De 3 zile ma chinui sa-i dau fetitei mele de 1 an si jumatate,
Vigantol -pastile.fara nici un rezultat pentru ca e atit de hotarita sa nu inghita nimic incit tot ce e in lingurita ajunge peste tot numai in lingurita ei nu!
Astazi ma tot batea la cap ca vrea ceva de sus din raftul dulapului.Am luat-o in brate pentru ca numai nu pricepeam ce doreste si si-a ales singurica "jucaria".Era folia de pastilute cu pricina.
Ne-am pus pe pat amandoua sa ne jucam cu "chestia".ba mai mult ,i-am scos si o pastiluta.Era incintata ,o lua si o punea la locul ei in folie si ma urmarea daca stau cu ochii pe ea.Intr-un final,mi-a dat mie folia , ea si-a oprit pastiluta,mi-a mai dat o jucarie (sa nu pling),si incet,incet a iesit din camera.
Eu cu ochii pe ea.S-a apropiat de usa cu geamuri de sticla ,ce dadea in casa scarii ,a intins manutain care tinea pastiluta si a strigat-o pe Axy ,catelusa noastra,ca si cum vroia sa-i dea papa.
Cind ma uit,vad ca "Asi" (asa ii zice ea) nici nu era acolo.
Bun!Cu capul intr-o parte ,ar cu ochii pe ea,bag de seama ca fetita incearca sa bage pe ascuns in gurita pastiluta.Se strimba si ca sa nu ma supar ca maninca singura maimbie si pe mine.Eu o refuz si-i zic "papa tu!" Atit a asteptat.Pastiluta a disparut in gurita ei.
Se mai strimba din cind in cind dar nici n-a renuntat pina n-a rontait-o toata,doar folosise atitea strategii sa o poata savura!
cici
Ca sa vezi cum sa mai rezolva lucrurile si de la sine! Pentru o clipa m-am temut ca i-a dat pastila lui Axi, sa-i faca si ei nitica profilaxie a rahitismului...
Sa vedem insa cum o sa mai ia pastila in ziua urmatoare, acum ca stie ca nu-i gustoasa...