Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Scuze M-am entuziasmat cam tare:D deci:

Haide Alinuff

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

alinuff inca o ora si un picutz si bb-lina Antonia va veni pe lume sa va iubiti, ocrotiti una pe alta. sa iti dea DD multa sanatate, nastere usoara, bb-lina sanatoasa, refacere rapida.

alinuff

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

florina poti pune cati tobosari si majorete vrei, secretul e sa pui un spatiu intre ele, din cand in cand, ca sa nu se lateasca pagina

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ziua buna si de la noi burtici. Spr ca toate sunteti bine si va bucurati de linistea pe care inca o mai avem acum.

Eu weekendul asta fac baby sitting. Prietena mea care a nascut in februarie un baietel a zis ca are niste treaba si m a rugat sa l iau pe baietelul ei la mine weekendul asta. Asa ca am condus ieri pana la Londra sa l iau pe micut. Si ieri noaptea s a culcat pe la 1 noaptea, apoi la 6 dimineata a fost treaz. Desigur, nana (adica eu) a trebuit sa i pregatesca laptele, sa l alinte, etc. Sincer, mi am dat seama ca e foarte frumos sa te bucuri de un bebe, dar in acelasi timp realizez din ce in ce mai tare ce zicea si Pufi a noastra, ca acum e momentul sa ne bucuram de liniste si pace si SOMN, caci dupa ce vin bebeii, ADIO somn!!! Asa ca eu weekendul asta mi am invatat lectia si voi profita din plin sa ma odihnesc.

Florina_g si as fi facut si altceva, dar din pacate cred ca mi cam scade apetitul. Tot incercam sa dau vina pe sot ca e inhibat sa faca sex, dar cred ca si eu ma simt foarte greoaie si nu prea am chef. Uff, si dupa ce nastem cica cel putin vreo 6 saptamani nu avem voie sa facem nika, deci nu stiu cand va fi urmatoarea data. Ma bucur ca te simti mai bine si ti creste increderea in tine. Arati foarte bine si nu numai eu am zis o, deci trebuie sa fie adevarat!!

Alexia multumesc de indicatiile de pe email, dupa ce am sa citesc tot ce am omis ieri, am sa intru si pe email sa ma uit. Azi trebuie sa completez niste studii de caz pentru servici, dar maine am sa trag chiulul la servici. Prefer uneori sa completez de acasa si daca tot e sa merg la servici sa stau si sa ma uit pe pereti sau sa dorm in masina. Nu s a intamplat niciodata pana acum, caci de fiecare data cand zic ca vreau sa dorm intrevine dom'le ceva!!

Miki multumesc din suflet pemtru raspuns. Chiar ma ajuta emorn. O prietena mi a zis la fel, ca trebuie sa i vorbesc DOAR in romaneste, si cum ai zis si tu, o sa mi multumeasca mai tarziu. Are sotul meu colegi la servici care se trag din parinti care vb doua limbi si in timp, din comoditate se vorbea doar engleza. Si colegul ala ii zicea lui al meu ca regreta ca nu stie si cealalta lumba. A noastre o sa fie niste norocoase!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 35+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 31 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Corry si eu sunt una din burticile careia sigur n o sa i fie dor de graviditate. E foarte greu sa cari dupa tine atatea kg in plus, obosesti, nu mai esti tu. Te rog sa te odihnesti, gandeste te ca tu cari acolo dublu decat noi!!! Si cu caldurile din Romania!!! Vai, multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt si pe aici la fel, caci cu siguranta avea si eu non stop picioarele umflate. Aici sunt 15 grade azi, ieri au fost 21.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 31 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Alexutza eu optez prima si prima data pentru nastere normala, fara epidurala. Aici iti da gaz daca te doare prea tare si poate voi opta pentru ala. Dar pentru ca nu am experimentat niciodata aceasta durere, sunt curioasa daca voi rezista. Oricum sunt deschisa spre orice, nu stii niciodata cum reactioneaza organismul. Mi e foarte frica, mai ales de forceps, dar sa speram ca totul va fi bine! O prietena de a mea a nascut cu epidurala. Era dilatata 7 si a facut epidurala. Dupa aia s a mai dilatat doar 1 cm, deci sunt riscuri si la epidurala asta. Baietelul a trebuit ajutat cu ventuza. Aici epidurala e gratuit, cat costa in romania?

Tu cum vrei sa nasti?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 31 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Krissy, minunat si raspunsul tau. Vezi, de asta mi a fost frica, ca o data ce merge la gradinita, engleza va deveni prima limba. Ceea ce intr un fel ma intristeaza, dar asta e!!! Eu voi face exact asa cum ai zis: chiar daca ea imi va vb in engleza, eu ii raspund DOAR in romaneste. Sotul meu din pacate nu e bun la invatat limbi straine, nu a prins decat cateva cuvinte in romaneste pe care le stie oricine, tip multumesc, la revedere, etc. Dra l am invatat si cacacios, bursuc (caci asa il alint eu). Eu sunt sigura ca poate o sa prinda ceva mai multe cuvinte cand o sa ma auda pe mine vorbind cu Imi in romaneste!
As vrea sa spun si eu ca sunt mandra de romancutza mea!! Ma rog sa i placa cultura si traditia romaneasca.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 31 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Lisssa la multi ani pentru taticul tau.

Maribell bine ai revenit! La multi ani fetitei!! Fain ca e mica diferenta intre ele!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 31 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

HAI ALINUFF!!HAI BEBE ANTONIA!!!

FELICITARI GHEVERONICA PENTRU BEBE LUCA !!

Revin si eu maine cu vesti de la doctor..Va pup pe toate

37+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

Buna:) noi suntem bine crestem ne facem mari.

Felicitari Puffi si Gheveronica, recuperare rapida si sa va cresca sanatosi si necoliciosi bebei.

Nu prea mai am timp de scris si dupa cum au mai spus fetele eu mai scriu si la septembrie octombrie ca mai sunt multe fete mai apropiate ca varsta a sarcinii, insa asta nu inseamna ca nu va citesc:)si ca nu va indragesc din toata inima. nu am pierdut nici un capitol, insa cu scrisu stau mai prost ca pana sa scriu ceva se schimba subiectul si tot asa

Oh doamne ce rau imi pare sa aud de babyblue, ii doresc muuulta sanatate , si putere sa treaca peste incercarea asta teribila.Eu vreau sa cred ca totul va fii bine:) bebe iustin va sta la caldurica cat mai mult mami babyblue se va simti mai bine fara atatea pastilutze.

Va doresc multa sanatare si fericire, si o sa incerc sa scriu si eu mai des.

Va pupic dulce pe toate toate si pe cei 2 bebelusi bineinteles:)

27+ cu Kate Rina

Matza rebela ma bucur ca sunteti bine. Nu m am putut abtine, a trebuit sa ti spun ca mi place la nebunie numele fetitei tale!! Bafta in continuare!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 31 ZILE!!!!!

Mergi la inceput