Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

zumzu games of thrones, super serial

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

eu ma bag la film
ms
revin cu pareri..vad ca e nou, o sa il termin repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

recomandati-mi si mie un serial bun, plss.eu urmaresc the good wife, grey's anatomy, mad men, 2and a half men,lost,DH (ca urmaresc inseamna ca nu mai am nici un epsod de vazut din ele)

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Chuck
Dexter
House M.D. - Dr. House
LOST - Naufragiatii
si ce mi-a placut cel mai mult
Buffy the Vampire Slayer - Buffy, spaima vampirilor
Internatul- spaniol
Fetele Gilmore
Charmed

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

incercati The duck song... lui Tudor ii plac .. vorbeste cu rata http://www.youtube.com/user/forrestfire101#p/c/D40AE0956511B5EC/3/Ru4a-js4My4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

DOLORESS - exact cereale din alea, Healthy Times, ii dau si eu; le-am gasit la IGA; inainte luasem cereale de la Heinz, alea de contin "urme de..."; destul de puternice urmele lor de dau asa reactii;
au lichidari la BCBG, daca te intereseaza; la outleturi numa

TUNDE - uratii nu dau semne inca; da' nici nu le duc lipsa

ZUMZU mie mi s-a recomandat recent The New Adentures of Old Christine; cu tipa de a jucat in Seinfeld; eu nu l-am vazut inca;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

zumzu- am citit OUG dar nu este specificat in leg.cu orele de lucru.
stiu ca inainte asa era,daca te intorceai la lucru mai repede de 2 ani,puteai sa ceri reducerea orei de lucru cu 2 ore(de la 8 la 6).ma gandesc ca daca nu este nyik specif.in OUG legat de treaba asta o ma fii inca valabila treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

aaa ciclonete nu a venit, nu-l astept, am endometrioza si ma ajuta enorm lipsa lui, asa ca la doi ani
Dolores la noi voma a incetat pe la patru luni juma, asa de la sine
Am avut si prima raceala doar nasuc mucios atat, scapat repede cu gel tantum pt nasuc.
Scutece : de la 4 luni folosim pufies suntem foarte multumiti,bucutzele lui bubu respira mai bine , pampers aveau o tona de parfum , iar piticii mei
mai era ceva...aaa treaba cu blogul bravo, felicitari tuturor

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Zumzu, noi urmarim The big bang theory, Modern Family, NCIS, Rules of engagement, How I met your mother, Cougar Town.. si cam atat.

Acum au intrat astia in vacanta si nu mai fac filme, mama lor...
modern family e super comedie.. si the big bang...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

scuze fetele
nu am mai intrat ca mandra a fost maraita, abia acum a adormit

multumesc pentru incurajari

i-am dat Eferalgan, ii trece febra exact pana cand trebuie sa-i dau urmatoarea doza
of
sper sa treaca si sa nu mai faca si la noapte ca tare greu trece o noapte fara somn deloc deloc

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici
botez

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

buna fetelor...
cum reusiti voi sa va descurcati cu copil, cu casa, cu mancare, cu cumparaturi....ca mie nu imi iese deloc...abia am timp o juma de ora sa imi beau cafeaua dimineata ca in rest sunt intr-o continua alergatura.
inca sunt putin cam in butoi...m-a dat peste cap moartea bunicului, ma oftic teribil ca nu a apucat sa isi vada stranepoata si oricat de mult as incerca sa nu ma gandesc la asta...ei bine, cam juma de zi bazai pe subiectul asta...
duminica viitoare, pe 3 iulie, avem si noi botezul...nu am pregatit nimic nu am nicio idee si sincer nici nu prea am chef deloc.
petrecerea pentru botez o facem acasa, nu am nici chef nici bani de restaurante si petrecri mari...
aveti ceva idei de meniuri pentru o petrecere cu 30 de oameni?manare, bautura, dulciuri...orice idei sunt binevenite...
fug...plange....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

mi-am luat cutiile de cereale la puricat
mada pe cele de la topfer bio le-ai verificat? ca eu am din alea si nu am gasit nimic scris (pe cea de la nestle am gasit intra-adevar)

apropo, am citit pe cutia de la topfer cum se prepara si m-a bagat in ceata. se fierbe apa cu lapte?!? a mai folosit cineva? cum?

Mergi la inceput