Inseminare artificiala [IAS] 2
Raspunsuri - Pagina 13
gabid spune:
Anis,iti tin pumnii stransi pt maine!sa dea Dumnezeu sa se termine cu .
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Ariela spune:
Anis draga mea sunt foarte buni foliculii.Au dimensiuni ca la carte.
Sa - ti ajute Dumnezeu sa reusesti sambata.Sa fii calma si curajoasa.
Te astept luni pe forum sa ne povestesti
Te pup,
Ariela
cali spune:
Anis, bafta ptr maine! sa dea Domnul sa fie cu noroc!
Tia, ai spus ca ti s-au resorbit chisturile aparute dupa stimulare, in circa 3 luni! ai facut ceva tratament? plantute ceva??? sau asa, de la mama natura.. oricum, vad ca luna asta stai bine, plus instilatiile.. ce mai, mult noroc si tie..
Tia spune:
cali, doftorii au zis sa vedem ce se intampla dupa 3 luni, in general se resorb in perioada asta (se duce si efectul clostilbegytului) spre norocul meu n-a fost nevoie sa apelez la nimic, dar am ceva tratamente naturiste, m-a ajutat Livia cand incepusem sa intru in panica, daca vrei iti trimit recomandarile ei.
daaaa, luna asta au mers bine toate... dar incerc sa-mi abat gandurile de la prea multe calcule. si-asa l-am zapacit pe iubiteleul meu si pe nu mai stiu de capul lor.. nici unu'
si sa auzim de
MadalinaM spune:
Doamne ajuta, Anis!
si la mine, de-o vreme incoace, se dezvolta foliculi numai pe partea stinga! Asa ca nu te nelinisti!
Dar de ce te mai duci luni la echo? sper ca nu faci echo vaginala,nu?
Eu am inteles ca nu e indicat!
Codri spune:
Sunt nevoita sa ies de pe lista cu inseminarea luna aceasta. Ieri am aflat ca am un chist pe ovarul drept, din cauza unui folicul de luna trecuta, care nu s-a spart.
Asa ca deocamdata iau o pauza. Sper ca pe luna viitoare sa dispara.
Stie cineva un tratament naturist pentru astfel de chisturi? Eu am citit undeva ca sunt bune baile calde cu ceai de galbenele,coada soricelului si coada calului. Este adevarat?
Anis sa auzim de .
pt toate.
anis spune:
Multumesc tare mult fetelor pentru urari sunteti tare dragutze. SA DEA DUMNEZEU SA FIE CU NOROC!!!..si sa nu implinesc 1 an de forum pe la aspirante , ca nu-i bine...
Ariela, tu zici ca foliculii sunt OK? Dr meu era un pic cu semnul intrebariii la ala de 26, ca cica crede ca se va transforma in chist!Voi vedea eu la eco luni.
Madalina,mie mi-a zis ca pot sa o fac eco intravaginal, fiindca deja au trecut 48 de ore de la inseminare luni.
Codri, off imi pare tare rau. Vezi ca la subiectul "chisturile si infertilitatea" parca asa se cheama, am scris eu tratamentul naturist care l-am facut pt un chist de 8 cm , acum cativa ani.
Pupici si sa DEa DUmnezeu ca in 2 saptamani sa curga cu vesti bune pe aici!
AniS