Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelafalt spune:
Nu stiu ce sa zic ma simt foarte imbalonata si ma doare un pic in partea stanga.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu
ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
lorena_86 spune:
walkiria, binisor sunt
am avut multe pe cap in ultimul timp
a decedat socrul, multe alte probleme
si vad ca nu mai raman
daca nici luna asta nu e nimic o sa ii fac sotului spermograma luna viitoare si apoi cred ca trec direct la histero
ca ecografic sunt perfect sanatoasa, e totul perfect
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
miha, sa ma suni daca e ceva
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
walkiria spune:
Lore condoleante pt socrul tau.
Eu zic ca o sa ramai , doar tu nu ai avut problema cu ramasul gravi pana acum.
Iti tin pumnii sa vina bebe cat mai repede.
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt
17+ cu 
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu inchid laptopul ca e tarziu si deranjez lumea cu toate ca as sta cu voi tot timpul ca nu stiu daca o sa pot dormi in noaptea asta.
Va pup, noapte buna si va multumesc.

mihacor spune:
seara buna fetelor...
eu ma simt mai bine...
dar sunt rupta,am lucrat si ieri si azi cate 9 ore,si ieri dupa lucru am fost la cumparaturi si pana la ora 8 seara am gatit...au fost prietenii nostri aici,azi sunt rupta si sotul mi-a facut acuma program de 1 ora ,sa mergem la cunostiinte in vizita..imi vine sa il omor...mai nou ne certam la 5 minute si plang tot la 10 minute...sunt atat de iritata si de nervoasa si de sensibila de nu mai pot...
miha miine eu lucrez si nu stiu daca apuc sa intru de dimi,dar iti doresc din tot sufletul sa fi si tu si bebe bine...

,ma gandesc la tine si ziua si noaptea...
elenusht,nu am cuvinte pentru ce ai patit tu,ma rog la DD sa fi cu tine si sa te ajute sa trece peste asta...

magda,eu am zis ca mai vreau sa iau pe cineva cu mine...hai cu liniutele...
va pup fetelor pe toate si va doresc la toate multa sanatate si bebei cat mai rapizi...

Sa dea DD sa fie
si sa stea acolo cuminte...
dianalaura spune:
Mihaela, ma rog pentru tine sa fie bine.Iar la faza cu extrauterina, ascult-o pe lorena. Si eu stiu un caz destul de recent, sotia sefului sotului meu. Ea trebuie sa nasca in noiembrie. Si la inceput i s-a spus ca are extrauterina, a cerut parerea altui medic, si ala la fel. Dar nu s-a lasat si al treilea dr le-a spus sa stea linistiti, ca bebe e bine merci in uter, si ca ceilalti dr vorbeau prostii. Probabil inaintase si sarcina si se vedea mai bine.
diana
13+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Lia73 spune:
neata fetele
miha succes azi
asteptam vesti bune
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+19
YLARI spune:
Succes Mihaela! Doamne ajuta!!!
Fetelor va urez o zi buna. Eu reiau serviciul de azi ca sapt trecuta mi-am luat concediu... o sa fie aiurea, or sa ma intrebe toti colegii ce si cum, dar... o sa supravietuiesc.
Multi pupici de la mine. Care-i treaba, cand avem zi de testari, ca sa tinem galerie aici cum trebuie.
Probabil ca o sa intru tocmai pe seara, va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
Mi-a recoltat sange si acum astept rezultatul, proastele de infirmiere s-au dus sa plateasca analiza si mi-au platit hemoleucograma in loc de beta ca eu nu am mai coborat ca sunt 2 etaje.Doamne deja incurcaturi de dimineata.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.