Strugurasi de Sept-Oct 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca ... macar soacra ta are alte ocupatii .. nu sa frece nervii lu fecioru...

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Anca , ce cool e soacra-ta. zau daca nu!

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatzaaa!!!

Ce imi place cand deschid si vad cateva pagini scrise deja!

Anca de departe soacra ta e cea mai tare .Dar cati ani are ?
Ee,bine si tatal meu se recasatoreste,dar habar nu am cand,ca femeia cucare este e in divort acum de primul sot.Erau despartiti cand l-a cunoscut pe tata,dar nedivortati.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Cool? Daca traia cu el era cool. Ea face casatorie la starea civila si la biserica. E baptista (convertita) si acum il obliga si pe el sa se converteasca. Problema e alta.
Acu vreo 4 ani i s-a trezit cumnatului ca ii trebuie teren sa-si construiasca casa (fratele sotului cu nevasta-sa si fata stau la socrii lui intr-o camera). Si a gasit o solutie. Al meu sa ia credit din banca, si sa-i plteasca jumatate din apartamentul "mostenit" de la parinti. "Mostenit" ca soacra-mea inca traieste si locuieste in acel apartament. Al meu, destept si foarte inimos, a fugit la banca, si i-a dat la fratesu banii pe jumatate de apartament. Si acum are rate pentru un apartament (care e pe numele lui) dar pe care il va folosi nu se stie cand.
Ai mei (mamica mea) mi-au platit avansul la apartamentul meu, si o vreme si ratele (cand nu aveam eu salar suficient). Acum iar mamica mea o sa-mi imprumute niste bani sa platim ce mai este la banca si avansul pentru un alt credit, la un apartament mai mare. Ca nu ne ajunge, asta e mititel rau, si cu bebe pe drum nu mai prea incapem, nici loc de patut nu am avea.
Maica-sa (socrela) de abia se descurca de la o pensie la alta, si se mai baga si in tot felul de datorii (genul ca s-a prostit la o preezentare de si-a luat scaun pentru masaj de 60 de milioane, cu credit bineinteles), de ajungem noi sa ii platim datoriile. Cumnatul nu are bani niciodata, off course, ca tot timpul au cheltuieli (asa ii fug banii printre degete de n-am mai vazut). Nu mananca acasa, doar pe la fast food-uri, isi cumpara tot felul de porcarii, etc.
Acum, cu terenul pe care il au, n-au facut nimic. De unde bani si de casa? Si-au facut credit de prima casa si si-au luat un apartament (in sfarsit le-a venit mintea la cap, ca el vroia casa neaparat) si sunt in renovari. I-am zis la al meu, ca daca ii da un leu macar imprumut, iese scandal.
Acum, soacra-mea daca se marita, pleaca la ploiesti, cel putin o vreme. Si i-am zis la al meu sa facem ceva cu apartamentul ala, doar nu o sa-l tin pe cand face ma-sa voiaj la targu mures. Ca plateste rate ca fraierul si sa-l mai tina si gol? Nu stiu ce va iesi, oricum, i-am zis clar, are 2 prioritati, bebe din burtica si pe mine, noi suntem familia lui. Ca are pretentii de la maica-mea sa-i dea bani imprumut, si la muma-sa sa-i plateasca rate si datorii.
In fine, m-am racorit, sorry ca m-am lungit ca o zi de post
Asa ca Seidana, am impresia ca soacrele astea sunt croite pe o masura, si macar daca ar fi ceva de capul lor, sa aiba superioritate fata de noi, ca sa poata zice ca nu suntem bune. Dar asa? Niste necugetate si acrite de femei, care toata ziua taca-taca cu parerile lor, si barfe, si orice, numai sa nu taca din gura.

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Soacra-mea are vreo 62-63 (habar nu am exact, nici nu ma intereseaza). E in pensie deja de vreo 2 ani. Ea a fost asistent de farmacie, dar daca ii vezi casa cum arata, nu ai zice. Pentru femeile ca ea s-au inventat telenovelele . Casatoria in sine nu e asa mare lucru, ca pana la urma fiecare cu viata lui, si e vaduva de vreo 5 ani jumatate, nu are nimeni ce comenta.
Lali, la tine e cu totul alta situatie, la noi e tragi-comic, in schimb cred ca pe tine te doare inima.

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

ziua buna si de la mine!
nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris.
noi am avut un week-wend placut, ieri am mers la gradina zoologica cu Teodora. astept week-endul care vine, sa fac bagajele pt mare. ca luni voi fi inca la munca. dar maaaaarti .... nu va imaginati, deja ma vad pe plaja!
merg sa vad ce ati mai scris!

michella mami de Teodora si 24+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor am veni6t si eu de la tara aseara rupta de obobeala si nu stiu de ce ca nu am facut nimnic.Poate din cauza caldurii.

Seidanace soacra nesimtita ai.

ancaroro ce soacra cool.Si cununie civila si religioasa...
Si apropo mare greseala a facut sotul tau ca i-a dat banii pentru apartament fratelui cand nu este pe numele lor.O sa uite ai sa vezi.

Lali. si soacra-mea este economicoasa sau cum ai zis tu dar nici chiar asa ca a ta In ce secol traieste?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Matza imi pare rau de suferinta sotului, il inteleg perfect. Am tras si eu cu o gastrita cronica si cu helycobacter dar sa stii ca o sa-i faca bine tratamentul, banuiesc ca i-a dat un antibiotic si omeprazol. Eu l-as sfatui sa tina si ceva regim, ba chias sa-si schimbe modul de viata alimentar. Trebuie scoase complet prajelile, eu acum imi permit sa mai mananc ocazional cate un cartof prajit pt ca m-am pus bine pe picioare. Renuntat complet la cafea si alcool daca bea (macar pana isi revine, apoi mai poate bea din cand in cand). Trebuie scoase cruditatile pe perioada asta de criza acuta. Sa consume doar fructe si legume fierte (supe neacrite si compoturi).Sa incerce sa manance alimente moi, care s anu zgarie stomacul (adik sa nu manance paine prajita de exemplu, care se spune ca e buna la probleme digestive dar in caz de rani stomacale mai rau face). Sa manance branza proaspata de vaci, suc de varza cruda, ceaiuri de plante cum a zis si Hayat (sunatoare, galbenele si musetel). Foarte bine ii face o lingura de ulei de masline pe stomacul gol. Daca zici ca are in permanenta stari de rau la stomac s-ar putea sa aiba mai mult decat niste rani si Helycobacter. Adik s-ar putea sa aiba o intoleranta alimentara bazata pe combinatia gresita de alimente. Frate-miu de ex s-a chinuit ani de zile cu balonari excesive, greata si dureri de stomac. A facut nu stiu cate analize si tratamente fara nici un rezultat. Pana a incercat o schimbare de alimentatie dupa principiul ca anumite alimente in combinatia gresita sunt dezastru. E mult de povestit, insa in mare, s-a descoperit ca nu toate grupele de alimente pot fi combinate. Nu este recomandat sa se manance la aceeasi masa 2 tipuri de proteine (carne, lactate, oua). Se poate manca un singur tip de proteina cu multe feluri de legume. Proteinele si carbohidratii nu se amesteca (de ex. carne si paine, sau branza si paine). Fructele nu se amesteca cu niciun fel de aliment, nici macar intre ele. Ar mai fi multe de spus, insa sper sa te ajute. Iti garantez ca daca incearca macar cateva schimbari din astea o sa-si revina. Garantat si probat

bujo mami de Filip si 28+ cu

Mergi la inceput

Racheel, apartamentul s-a trecut pe numele lui, dar ce folos? L-a "cumparat" cand erau preturile mai mari, acum e la jumatate, si oricum ce face cu el? A bagat o groaza de bani ca i-a pus la ma-sa termopane si centrala, saraca sa nu-i fie frig..
Cred ca toate femeile astea is economicoase de felul lor, dar gresit. Se uita ciudat la un dus, la un bec aprins, dar pe de alta parte nici nu strang bani, ca ii cheltuie pe tot felul de prostii nefolositoare. Ca la inceput ma trezeam si eu ca-mi trimitea soacra-mea tot felul de ciudatenii de plastic, care mai de care mai aiurea si mai de kko. De vreo 2 luni mi-a trimis un halat (cumparat de la second, macar de-l spala inainte) ca poate o sa-mi trebuiasca la nastere. Da, intentia ok, realizarea intentiei naspa. Parca de ziua mea mi l-a trimis. Evident ca l-am dat la al meu sa i-l duca inapoi . Ca eu asa comunic cu ea, nu direct si personal.

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

anca, acum am inteles.Pai sa-l dati cu chirie cum ai zis si tu ca nu are rost sa-l pastrati liber si sa mai platiti si toate darile la el.

Eu am crezut ca este pe numele soacrei tale si ei s-au descurcat acum pentru mai tarziu cand nu o mai fi ea.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput