Strugurasi de Sept-Oct 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
michella78 spune:
la partea cu auto-menajatul, am cam dat-o azi cu nuca in perete
! dupa ce am venit de la munca, m-am odihnit putin, apoi am calcat rufe cam o ora si jumatate. dupa care am zis ca ies putin cu Teodora prin curte. si acolo, in loc sa stau locului, am inceput sa smulg buruienile din flori, ca era pamantul umed!
acum dupa ce am spalat-o pe pitica si i-am citit povestea, sunt franta. dar, ce-si face omul cu mana lui ....
seidana, zubi, suntem aici sa ne sustinem reciproc! 
michella mami de
Teodora si
26+cu 
andreea_t spune:
dragele mele burtici
declar 28 saptamani de ieri si +10,5 kg (nu stiu unde s-au dus 1,5kg), adaug burtic tare miscacios si contractii (batele vina sa le bata) tot mai exista.
maine dupa-amiaza merg la control sa vedem verdictul, poate totusi nu e nevoie de internare, iar daca este - orice pentru iubitul meu scump si mult asteptat bebel.
jade - arati superb 
seidana - the same 

prin cate ai trecut. sunt sigura ca toate aceste intamplari te-au intarit si te-au ajutat sa privesti in alt mod viata.
eu despre socrela pot sa spun ceva asemanator cu tine ca si intamplare, dar o sa va pove intr-o zi. acum saraca incearca sa-si spele pacatele, dar...Dumnezeu stie, nu e treaba mea
hayat - sunt sigura ca o sa fie bine. cunosc multe mamici care au trecut prin experienta asta si au bebei sanatosi (au rezistat eroic). am o amica draga, am cunoscut-o in spital cand am facut intreruperea de sarcina la 26 sapt. care a stat 4 luni in spital, cu picioarele sus si cu perfuzii-acum are o scumpete de baiat destept si sanatos.
astazi a fost o zi de butoi, am bocit

, l-am terminat pe al meu sotior. tare deprimata am fost azi, nimic nu-mi placea si nimic nu era frumos...o la la ce nebunie - trebuie sa ies urgent din porcaria asta de stare...prea mult stres.
ne apopiem cu pasi repezi de casuta noastra, o sa fie de 2 cam dar sper sa o transformam in 3...e cam izolat complexul in care am vrea sa cumparam, o sa va tin la curent.
nu stiu ce m-as face fara voi...am momente atat de rele, in care am impresia ca toti sunt impotriva mea si ca nimeni nu ma intelege...declar ca imi sunteti tare dragi
si de ajutor
si va multumesc 
Doamne asa mult imi doresc ca totul sa fie bine!
28+
Doamne ajuta!
mikka11 spune:
Fetelor, eu va citesc tot timpul,nu prea am din pacate timp sa scru foarte mult, inca am de facut teme, invatat etc, pe 1 iulie am un examnen, nu mai termin o data. Bebelina mea a fost azi extrem de agitata, pentru prima data am vazut burtica miscandu-se cu totul, sotul a ramas cu gura cascata
. Sa fie de la cafea? ca nu obisnuiesc sa beau si azi am baut si eu vreo 2-3 guri ca mirosea asa de frumos a cafea la scoala, nu am rezistat![]()
am vazut si noile poze din album, fetelor, sunteti frumoase, frumoase, frumoase rau
.Eu sunt o galusca umflata, fetele la scoala imi spun greiere sau bobocel

Seidana, soacra ta e de o rautate infioratoare, la ce faze ti-a facut eu nu mai vorbeam cu ea toata viata. Soacra mea a avut o reactie nepotrivita acu vreo 7 ani, fata de mine si de atunci am scos-o de la suflet definitiv, indiferent cat a incercst sa se gudure ea pe langa mine dupa aceea, am realizat ca e o prefacuta si cu 1000 de fete. Am noroc ca sta in alt judet si sotul oricum imi cam da mie dreptate. Din fericire pentru noi, suntem cam singuri, nu se baga nimeni pe noi, mama e plecata din tara si socrii sunt la braila si ne vedem de 3-4 ori pe an, uneori e adevarat ca simtim nevoia unui ajutor, cand o veni bebelina va fi greeeu tare dar macar nu ne certam intre noi din cauza parintilor prea bagaciosi.
26+ cu
Maria-Alexandra
May3 spune:
fetelor, eu sunt cu corabiile inecate... mi se pare ca bebelina mea misca prea rar si prea anemic.
nici la dulce nu prea mai reactioneaza...
o simt asa undeva in fundal cand da.
n-ar trebui sa fie din ce in ce mai tari loviturile ei?
vi se intampla dupa cateva zile de agitatie sa fie asa bebele de linistit?
mie mi-a intrat in cap si chestia ca proteinaS da prob in sarcini mari si-s cu morcovul cat china...
25+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
mikka11 spune:
May, nu stiu cum e la celelalte fete dar nici bebelina mea nu este prea energica de obicei, o zi e mai agitata, 2-3 zile abia imi da cate un semn, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi din cauza aceasta
26+ cu
Maria-Alexandra
May3 spune:
merci Mikka 
din pacate cand se instaleaza paranoia la mine...
25+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
michella78 spune:
andreea
sa iesi din butoi! sper sa vii cu cele mai bune vesti de la doctor!
may, e mai greu sa il simti pe bebe cand si tu esti agitata! si, mai ales cand urmaresti sa il simti ... regulile lui Murphy, atunci nu se intampla nimik. eu sunt sigura ca e totul ok, doar mamica May e un pic hormonata!
hayat
am gasit pe site-ul postat de tine cu articole pt bebelusi un scaun de masina grupa 3 pentru Teodora, la un pret muuult mai bun decat peste tot unde am cautat! azi imi fac livrarea la el.
michella mami de
Teodora si
26+cu 
racheel spune:
o zi frumoasa va doresc 

may, mamica nu te mai ingrijora
sa stii ca si bebelina mea are zile cand abia imi da un semn si zile cand este agitata.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
29+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Neatza.... cafeluta, laptic ceva?
M-am trezit cu durere de cap si o suparare .. imi e dor de EL, probabil l-am visat nu mai stiu...
May... 
daca nu ti-o iei tu sa imi zici cum vrei? cred ca tu cauti problemele cu lumanarea, cum e bine cum te plictisesti si iti gasesti probleme... pai nu ai putea tu sa dormi linistita? Bebe e bine, o fi avand si ea zile mai somnoroase.. tu mereu esti agitata? important e ca o simti ...
Andreea ... nu mai slabi ca vin si la tine.. pun pariu ca cele 1.5 kg in minus sunt de la suparare... deci zambeste nu merita bubulinul tau sa fie suparat nu? 
Mikka.. stiu ce zici , insa na .. il vedeam si pe al meu tare necajit si i-am mai dat o sansa, macar de ar incerca sa imi intre sub piele.. insa tot o rautate, mai mascata, arata...
Mai ai putin si scapi.. hai curaj ..
29+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Lali_mete spune:
Neatza!!
May si la mine sunt zile si zile,zile cand parca vrea sa vada cat mi se intinde pielea pe anumite zone,si zile cand abea falfaie usor ori dimineata devreme ori seara tarziu,sau nu o simt aproape deloc. Cine stie cum se comporta ei de fapt acolo in burtica,ca nnimeni nu ne poate spune cu exactitate.
Eu va pupic , fug iar pe la socrela,cu cumnatul si cu Paul,ma intorc in doua-trei zile. Va pup dulce,sper sa va gasesc vesele si tonice,ca intotdeauna,fara gargauni si fara efort depus. Va pupiiiiiiic!!!!!!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
29+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii