Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Bun venit Antonia pe lume multa ,multa sanatate iti doresc, felicitari mami si tati.

Vero bine ai venit acasa. E mai greu la inceput dar ai fi optimista ca va fi mai bine.

Crisspy, sincere condoleante. Nu poti fi niciodata pregatit pentu astfel de momente chiar daca stii ca se va intampla. Dar mai ales cand esti luat prin surprindere. Sa iti ajute Dumnezeu sa treci cat mai usor peste necaz.

Despre nasterea indusa pot da eu detalii. Ora 9- vine medicul si rupe membranele dupa care se introduce oxitocina. Incepe distractia, contractii din minut in minut, la inceput mai usoare dupa care s-au intensificat. Nu prea am avut timp de odihna intre contractii ca pe cand ma bucuram ca m-au lasat incepeau iar. expulzia a durat cam 20 minute, contractiile fiind mai scurte si deh, mama a uitat cu trebuie sa 'impinga'. la 12.30 s-a nascut Paul. Travaliu scurt si cuprinzator. Aceasta s-a intamplat in Irlanda , poate ca se grabeau sa elibereze patul-era coada la nasteri. Aici in state voi naste tot indusa daca cumva nu se gandeste BB sa ma scuteasca de asa ceva iar doctorita zicea ca va fi coodronat travaliul incat sa nu fie foarte agresiv. Vom trai si vom vedea.

Ce bine ca ati scos motatele mai repede -uite cum vin surprizele.

Mai revin maine ca trebuie sa hranesc baietii.

Pregatesc si eu marjoretele pentru cine se nimereste. Doamne ajuta.

Pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata !!
ca in fiecare dimineata , va astept cu cafeluta gata
am dormit 3 ore nu stiu ce am , dar ma enerveaza organismul asta al mau la culme...
Sa avem o saptamana plina de vesti bune , de nasteri usoare si bebei sanatosi

30+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza,

Alexia....ieri am dormit toata ziua ....asa k aseara ne-am uitat pe pereti

Ramona....multa sanatate....hai k mai e putin pana vineri

31 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata fetelor,

Na ca a venit pe lume si prima strumfita a odiseei BINE AI VENIT PE LUME STRUMFITA ANTONIA, SA AI PARTE DE BUCURII, SANATATE SI FEIRCIRE !!!!!

gheveronica bine ati venit acasa, pup pe Luca, va doresc acomodare usora, mult laptic si sa va bucurati unul de altul .

babyblue multa sanatate, pup pe bebe Iustin si pe tine , aveti grija de voi!

crisspy Condoleante! Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita, iti doresc putere sa poti trece peste .

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Noi ieri am avut o iesire prelungita, am fost in Poiana Brasov la un concurs de drift, bubu meu n-a fost interesat de masini , a dormit bustean, am alaptat pentru prima oara in masina si desi aveam emotii a fost ok .

In rest suntem in rutina noastra, ne iubim din ce in ce mai tare, si bubu mic incepe sa fie smecheros , si sa se rasfete .

Pup toate burticile , fug sa mananc ceva ca la 9 avem ora de masa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza:) vin si eu la cafelutza:)

Pupici si bun venit acasa bebe luca si heveronica:) sper sa se rezolve problemele cu snaii si lapticul cat mai rpd si bebe luca sa nu mai fie plangacios:)

Va pup pe toate

27+ cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Neata si de la noi. Multumim de cafea Alexia, ca in fiecare dimineata, esti o draguta!

Ramona multa sanatate, totul va fi bine ai sa vezi!
Pufi ma bucur ca bebe Eduard e mancacios. Din curiozitate cat l-ati tinut afara prima data?Acum cat il tineti?

Cu nasterea indusa am vrut si eu asta, tare nerabdatoare mai sunt, si doctorul m-a refuzat categoric, a zis ca doar daca sunt probleme face asta (defapt are si dreptate, dar de`, cu cine sa te intelegi)

Noi astazi mergem iar la control care cuprinde control pe masa, eco, si monitorizare. Controlul ala pe masa ma omoara pe mine, data trecuta a durut cam rau

In rest pup fetele, va las sa savurati cafeluta lui Alexa

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

'Neata!

Felicitari Alinuff! Sa-ti traiasca strumfita si sa va aduca numai bucurii! Sa fie sanatoasa neplangacioasa si mancacioasa! Antonia, bine ai venit! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!

Alexia, multumesc pentru cafeluta!

Ramona, multa sanatate! Ma rog pentru tine si pentru Iustin sa treceti cu bine peste toate aceste incercari!

Crisspy, condoleante! Toate cele bune si multa putere sa poti trece peste pierderea suferita!

Raportam si noi 36 de saptamani implinite!

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o saptamana asa cum o doriti!

Theo 36+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Pufi ti-am scris si la album , arati demential dupa nastere !!ma bucur mult sa aud ca bubu este mancacios noaptea la cate ore ii dai sa pape?
Florina bafta azi la dr. poate te opreste daca tot esti nerabdatoare

30+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Asa am zis si eu poate ma opreste numai suport greutatea burticii, iar pe mine ma dor toate, pe orice parte as dormi in pat, amortesc si tip de durere, numai zic de datile cand trb sa ma duc la toaleta noaptea ( 4-5 ori) si ridicatul din pat devine un adevarat efort...

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput