap sa i iau nush ce de la spring...pana i am luat...plus inghetata, suc....
salata nu manca, snitele nu manca, corba nici atat, doamne fereste, balamuc, o sa l las sa faca foamea poate manca pana la urla
si daca nu i faci/dai ce vrea el, pune un bot de 5 km

dar asa se joaca cu motani si asa rad la el, de ti vine sa i manci pe toti

ca vb de biscuiti de la plasmon
daca pana acum ii mancau in LP, acum nu i mai vor decat in iaurt
Robert a devenit si el un super super mofturos
dimineata abia a mancat o jumatate de borcanel de fructe, frasu a mancat si borcanul lui si ce a ramas de la robert
ieri dimineata le am facut galbenus de ou+branzica+banana........Robert dupa 2 lingurite am zis a inceput cu scheme de facut greata, cu tusit, cu urlat si gata, n a mai vrut
Razvi a mancat jumatate...restul l am combinat aseara cu iaurtul
Robi ciuciu, a simtit ca mai e ceva pe langa iaurt si biscuit si n a mai vrut, Razv a ras tot

cu legumele e crima, nu le mai vor sub nicio forma, Razvi ce mai linge cateva lingurite, Robi........mai de loc
le am mai luat un borcanel de la humana cu piure de legume, din asta parca mai manca si Robi...si o sa l combin cu ce a mai ramas de ieri

nu mai stiu ce sa le dau la pranz sa mance,
vai de capul meu cu 3 copii mofturosi

sarea e ok, daca e ff putina, le trebuie si iod, le mai pun si eu cate putina
aaaa, azi mancam un covrig si eram si cu Robi in brate, sa l fi vazut ce tragea de covrigul meu, pana la urma i l am pun pe buze, atat a trebuit, sugea la el ca din biberon si plescaia de placere din buzite
de cate ori dadeam sa il iau se punea pe urlat, pana la urma s a prins bine de mana mea ca sa fie sigur ca nu i mai iau covrigul de la gura

o sa le fac niste biscuiti de casa, am gasit o reteta o sa v o dau si voua

pupici fetelor si LMA sarbatoritilor, sa ne traiasca si sa fie sanatosi

ps: simo saru mana

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello!
Eu inca cheauna dupa ziua si noaptea de sambata. O noapte pierduta ma debusola si inainte de bb, dar acum ... Inca dorm pe mine. Aseara am stat la terasa de la 7 la 11 seara cu bebe dormind cuminte in carut. Se simtea asa bine la racoare.
Razvan si-a descoperit glasul. De nu chiuie si tipa ... E haios foc numai ca uneori mi-as dori si putina liniste.
Foxy multumesc de urari.
La multe lunite Maia si Tudor.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Sa traiti si sa dormiti bine (macar voi)! hop si io la raport!

ma declar cheaunita, ma trezeste din ora in ora noaptea, nush ce ni s-a intamplat o pacalesc cu suzica , o mai iau in brate, doar doar sa treaca 3 ore intre mese, macar pauza din timpul zilei sa reusim sa o facem. pediatra imi spune sa nu-i dau, ca-i face mai mult rau decat bine, ca si stomacul ei tb sa aiba o pauza, sa nu digere non stop.. azi noapte eram decisa sa o pacalesc, i-am dat sa pape la 12 si mi-am zis gata pana la 6. asta pana la ora 3 cand cu toata suzi indesata in gura, avea niste ochi mari plini de lacrimi si n-am rezistat, i-am dat tzitzi. mi-e frica sa n-o scap din brate in vreo noapte, ca sunt terminata de somn. cred ca uneori nu trec 10 - 20 min si sunt iar in picioare. imi vine s-o dau, nush ce s-a intamplat cu somnul nostru de la 8 seara pana la 4 dimineata. nici ziua nu mai doarme decat iepureste si se trezeste cu urlete. dintii nu-s, constipata nu e ca face la o saptamana kk de o consistenta normala. ma gandesc serios sa o mut in alta camera, sa n-o aud decat cand urla, nu si foiala pe care o are non stop in fundulet, ca ajung la balamuc. cred ca o sa incerc si cu ceai. nu cred ca e de foame, ca lapte am din plin, n-o putea sa-si incarce bateriile mai bine la 8 seara? suge ca o sclifosita si apoi normal ca jeleste de foame. doamne, cat am vrut sa alaptez si acu parca ma exploateaza, balamuc scrie pe mine. pediatra cica sa ne diversificam, parca v-am mai zis. incepem cu legume, tot asa morcov + pastarnac + telina, toate 3 odata, mai intai supa apoi si legumele. numai ca io nu cred ca-i o solutie, pt ca i le dau la pranz, plus ca o sa dureze o vesnicie pana inlocuiesc cu totul o masa de LM, deci oricum noaptea o sa procedeze la fel.. concluzia e tot balamucu

vad ca plecati prin concedii, sa aveti vreme buna! lorich, shines, la fel si restul!
mirela, uof, bataie! mama ne punea sa ne ridicam de la masa cand faceam mofturi, ne zicea ca nu ne e foame daca incepem sa alegem mancarea. si asa era.. hai rezista, cred ca o sa fii doamna de fier pana ii cresti pe cei trei motani (apropos de rezistenta nervoasa)
madalina, bv tie ca iesi, tine-o tot asa, asta e si oboseala placuta

azi ne ducem la doctor, ca avem o eczema (zic io) pe picior si niste bubitze care nu mai trec in pliurile de la gat, dar spre ceafa.. is curioasa ce imi zice, pediatra de la bucuresti mi-a recomandat ceva cu cortizon (diprogenta parca), i-am zis ca nu dau. suntem inca in piatra neamt, asa ca luam si o parere de aici.

va pup, ma duc sa ma pregatesc si sa o imbrac si pe maimutzica, poate daca e asa minunat intzolita o lua-o careva. nu-i bai, ca mi-o aduce inapoi la noapte.........
sper ca am scris coerent

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

rox, biata de tine
ai grija cu telina, s ar putea sa nu i placa, e foarte parfumata si nu e asa ok la gust
ai mei n au mancat piureul in ziua respectiva din cauza telinei
si nu pusesem foarte multa
eu zic sa incepi intai cu piure de morcov, apoi mai adaugi o leguma si tot asa
nu toate 3 o data
zeama in care fierb eu nu le am dat o decat amestecata in piure, am pus ca sa l subtiez un pic, a iesit la inceput un soi de supa crema si apoi am pus zeama doar cand mi s a parut mie ca e prea gros piureul

eu pt tot felul de iritatii ii dau cu DIPROSALIC, nu contine cortizon, ii dau seara si pana dimineata se curata bubele

incearca sa i dai sa bea ceai sau apica, se mai trezesc noaptea si de sete nu numai de foame
RAzvan mai nou, rar mai manca noaptea, eventual ia o gura si atat, cere mai mult suzeta, el cu ceaiul sta cam prost
frasu in schimb ar bea o tona de ceai si apa

foiala si la noi cat cuprinde, mai nou Razvan e foitul sef, nu plange, dar il aud cum se invarte de pe o parte pe alta pana isi gaseste loc sa adorma, plus ca se mai intoarce si pe burta si atunci chiar ca trebuia sa ma ridic sa l intorc inapoi pe o parte sau pe spate

azi au mancat legumele tare bine
Robi a halit piure simplu de la Humana, Razvi a halit ce a ramas de la frasu si legumele de ieri cu ficatel
la 4 tre sa plecam la kineto, doamne n am nici un chef, ca iar ii vad ca urla si iar imi ragusesc si inca nu le a trecut ragusala veche
Razvan inca mai haraie si mai tuseste cateodata
se aude ca ar fi ceva la el in gatut

off

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hai c-am dat-o-n fericire si io, bubu e bolnav. Creca' iar vreun virusel ceva, ii curge nasu fluviu si se ineaca. Dupa ce tuseste de cateva ori mai si vomita. Mi-a facut figura de vreo 4 ori pana acum, inclusiv de dimineata cand tocmai eram la usa si ma grabeam sa ajung si la spital sa-mi fac niste analize si la birou pt. un meeting. Am intarziat la amandoua, evident. Vreo 3 zile am bagat ser si am aspirat, dar azi l-am trimis la cresa si n-o sa mai faca nimeni operatiunea asta, deci Dumnezeu cu mila.
In rest n-are nici un alt simptom, e happy camper.
Noi avem 12 grade, ploua torential de 3 zile si bate un vant de te zboara. S-o ia naiba de vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANKA,sanatate!

MIRELA, tine-te tare!

MAIMUTICA, e doar o perioada... trece! Eu zic ca de la burtica face asa... In niciun caz de foame, n-are cum sa-i fie noaptea (cind toate functiile se incetinesc) mai foame decit ziua! Readoarme la tzitzi, pt ca-i alinare...
Ai facut o analiza la kk? Sa nu fie vreun balaur...
Hai, forta, ca trece.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Pup fetele !!!
In sfarsit am reusit si eu sa intru sa va salut. sambata am fost la nunta, totul bine. bebe a stat cu socrela, a fost tare cuminte, a adormit singurel langa ea si nu s-a trezit pana la 7 dim. asa face mereu cand plec pe undeva, sta super cuminte, sa ma lase si pe mine sa mai ies in lume.
SZ-uri :
1. Scaun de masa nu gasim decat pt bebei mai mari de 6 luni ? tare greu imi e sa ii dau sa pape in brate, il mai pun intre perne, dar tot as a, e greu. voi cum ii hraniti ?
2. Pt cele care inca mai alapteaza, dupa ce le dati papa, le dati san? sau scoateti sanul ?al meu vrea aproape mereu titi dupa morcovel,sau dupa cereale.

Gata, ma duc sa citesc din urma, sa fiu si eu lazi. sper sa termin pana se trezeste piticul, ca apoi plecam la plimbare.
va

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput