Inseminare artificiala [IAS] 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

anis, eu ii dau naturii o sansa luna asta. mi-am dat termen limita sfirsitul anului. daca nu iese nimic incerc puregon si inseminare in ianuarie.

nu am idee daca sint prea mari foliculii. stiu ca nu e bine daca sint mici, nu stiu ca nu e bine sa fie mari. poate altcineva care se pricepe mai bine sa se dea cu parerea. sorry!!!

lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa avem bafta Lorelai!! Sa dea Dumnezeu!!

Astept fetele sa-si dea cu parerea referitor la foliculii de 21 de mm si 26mm? Cred ca doar ala de 21 e bun,corect? Sau mai sunt si exceptii?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

al meu avea 25mm in ziua 12, cu endometrul de 9mm, deci pe-aproape. eu zic ca sunt buni amandoi, mi s-a explicat ca la marimea asta de 20 sau mai mult sansele ca foliculii sa nu fie buni sunt minime, in general cei cu probleme nu se matureaza.. prin urmare s-ar putea sa ai o surpriza

bafta sambata .. sa ne povestesti

Mergi la inceput

Tia,
Cam asa stiam si eu. De atatea ba tratamente , ba analize... am o brambureala de informatii in cap.
Eu stiam totusi ca daca e prea mare nu e bine, pt ca sunt sanse f mari sa se transforme in chist. Nu stiu exact cat e limita superioara insa...25mm? 30mm?

Nu e ciudat ca de 6 luni se formeaza foliculi numai pe ovarul drept? Cine mai stie....

Tia, macar sa se produca ovulatia cu unul singur....merci tare mult pentru incurajari. Am nevoie de ele, desi sa stiti ca nu mi-am pus sperante mari in inseminarea asta.....E o loterie, asa ca...

AniS

Mergi la inceput

Apropo Tia, atunci cand ai avut foliculul de 25mm, s-a produs ovulatia?

AniS

Mergi la inceput

Anis, si Ancar si Iosup mi-au spus ca la asa foliculi ovulatia sigur a avut loc, mai ales ca dupa cateva zile, foliculul a disparut, daca nu se sparge incepe sa dea inapoi. Ce ti-am descris s-a intamplat luna asta, mai precis luni, maine ar fi ziua 16 si ma duc sa vad ce s-a ales de foliculul meu cel gras

Teoretic ovarele "produc" alternativ.. bine ca trompa dreapta e apt combatanta ce mai conteaza? parca luna trecuta nu ai avut ovulatie, tin bine minte? poate era randul ovarului stang care a dat gres, iar acum a venit randul "luptatorului" si din cate vad vrea sa recupereze

te pup si succes ca sa-si atinga tinta

Mergi la inceput

Tia,

Luna trecuta nu am avut ovulatie, dar am avut un folicul de 16mm (tot in ziua a 11-a) tot pe ovarul drept. Dar in ziua a 21-a la eco, foliculul era tot acolo si regresase avea 13mm...si eu am ramas cu anovulatia...deci de 6 luni, eu aud numai de ovarul drept...stangul are vacanta..E ciudat..o sa intreb dr.

Sa aibe bafta toata lumea si sa reusim cu toatele!

Sa inteleg ca luna asta ai avut bafta ,nu TIA? Pai....cine stie de unde sare iepurele!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Anis, scumpa, daca intrebi dr. sa imi spui si mie ce parere are. Ca eu pina acum nu m-am gindit... dar acum mi-ai dat tu de gindit. :o)
Si eu de vreo 6-7 luni am impresia ca ovulez numai pe stinga, ca ma doare pe stinga doar la fiecare ovulatie.
Sint tare curioasa daca asta e ok.

Mergi la inceput

Anis iubita, la mine a produs si celalalt (adica stangul), chiar daca pe dreptul apare foliculul dominant (cel de 25), eu ziceam "alternativ" referindu-ma la ovulatie, nu la foliculi care nu ajung la maturitate. Luna trecuta a fost aceeasi situatie, dar pe invers degeaba ca n-aveau pe unde trece

ehh, sa speram ca nu e doar noroc si functioneaza alternativ.. asta cu iepurele imi place cel mai mult.. dar mi-e si teama sa ma gandesc!!

Mergi la inceput

Am inteles TIA, dar ce sa fac ,eu de 6 luni fix nu am mai avut nici un folicul pe ovarul stang, numai pe dreapta si tot pe dreapta s-a produs ovulatia, cand a fost.Din cauza asta mi se pare ciudat.Deci daca in 6 luni am ovulat de 3 ori sa zicem toate au fost nhumai pe ovarul drept!Ce aiureala..nu mai inteleg!
Parca am vazut un iepuras pe colturi ...

Da Corina o sa intreb, asta pe luni, cand ma duc la eco iar, asta dupa ce fac sambata inseminarea, ca sa vedem ce s-a intamplat cu foliculii grasuti.Grasi , negrasi sa ovuleze...atat!

AniS

Mergi la inceput