LMA Isa - Delfinasi in straie de sarbatoare (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

nu cred ca v-am spus, dar noi la 11 noaptea eram inca in parc , toti 4, de nebuni! ca azi am crezut ca ma duc si eu in lume, e atat de maraita Isa si nimeni nu-i intra in voie... statea in brate la tati maraind cu lacrimi "mamaaa"

la 11.45 am reusit s-o pun in patut... aiciis cateva poze din parculet . mi-am terminat si eu de intins hainele si de spalat pe jos, tre sa mai fac din ele noaptea ca ziua nu mai am timp de nimic

noapte buna, delfinariu

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fontanela lui Vlad e inca mare... La noi vigantolul se da pana la 2 ani zilnic si apoi pana la 7 ani in lunile cu "r", adica din sept pana in aprilie. Cred ca un factor imp e si clima ( ca la noi se da pana la 7 ani in lunile reci, dar la voi nu cred ca e cazul de luni friguroase).

Am culcat aseara copilul, cred ca pe la 9 juma a adormit. Si acum la 6 am venit eu la el sa vad ce face, ca nu s-a trezit deloc, nici nu a marait deloc. Era treaz, era la marginea patului, cu capul in partea picioarelor, si se tot misca, dar nu zicea nimic. Acum a papat si sta treaz, aici langa mine. Sper sa doarma rapid... Ca eu la 8 ma trezesc de tot.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fete!

iar s-a trezit F cu noaptea in cap...dar era clar ca asa va fi...la ce ora s-a culcat aseara...

si el e maraici, nu-si mai scoate mana din gurita...uffff...bietu'... i-am dat si Nurofen acu la culcare si l-=am dat cu gel...

crispro, distractie faina azi...oricum ar fi, tu esti o mamica frumoasa...nu te tot stresa atata...

ioi, imi aduc si eu aminte, ca tot vorbeati de haine...cand n-aveam copii, luam salariul si nu exista luna sa nu-mi cumpar ceva: haine, papuci, cosmetice...asa de mult imi placea in magazine...acum, de cand cu copiii, ca si Victo, 2-3-4 magazine, ma plicti, ies cu dureri de cap...no, ca sa vezi ce te schimba copiii astia...

antonia, ce figura e Sasha al tau...e mortal, ca un om mare si necajit in poza 2...

oana, cum mai e Matei? tot suparici?

diana, ce fain de voi...distractie faina...cat despre alti copii/galagie, etc. nu prea ai ce face... doar sa te muti...

rodi, f bune vestile de la voi... voi sunteti pasari de noapte, mai...dar la ce clima aveti acolo, nici nu ma mir...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Eladea, hai repede la o , ca e calda. Celelalte fete o beau mai rece...sa nu faca riduri
Cristina, o sa fii o nasa tare frumoasa. Sa va distrati azi. Vladut nu participa deloc? Nici macar la restaurant?
Rody, si noua ni s-a inchis fontanela. Eu chiar nu i-am mai dat vigantol, dar tb sa mai cumpar, sa ii mai dau, ca dr mi-a zis sa-i dau in continuare, dar am uitat.
Mie imi place la cumparaturi, cu conditia sa am bani si sa stiu exact ce caut si ce vreau. Asa, sa ma duc in magazine , ca poate imi place ceva, nu merge...ma plicti repede. Si mie imi plac papucii, dar eu continui sa-mi iau cu tocuri f inalte si cu platforma, 3 perechi mi-am luat in ultimele 2 luni si nu le pot purta ca ies cu Raul si daca ma mai urc si pe 20 de cm, nu mai ajung la el. nu I-am purtat inca niciodata, sper ca la mare sa le fac inaugurarea ( nici nu-mi duc altceva, numai slapi si sandale cu toc)
Alice, sa-mi trimiti nr de telef pe PM. Am vb cu Victo si facem cam asa : de marti incolo, gasim o zi, in care sa ne intalnim, dar va sun inainte pe toate din C-ta si vedem cum facem. Dar nu mai stiu care sunteti de la mare : Puiutz, Alice, oare Rubia? Si Diana cred ca va mai fi si inca o mamica, daca nu ma insel...lasa ca va gasesc eu pe toate pana la urma. Mai sunteti careva la mare saptamana viitoare? Trimiteti-mi PM cu nr de telef ca eu sun adunarea
Bumblebee, voi cum sunteti? Ati ajuns la mare? Parca pe voi nu va prindem la mare
La multi ani Paul !!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

M-am trezit si eu la 8, dwe atunci tot ma chinui sa imi fac cumva freza, si nu imi iese... nu stiu de ce nu m-am programat la un coafor. Asa ca probabil ma duc cu el valvoi, ce sa fac?

Paula, nu il duc pe Vlad, nici la restaurant- asta ca sa fiu sigura ca pot manca muuult si in liniste. ca el nu are rabdare. il las cu soacra. Mi-e groaza un pic ca nu prea mananca cu ea, doar se joaca. Acum nu e asa grav, ca fructele apuc sa i le dau eu, doar legumele le da socrela. Dar in 3 iulie cand se tine cheful (de la nunta asta) il las cu soacra de la 9 dimi (cand mergem la mire acasa, ca la 14 incepe la restaurant) pana seara la 23-24. Probabil ca o sa mai vin pe acasa rapid sa il vad, sau sa ii dau papa, daca nu se descurca socrela. Mai vedem pana atunci.

Multam fetele de urari! De distrat nu a fi nu stiu ce, ca doar starea civila si o masa. Dar abia astept sa mananc, stiu deja ce vreau: cartofi prajiti (imi e o pofta de mor) cu piept de pui la gratar si cu o tona de mujdei!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

La multi ani Paul, sa cresti mare si sanatos!

Bumblebee, cum se impaca Victor cu marea? doarme mai bine acolo?

Diana, ce fain ca si voi sunteti la mare!!! dar nu aveati programat de dinainte, nu? ca nu imi amintesc sa fi zis ca mergi... Sa va distrati si sa faci multe poze cu Eva la balaceala!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput