Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!
Raspunsuri - Pagina 17
lorena_86 spune:
miha, rh-ul daca a fost negativ asa va ramane toata viata, nu se mai schimba
ei iti vor face anticorpii anti rh, adica sa vada daca ai anticorpi
ni suntem alaturi de tine
daca ai nevoie de ceva ai numarul meu
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor, am si eu o intrbare off topic
voi credeti in vraji?
si daca da ce ma sfatuiti sa fac?
sincer am multe motive sa cred ca cineva imi vrea raul, prea multe sau intamplat sau se intampla
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
alina_loca spune:
Suntem aici, sanatate maxima si sa te faci bine repede, ca s-o luam de la capat.

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 miha, rh-ul daca a fost negativ asa va ramane toata viata, nu se mai schimba ei iti vor face anticorpii anti rh, adica sa vada daca ai anticorpi ni suntem alaturi de tine daca ai nevoie de ceva ai numarul meu ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Da stiu ca nu se schimba dar ea a zis sa il repete totusi sa nu fie o greseala, o vad ca face treburile foarte incetu si cu multa constiinciozitate.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu
ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Katy82 spune:
Buna fetele!
Miha imi pare tare rau!
Fetele eu sunt f. pesimista, pur si simplu nu mai pot. Am fost pe la doc sa-mi iau analizele facute mai demult si cand am vazut gravidute la coada m-a apucat disperarea si deznadejdea. Imi venea sa plec fara nici un rezultat, sa urlu, sa
. Nu mai pot, nu mai sunt deloc optimista in ce ma priveste. Mi s-au inecat rau corabiile.

. Nu ma intelegeti gresit, nu-mi parea rau ca ele sunt gravi ci ma intrebam eu de ce nu pot, sunt ciumata. Of
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
dianalaura spune:
Mihaela, imi pare tare rau. Stiu ce mult ti-ai dorit bebele asta!
diana
13+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Miha imi pare tare rau! ![]() Fetele eu sunt f. pesimista, pur si simplu nu mai pot. Am fost pe la doc sa-mi iau analizele facute mai demult si cand am vazut gravidute la coada m-a apucat disperarea si deznadejdea. Imi venea sa plec fara nici un rezultat, sa urlu, sa . Nu mai pot, nu mai sunt deloc optimista in ce ma priveste. Mi s-au inecat rau corabiile.![]() ![]() . Nu ma intelegeti gresit, nu-mi parea rau ca ele sunt gravi ci ma intrebam eu de ce nu pot, sunt ciumata. Of![]() Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Te inteleg foarte bine, bucuria pe care am trait-o in astea 2 saptamani mi se pare ca nici nu a fost la cat de mare e durerea acum, si durerea mai mare e cea sufleteasca.
Mi-am schimbat si semnatura ca nu mai are rost.
Vai sper sa aiba vaccinul in spital ca stiu ca e scump si deja o incep cu analize si controale din nou.
Lore ce analize spuneai tu sa fac?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
camcris spune:
Mihaelafalt
sa stii ca sunt alaturi de tine si i-mi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, capu sus si trebuie sa mergi mai departe
fetelor pot spune ca nici io nu am reusit sa ma odihnesc azinoapte prea cald, chiar i-am zis sotului ca a dat dragostea in el
ca era tot pe langa mine, saracu nici nu mai stie dar io muream de cald si el sa ma ia in brate....
anca ce bine ar fi sa ne faci o bucurie
tanamera deci tragi cu ochiu![]()
lore legat de vraji eu tin sa cred ca exista si se fac, sfatul meu incerca sa mergi la preot si spune ce parere ai tu, ai incercat la biserica? asa este ca prea multe rele sau tinut scai de tine
fetele eu mai am 4 zile si plec la sovata
abia astept incep sa-mi fac lista cu ce am de luat sa nu uit ceva![]()
scuzati ca m-am intins asa![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
cixinica spune:
salutare!
mihaela
imi pare rau pentru ce t-i s-a intamplat, sunt alaturi de tine cu gandul si ma rog la DD sa treci cu bine peste perioada asta si cat mai curand sa iti tii puiul in brate 
camcris spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Miha imi pare tare rau! ![]() Fetele eu sunt f. pesimista, pur si simplu nu mai pot. Am fost pe la doc sa-mi iau analizele facute mai demult si cand am vazut gravidute la coada m-a apucat disperarea si deznadejdea. Imi venea sa plec fara nici un rezultat, sa urlu, sa . Nu mai pot, nu mai sunt deloc optimista in ce ma priveste. Mi s-au inecat rau corabiile.![]() ![]() . Nu ma intelegeti gresit, nu-mi parea rau ca ele sunt gravi ci ma intrebam eu de ce nu pot, sunt ciumata. Of![]() Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy82 sper sa te ajute ceea ce i-ti scriu eu m-am consolat atat de mult ca sincer atunci cand vorbesc de viitorul meu bb parca ma refer peste 100 ani si nu curand, am momente cand i-mi pierd sperant si ii zic sotului ca io cred ca nu voi avea niciodata un bb
cel mai mult ma surpins ca si el i-si doreste si sufera poate mai mult ca mine ca nu avem si el i-mi zice:"atuci cand nu vei mai fii asa negativista si te vei detasa de toate gandurile negre legate de bb vei ramane"
acum mai incercam si cu sovata apoi poate reusesc sa fac si eu anul asta histero
acum sincer trebuie sa avem si noi bb nostru candva sa nu ne pierdem speranta, ca atunci ce facem mergem la balamuc
stiu ca este grea asteptarea asta dar ce ne ramane decat sa mergem la dr. sa ne rugam si bineanteles sa speram

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC