LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

mai fetele...,pagina mea,la calc meu am labartat-o,am apasat pe dr...cu stie

VAI CRISSY, acu citesc ce ai patit cu borcanele

edit:ci disteapta sint,am reusit

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

E zi de sarbatoare astazi:

LA MULTI ANI
frumoasa delfinasa cu ochii albastri
ISABELA!

Sa ai parte de o copilarie ca-n povesti!

Sa cresti mare,sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor tai

RODY,sa te bucuri de fetele tale pina la adinci batrineti

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sot de CRISTINA
LA MULTI ANI DENISA,superba noastra mamica de gemeni din delfinariu
FERICIRE ,IUBIRE SI SANATATE linga puii tai dragi si frumosi
ce tinara esti

LA MULTE LUNITE DELFINASILOR SARBATORITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

lalala, de la oboseala mi se trage

katalina, vad ca ai chef de joaca... Ce fain ai scris.

Merg si eu la nani. Tot am asteptat poate apare Rodica sa dea si ea un piscot, o maslina, o scobitoare dar vad ca nik. Mi se lungesc urechile asteptand. Dar sunt sigura ca maine, cand ma trezesc, o sa gasesc aici numai bunatati. Asa ca am ce visa la noapte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Denisa cea young and restless, mami sexoasa de gemenasi. Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorintele!
Racusor, Rodi, multam de raspunsuri. In principiu cam asa fac. In fiecare seara 2 biberoane, unul e gata la 10 seara, al doilea il da gata pana dimineata desi se raceste nu comenteaza.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

katalina, cred ca te-ai petrecut prea mult, nu e labartata pagina

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

crissy esti belea in seara asta..

edit nu ca nu ai fi de obicei

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Merg si eu la nani. Tot am asteptat poate apare Rodica sa dea si ea un piscot, o maslina, o scobitoare dar vad ca nik. Mi se lungesc urechile asteptand. Dar sunt sigura ca maine, cand ma trezesc, o sa gasesc aici numai bunatati. Asa ca am ce visa la noapte .

pai n-am putut sa-ti dau nimic, cristina, ca eram inca la monitorizarea bebelusei!!! abia acum am primit vestea ca voi ramane in spital pana dimineata, asa ca sa vad ce mai ramane din meniu sa impart cu tine

in alta ordine de idei, adica IN PRIMUL RAND, vreau sa va multumesc din inima ca sunteti aici toate si stiu ca am la cine sa fug sa ma plang si sa ma laud, sa rad si sa glumesc, sa fiu intr-un fel ACASA... si cum azi e o zi speciala, cu atat mai mult va simt mai aproape, va multumec tuturor si va ofer un brat mare de flori

mi-am amintit cu drag de acum un an, de toate prin cate am trecut, cum imi faceam eu griji pentru cele care aveau de mers la control sau erau la pat in asteptare, iar eu umblam pe munte prin Gibraltar si-mi sareau maimute-n spate, mergeam cu cortul la un lac un we intreg... hm nici n-aveam de gand sa nasc asa devreme! Isa trebuia sa fie Rac , dar cred ca prea mult isi dorea sora-sa cadou o surioara ca sa mai astepte... asa cum si anul asta, Maria isi dorea sa mearga Isa pana la ziua ei!! prevad o mare coalitie intre ele, sper sa fie constructiva...

mamici dragi, revin si maine, nu stiu cat de dimineata, dar daca nu-s prima, sa stiti ca e cafeaua facuta (alice, tu te trezesti mai tarziu asa ca am timp sa fac si capuccino ). si mai avem piscoturi, ceva aperitive, un tort de ciocolata, un tort mic(care inca nu e asamblat) pentru Isa si delfinasi, bautura la discretie (hm mai am visinata, afinata, Angelli cherry, ceva chestii albastre si galbene fara alcool , whisky, coniac, rom -wow, o Cuba Libre, unde esti palomina?, vin tinto, bere cu si fara alcool), cred ca ne ajung o vreme, nu? si toate astea numai pentru noi, ca is cam suparata pe restul lumii, dar despre asta va povestesc de luni incolo

Mergi la inceput

acuma sa va spun si de ce-s treaza IAR la ora asta . ca pana am lalait la cumparaturi, au mancat fetele, au facut baie si s-au culcat, eu cu sotul am dat iar gata o ladita de cirese uitandu-ne la pozele Isei de la nastere... am copt si vinetele intre timp, dar am uitat sa-mi vopsesc parul asa ca, in timp ce eu ma desfasuram in baie, sotul a sters-o frumusel la somn... acuma mai tre sa-mi usc parul si ma pun la nani si eu, sa vad cat de dimineata ma trezesc...

noapte buna delfinariu . acum un an pe vremea asta ma gandeam la voi si n-aveam nici un nr in tel sa va trimit un mesaj macar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Isa iubita!!Sa fii fericita, norocoasa si sanatoasa!!Sa iti faci parintii fericiti impreuna cu surioara ta !
Mami, sa te bucuri mereu de fetele tale scumpe!!
Denisa La multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de soriceii tai scumpi!

La mult lunite delfinasilor sarbatoriti!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
LAAAAAAAAAAAA MUUUUULTI AAAAAAAAAANI!

ISA SA TRAIASCA, ISA SA TRAIASCA,

LAAAAAAAAAAAA MUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAANI!

SA CRESTI MARE, PUIUTA DULCE, SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE NOROC CU CARUL SI MULTE BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA!

FELICITARI MAMI SI TATI CA AU 'PRODUS' O ASA MINUNE...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput