Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Roxana, in butoi sau nu...spune-ne si noua!! Cred ca toate incepem sa avem stari ciudate, dar ma gandesc ca ne putem sprijini una pe alta!

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

De ce Roxana, ca nu mai nasti odata sau alte probleme? Sper ca nu e nimic serios, incearca sa te mobilizezi psihic si nu te lasa asa down, ca dupa aia te apuca poate depresia post-partum si dai din una in alta! Bucura-te de fiecare clipa acum, relaxeaza-te, plimba-te, fa orice iti face placere, acum cat mai ai vreme!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Pai tocmai asta este problema, toata lumea imi spune sa profit de linistea asta, dar nu pot......nu mai pot sa merg pe jos mai mult de 50m, nu pot sa dorm noaptea, nu pot sa dorm ziua (sunt ca un zombi), burta este mare si pare sa imi plesneasca pielea, sunt irascibila mereu, . Pentru ca am fost in pericol de nastere prematura la 34 saptamani, m-am pregatit psihic ca pot naste oricand si fara sa vreau asteptam momentu iar acum suntem la termen, fetita este mare si sanatoasa dar se pare ca nu se mai grabeste, iar eu stau cu sufletul la gura.....

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Roxy, eu am avut risc de nastere prematura de la 24 de saptamani si acu ca am intrat in saptamana 37 , nu pot sa cred , ar fi culmea sa ajung si la 40. te inteleg cu greul , stiu cam ce simti , eu sunt singura mai toata ziua si simt ca o iau razna , imi caut cate ceva de facut dar obosesc imediat si ma enervez, dar incerc sa dau crezare fetelor care spun ca o sa plangem zilele astea de liniste..Ma suna sora-mea care munceste de dimineatza pana seara si daca ii spun ca m-am saturat de stat acasa ma cearta ca ea saraca s-a saturat de alergatura si munca, dar sincer mi-e dor de servici , de oras , de agitatie , de toate .. eee pai cine sa ne mai inteleaga daca nu noi intre noi , asa ca dai bataie si descarcati supararile la noi

36+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Felicitari Alina Bine ai venit pe lume Antonia

Crispy condoleante si multa putere

Alexuta acum vad ca avem aceeasi u.m. si acelasi DPN. Poate nastem in aceeasi zi

Pufi ai un baietel superb si tu esti o mamica deosebita! Nu ai idee cat de mult ma linistesc mesajele tale si imi mai iau din fricile si obsesiile mele ca nu ma pot descurca cu bebe.

Veronica bine ai venit acasa si iti doresc sa treaca problemutele

Lissa trimite-mi si mie o bucatica de tort

Corry aseara cand veneam spre casa am vazut un tatic care impingea un carut cu gemeni si era f mandru. M-am gandit la tine si mi te-am imaginat cu baietii tai

Ireth si eu am burta ca un pietroi de vreo 3-4 zile si o sa merg miercuri la medic sa vad daca imi face ceva

Mamutz eu mi-am luat sutient pt alaptat acum vreo luna din Afi Palace Cotroceni-magazinul Jolidon si purtam 90C, dar am luat 95C la sfatul unei prietene cu 2 copii.

Va pup pe toate

Mihaela

ce dragutz! stii ce mi se pare interesant? ca nu ne-au dat acelasi DPN! hai sa facem schimb ! poate cu ocazia asta imi fac si eu un cadou de ziua mea pe 4 august !
dar... nu se stie niciodata! acum oricum toata lumea ma panicheaza ca fetele se grabesc si sigur nu trec de jumatea lunii... doctorul mereu imi spune la eco ca pare mai mare cu 2 saptamani... etc....
desi am citit acum la roxybarbu si vad ca e apropape de final! FELICITARI! by the way !

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Citat:
citat din mesajul lui mihaaa
Noi mergem maine dim la eco ,si ne rugam ca bebelina sa fie mai grasunica de data asta....data trecuta era mai mik de termen ,avea numai 2500g.

37+

Mihaaa, la fel si noi: maine dimineata mergem la eco, sa vedem cum a luat bb in greutate. Si noua ne-a zis ca-i mai micutza data trecuta...avea doar 2060 gr.
Sper sa revenim amandoua cu vesti bune!

De Roxybarbu stie cineva ceva??

36+ cu Miruna-Maria

Sigur ca veniti cu vesti bune.
Va asteptam sa ni le impartasiti si noua.
Va pup, succes mamicilor!

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Roxy, cu riscul de a ma repeta....., s...e...x, ai incercat?
(se zice ca sperma contine "o chestie" care provoaca contractii/travaliu)

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

Citat:
citat din mesajul lui V

Felicitari Alina Bine ai venit pe lume Antonia

Crispy condoleante si multa putere

Alexuta acum vad ca avem aceeasi u.m. si acelasi DPN. Poate nastem in aceeasi zi

Pufi ai un baietel superb si tu esti o mamica deosebita! Nu ai idee cat de mult ma linistesc mesajele tale si imi mai iau din fricile si obsesiile mele ca nu ma pot descurca cu bebe.

Veronica bine ai venit acasa si iti doresc sa treaca problemutele

Lissa trimite-mi si mie o bucatica de tort

Corry aseara cand veneam spre casa am vazut un tatic care impingea un carut cu gemeni si era f mandru. M-am gandit la tine si mi te-am imaginat cu baietii tai

Ireth si eu am burta ca un pietroi de vreo 3-4 zile si o sa merg miercuri la medic sa vad daca imi face ceva

Mamutz eu mi-am luat sutient pt alaptat acum vreo luna din Afi Palace Cotroceni-magazinul Jolidon si purtam 90C, dar am luat 95C la sfatul unei prietene cu 2 copii.

Va pup pe toate

ce dragutz! stii ce mi se pare interesant? ca nu ne-au dat acelasi DPN! hai sa facem schimb ! poate cu ocazia asta imi fac si eu un cadou de ziua mea pe 4 august !
dar... nu se stie niciodata! acum oricum toata lumea ma panicheaza ca fetele se grabesc si sigur nu trec de jumatea lunii... doctorul mereu imi spune la eco ca pare mai mare cu 2 saptamani... etc....
desi am citit acum la roxybarbu si vad ca e apropape de final! FELICITARI! by the way !

Cu drag,

Pe prima pagina e trecut DPN-ul de la prima ecografie, cand doctorita nu stia ca am menstruatie neregulata, apoi incepand cu a doua ecografie a fost 28 iulie si se pare ca acesta e cel corect. Acum sa vedem cand o vrea bebe sa vina. Conform ecografiei morfologice de trimestru 3 este 20 iulie.

Roxy toate cred ca avem starea asta. Te intelegem perfect. Eu astazi am zis ca lesin de dimineata cand am iesit cu Lady la plimbare. Mai ai asa putin si o sa-ti strangi bebelina in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Cory...pentru treaba ai cu s....iti trebuie si partener...al meu mi-a zis clar ca nu ma mai apropii de el pana cand nu am burta goala

Fac capitol nou....2 secunde

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Cory...pentru treaba ai cu s....iti trebuie si partener...al meu mi-a zis clar ca nu ma mai apropii de el pana cand nu am burta goala

Fac capitol nou....2 secunde

Oana 35+ cu Eliza Maria

vai ma prapadesc de ras! pai al meu e disperat ca am zis macar luna anoua sa facem si noi pauza! si mai avem o saptamana si intram in a noua! cred ca o sa faca 13-14 pe langa mine!

Cu drag,

Mergi la inceput