Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

gheveronica si bb Luca bine ati venit acasa!!! Ai sa vezi totul o sa fie bine, e doar o problema de ajustare!!!
Incearca sa te odihnesti cat poti de mult, sa primesti ajutor cat mai mult.

Tu acum focuseaza-te pe tine si pe bb...restul nu e important... Iar taty daca poate sa se implice si el cat mai mult in ajutat! O sa dezvolte o relatie superba cu puiul tau daca o va face de acum!

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Si inca o chestie eu trebuie sa iau 90 acum pt ca m-am latit in spate cred, ca am masura sub sani 90. In viata mea nu am fost asa de lata. Ca altfel imi trebuia un 80. Oare dupa ce nasc "reduc si in spate" sau o sa am de asteptat. Masura cupei o iau dupa masuratul peste sani e clar, cu numarul am o problema.
Trebuie sa recunoasteti ca ma apuca niste probleme existentiale....

36+

astept si eu cu nerabdare raspunsuri la intrebarea ta
eu habar nu am cum sa iau masura sutienului.
_
31+

Am sunat la Jolidon, nu au in depozit. Masura o afli asa: masori circumferinta sub san si ala e nr, apoi masori peste sani si aia e cupa. Poti spre exemplu sa scazi din masura peste sani, masura de sub sani si diferenta corespunde unei cupe. 2,5 e A, 5 e B, 7,5 C, 10 D. Sau vezi tabelul urmator daca nu considera moderatorii reclama:http://www.tonus-elast.ro/www-tonus-elast-ro/3-ALEGEREA-CORECT-A-M-RIMII/3-Produse-pentru-femei

36+

Mergi la inceput

babyblue cum ti-am mai spus...acum stai linistita, acusi mai trece o saptamana. ai sa te surprinzi curand spunand...ia uite deja suntem in saptamana 37

Pupici de la noi si multa multa sanatate!

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mamutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Bun venit pe lume bebe Antonia ,felicitari si refacere usoara Alinuff
Bun venit acasa bebe Luca si GheVeronica, acomodare rapida si multt laptic.

Am implinit si noi azi 35 de sapt si ne apropiem cu pasi repezi de marea intalnire.
Am fost si la testul de diabet si ce sa va zic, e ingrozitoare glucoza pe care a trebuit sa o beau, atat de dulce de ti se face rau.
Maine avem si rezultatul.
Pupici tuturor !

Alina 35+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Acum va pup pe toate, toate!

Si nu uitati!!! Semnati condica zilnic ...altfel pierdeti evenimente frumoase (asha cum am pierdut si eu ocazia sa o felicit la cald pe alinuff)

Acum merg sa ma intind in pat, ca am un bazait ciudat in pelvis plus durerile aferente...stiu, stiu bb e acolo...dar doare al naibii de tare!

al meu sotz deja nu mai zice nimic...cand ma aude cat mai vait i s-a luat.
- ma ridic din pat, ma vait si gem zici ca acusi nasc.
- ma pun in pat, oftez si mai scot ceva sunete animalice..
- ma intorc pe o parte, ma doare, gem de durere...
- ma ridic pentru mersul la toaleta , injur cu naduf, ma mai lovesc de ceva, mai bodogan nitzel, ajung la toaleta.

In fine...sunt multe d-astea, de care aveti si voi !

Pupici multi !

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna dimineata intr-o noua saptamana pe care v-o doresc plina de vesti bune!

In primul rand, bine ai venit pe lume bebe ANTONIA! Felicitari Alina, recuperare usoara si multa sanatate pentru amandoua! Asteptam vesti, poze, si sa ne spui daca problema bebelinei a confirmat-o neonatologul, sau a fost doar eroare, ceea ce iti doresc din suflet!

Bun venit acasa Veronica si bebe LUCA! Sper ca acomodarea a fost rapida si ca laptic vine din plin! De asemenea abia asteptam pozici!

Cristina/Crisspy, ne intrebam unde ai disparut, si imi pare nespus de rau ca ai absentat din asa motiv dureros... Sincere condoleante, sa-l odihneasca Dzeu in pace, iar tie sa-Ti dea tarie si putere de merge mai departe pentru copilasii tai! Din pacate esti a doua din grupul nostru care isi pierde un parinte in timpul sarcinii, Mady/Madybulancea saracuta si-a pierdut mamica la inceputul sarcinii. Chiar, Mady, cum mai esti?

V_Florina, si eu votez pt Stefan, cu David ai dreptate ca fiind over-used. Plus ca e prea din vechiul testament pt gustul meu, mai mult din traditia iudaica, decat cea crestina... Chiar observasem ca ai un nume de familie complicat si lung cam ca al meu... De aia si eu merg pe nume scurte si care sa se asorteze cat de cat...

Mihaaa, e adevarat ca unul din efectele secundare posibile la epidurala ar fi scaderea tensiunii. Eu una la fel am tensiunea mica, dar nu am avut efectul asta in urma epiduralei, deci e relativ. In plus, esti sub observatie medicala, in principiu se poate interveni prompt cu medicatie in caz de osiclatie, eu aveam montata oricum perfuzie cu oxitocina in care se putea adauga rapid orice...

Mamutz, intr-adevar regula de principiu e ca sutienul de alaptat se alege functie de "cupa" sanului din ultima luna de sarcina, la care se mai adauga o marime. La mine a functionat regula asta. Si eu am albe, din bumbac, la fel si tampoanele pt sani, care sunt lavabile.

Dya, felicitari pentru bebele grasut si vestile bune de la eco!

Savvy, cum te prezinti, parca tin minte ca tu ai pierdut dopul in timpul baii, nu? Te asteptam cu vesti, sper ca esti OK.

Ramona, ma bucur ca esti mai binisor si ca Iustin mai vrea sa stea la mami in burtica, mult succes sa treaca cat mai multe saptamani cu liniste si sanatate! Te-a vazut azi urologul, cum mai e rinichiul?

Hai sa scot si azi majoretele ca de acum ne putem astepta zilnic la noutati, ca surprize nu mai putem sa le zicem cu atatea fete la termen:

Apropo, Cristelle, te chem iar la apel, da-ne de veste sau ai nascut cumva intre timp?

Va pup si ne mai "auzim" curand,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu am gasit sutien de alaptat la auchan, unde sunt hainute de bebe, vanite, pompa de san...

mama de Carol (29.12.2008) si 36+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

eu am gasit sutien de alaptat la auchan, unde sunt hainute de bebe, vanite, pompa de san...

blog

In auchen militari nu aveau si nici cadita onda cu termometru.
Am gasit un ratacit de sutien la un jolidon, se duce sa mi-l ia acum. singura chestie e ca are cusaturi.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ce e aia cadita onda?

blog

Mergi la inceput