Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Haideti la

Edu s-a foit toata noaptea..s-a trezit la 2.
de la 3 pana la 5 s-a trezit din 20 min in 20 min.
oooff..am mari emotii cu plecarea,cu dormitul..caldura

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

neatza!
parasc aici una bucata copil care s-a trezit din ora in ora, supermarait si superfoit....
imi pica ochii in gura de somn....
aruncati vreo 2 tone de cafea si in directia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neatza!
si mandra mea imi doarme toata noaptea de la 2 luni insa noaptea asta cred ca s-a trezit din ora in ora , maraita , plangea in somn,,,, offf! ce o fi ? sa planga in somn...chiar asa.....!!!

sunt zombie. eu cafea nu beau dar cine stie? se baga careva la un ceai verde cu ginseng ?!

o zi frumoasa!!!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!
Simo, de cafea!

A mea e exceptie, a dormit bine cu o trezire la 2 si una la 6...acu doarme iar.

Mi-am verificat cerealele-nestle orez simplu-si nu are glutamat de ala...asa ca e bine, nu? are posibile urme de lapte dar vad ca le tolereaza bine...oricum vreau sa-i dau lapte de vaca de la 6 luni, asa ca e bine ca nu e alergica...Noi am papat ieri pepene galben, cam apos a iesit, dar a fost primit bine...papam si azi...

Raluca, 6,18 kg e putintel...a mea are 4 luni si 6,30 kg...nu e grasuna, dar nici slaba...Oricum, inainte de diversificare luat 400 grame/luna, dupa a luat 200/sapt...De vitamine nu stiu sa-ti spun.

Seriale? eu mi-s fan Gilmore Girls dar ma mai uit la Bing bang teory, One tree hill, War at home, Modern family...recent vazui Twilight (1,2 si 3), mi-a placut desi mie nu-mi plac filmele cu vampiri...am contemplat varcolacul Jacob

Simo, drum bun, linistit, fara evenimente neplacute si distractie placuta! Cand o sa vada Edu atata apa o sa creada ca-i ziua lui!

Si a mea se ineaca cu saliva dar tot ea-si revine...eu doar o urmaresc sa vad daca e ok.
Mai era ceva?? Nu mai stiu...
mai revin...

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Monika..multumim

fac capitol acusi

Mergi la inceput

capitol nou

Mergi la inceput