Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele
Mai aveti cafea?
Dak nu fac acum alta si va astept

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna dimineataaa!!!
So: dupa o luna jumate de bucurie... aspiranta din nou Ma primiti si pe mine aici din nou?
Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 7s si 6 zile, am aflat la 9s si 3 zile. In tot acest timp am banuit ca e ceva in neregula, deoarece disparusera brusc greturile, nu-mi mai era somn, sanii nu ma mai dureau - dar acesta a fost ultimul simptom care s-a dus si pe langa asta, nu am avut nicio sangerare, nimic iar aceste 2 lucruri imi dadeau sperante ca totusi e in regula. Ei bine, nu a fost in regula, lunea trecuta am ajuns la un ecografist care nu a detectat batai de cord fetal, a doua zi am mers si la doctora mea care de asemenea nu a detectat batai de inima, desi la ecografia de 6 saptamani a avut activitate cardiaca prezenta. In consecinta, a doua zi am facut chiuretajul. Sunt distrusa, ce pot sa va spun? Ca imi doresc mai bine sa nu fi ramas decat sa traiesc asa o nenorocire? Dar na, cine sunt eu sa am pretentii, Doamne Doamne imi rezervase sa traiesc si aceasta experienta. Acum sincer, tot ce imi doresc este sa raman gravi din nou. Si de data asta sper sa fie bine.
Bineinteles ca mi s-a zdruncinat tot universul, nu mai putem respecta nimic din ceea ce planificasem inclusiv planurile pe care ni le facusem legate de bebe 2. Acum astept sa vina menstruatia, partea proasta este ca sotul pleaca din tara la mijlocul lunii viitoare asa ca... n-o sa am cu cine... of, of... bon, dar eu ma pregatesc. Ce nasol e sa astepti sa treaca timpul...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Offfff ylari....
Numai nenorociri
Incepe sa mi se faca frica sii mie.....
Sa te tii tare in continuare :((((

Pai de ce bre, sa ti se faca frica??? Ca doar n-oi fi si tu ghinionista asa ca mine? Plus ca eu asta o sa imi reprosez toata viata ca am fost inconstienta si nu m-am protejat deloc, cu nimic, am alergat ca o besmetica cu Eva in brate, am baut cafea, m-am enervat teribil sila sv si acasa, acasa am facut treaba ca sclava Isaura, etc, etc. Deci de aceea ma consider atat de vinovata, ptr ca simt ca sunt, as fi putut sa fac macar ceva mai mult.

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Ylary te inteleg perfect, am trait sentimentul..... dar cu ai spus si u , totul ne este dat de DD. Cu credinta in suflet tb sa mergem mai departe si sa nu incetam sa speram ca intr0o buna zi Domnul ne va lumina viata cu cel putin un copilas

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Miha ce mai spun doctorii?
Ceva vizitatori astazi?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Lia nu te prosti! Cum frica, pai asa ne incurajezi u pe noi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Buna dimineataaa!!!
So: dupa o luna jumate de bucurie... aspiranta din nou Ma primiti si pe mine aici din nou?
Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 7s si 6 zile, am aflat la 9s si 3 zile. In tot acest timp am banuit ca e ceva in neregula, deoarece disparusera brusc greturile, nu-mi mai era somn, sanii nu ma mai dureau - dar acesta a fost ultimul simptom care s-a dus si pe langa asta, nu am avut nicio sangerare, nimic iar aceste 2 lucruri imi dadeau sperante ca totusi e in regula. Ei bine, nu a fost in regula, lunea trecuta am ajuns la un ecografist care nu a detectat batai de cord fetal, a doua zi am mers si la doctora mea care de asemenea nu a detectat batai de inima, desi la ecografia de 6 saptamani a avut activitate cardiaca prezenta. In consecinta, a doua zi am facut chiuretajul. Sunt distrusa, ce pot sa va spun? Ca imi doresc mai bine sa nu fi ramas decat sa traiesc asa o nenorocire? Dar na, cine sunt eu sa am pretentii, Doamne Doamne imi rezervase sa traiesc si aceasta experienta. Acum sincer, tot ce imi doresc este sa raman gravi din nou. Si de data asta sper sa fie bine.
Bineinteles ca mi s-a zdruncinat tot universul, nu mai putem respecta nimic din ceea ce planificasem inclusiv planurile pe care ni le facusem legate de bebe 2. Acum astept sa vina menstruatia, partea proasta este ca sotul pleaca din tara la mijlocul lunii viitoare asa ca... n-o sa am cu cine... of, of... bon, dar eu ma pregatesc. Ce nasol e sa astepti sa treaca timpul...

POZE
Mami de Eva scumpa

Offfff ylari....
Numai nenorociri
Incepe sa mi se faca frica sii mie.....
Sa te tii tare in continuare :((((

Pai de ce bre, sa ti se faca frica??? Ca doar n-oi fi si tu ghinionista asa ca mine? Plus ca eu asta o sa imi reprosez toata viata ca am fost inconstienta si nu m-am protejat deloc, cu nimic, am alergat ca o besmetica cu Eva in brate, am baut cafea, m-am enervat teribil sila sv si acasa, acasa am facut treaba ca sclava Isaura, etc, etc. Deci de aceea ma consider atat de vinovata, ptr ca simt ca sunt, as fi putut sa fac macar ceva mai mult.

POZE
Mami de Eva scumpa

offffff
nu-mi mai zice de enervat......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor

miha, trebuie sa fii puternica

moni, a disparut albusul
cred ca a fost doar o alarma falsa sau eu stiu, ca am tot avut intepaturi de ovare ca la ovulatie
oricum am prestat acum 2 zile
azi nu cred ca mai am chef dar vedem noi

stai linistita ca poate e devreme pt test moni
teoretic cica trebuie mini 11 zile dpo dar poate iesii si mult mai tarziu

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ylari, imi pare nespus de rau
cuvintele nu isi au rostul acum
trebuie sa fii tare, sa treci peste
e totusi o consolare ca o ai pe micuta si o sa treci mai usor
lasa ca in curand ne dai iar vestea cea mare
dar poate o sa te stresez cu ale mele dar esti sigura ca din cauza ca nu te-ai pastrat a incetat in evolutie
nu vreau sa te sperii dar multe femei cu sarcini normale duse la termen fara nici o problema la sarcinile urmatoare au avut probleme de coagulare
exista trombofilie mostenita(ereditara) si dobandita
mai ales ca esti din bucuresti nu strica sa faci o vizita la fundeni, asa macar sa stai linistita si sa excluzi orice risc pt sarcina viitoare

te pupic si ai grija de tine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu am eatipit putin si de o jumatate de ora ma borfaiesc 2 doctori cu eco endovaginal de nu mai pot.
Tremur toata nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang.
Se vede lichid in douglas in uter dar se cede si ceva pe trompa stanga.
Mi-a zis ca vedem dimineata beta si apoi vedem ce si cum dar daca pana maine apare mai bine pe trompa si e extrauterina mai bine ar afi sa fie oprita in evolutie ca altfel e rau si ajung la operatie.
Doctorita mea a cerut parerea si celeilalte doctorite in care am foarte mare incredere acum astept in pat linistita.
Vizitatori astept sotul si sora mea.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor eu am eatipit putin si de o jumatate de ora ma borfaiesc 2 doctori cu eco endovaginal de nu mai pot.
Tremur toata nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang.
Se vede lichid in douglas in uter dar se cede si ceva pe trompa stanga.
Mi-a zis ca vedem dimineata beta si apoi vedem ce si cum dar daca pana maine apare mai bine pe trompa si e extrauterina mai bine ar afi sa fie oprita in evolutie ca altfel e rau si ajung la operatie.
Doctorita mea a cerut parerea si celeilalte doctorite in care am foarte mare incredere acum astept in pat linistita.
Vizitatori astept sotul si sora mea.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Ooooof, haide mai Miha, ce Dumnezeu???? Tin pumnii, te pup, sunt cu okii aici cat cepele sa te citesc.

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput