Strugurasi de Sept-Oct 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Oana, de cantarit tot o sa ma cantaresc, zilnic, ca sa am o evidenta. Doar ca nu o sa ma stresez ca manac ciocolata sau dulciuri sau nu stiu ce. O sa ma desfat cu orice imi trece prin cap. Am luat ieri din piata niste cartofei mai marunti, sunt la inmuiat acum, ajung acasa si ii curat, apoi la PRAJIT cu ei.
La inceput am zis ca daca iau 20 de kile e bine. Sunt in grafic

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Anca , am hotarat si eu ...nu ma mai cantaresc , iar dupa Jade o sa umblu cu ca-i gravida si fotomodel pe deasupra iar eu ma revars in toata splendoarea mea .

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

helloooo , despre ce fotomodel vb ??
de cand fotomodelele sunt umflate ca purcicile ??
am niste bulane , si niste brate , si o fatza , de zici ca s miss pigy

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

eu kg. nu am mai pus sapt asta. sper sa ma tina obiceiul !
in schimb sotul este asa de incantat de mine .... parca nu imi vine sa cred. il simt asa apropiat si fericit, are o privire care spune tot. tare placut mai e sa ma simt privita asa.
azi trebuie sa probez si costumul de baie.

michella mami de Teodora si 24+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Anca , am hotarat si eu ...nu ma mai cantaresc , iar dupa Jade o sa umblu cu ca-i gravida si fotomodel pe deasupra iar eu ma revars in toata splendoarea mea .

helloooo , despre ce fotomodel vb ??
de cand fotomodelele sunt umflate ca purcicile ??
am niste bulane , si niste brate , si o fatza , de zici ca s miss pigy

_

27 +

din cele 5.5 kg ..probabil ai 3 grame pe o buca si 3 pe cealalta si vreo 2 la fata ...ca restul sunt la bb cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Anca . Assa mi-e drag cum povestesti . Cam tot ce ai zis tu, eu aplicam pe seful meu :))). Bineinteles ca i le aplicam in gand . Oricum, imi zicea mereu: " Tu Jorge , tu esti asa un suflet bun, dar si cand vrei sa fii afurisita, ma sperii".
Am fost si eu odata un copil naiv si ma lasam mai mereu pe ultimul loc, vai Doamne sa nu supar pe careva, pana cand am fost nevoita sa imi iau viata in propriile maini si sa decid singura pentru mine. Atunci , au inceput sa se schimbe lucrurile si sa ma impun si eu. Spunea un invatat, ca e bine sa te cobori la nivelul fiecaruia, dar, am ajuns la concluzia ca nu e aplicabil in toate cazurile. Iata caz concret :'Soacra'. Nu te poti cobori la mintea ei, ca o iei razna.

Tre sa marturisesc ceva..... De-abia astept sa vad si eu cate kg am la purtator . Sper sa nu , rezultatul :)))))))))

Michella, cunosc si eu de o vreme sentimentul asta. Ieri , de exemplu, din cauza caldurii , eram si eu mai lejer prin casa, doar intr-un maieu mai lungut(asa peste fund), dar cam transparent si chiloti. Dragul meu sot, imi spune la un moment dat, ca o cale mai buna de a-l tortura nici ca as fi putut gasi.....Mereu cu ochii dupa mine si pupici aruncati in aer.

24+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Jade, si eu m-am umflat.
Culmea, la lucru sunt inca fotomodel. Culmea culmilor, am vreo cateva colege, fatuce dinastea mai tinerele decat mine, care au peste 70 de kile, si cativa centimetri in minus. Asa ca ma simt sexyyyy. Chiar ma gandeam la una, care are burta mai mare ca a mea, ca eu acu ma simt greoaie ca de abia ma aplec, ea ce face ca asa e de felul ei? Oare de cat timp nu si-a vazut pasa? daca ea ramane gravidutza, cat se face?
Asa ca ma consolez cu rautati dinastea. Si se mai intreba iris de ce vreau sa vin asa mult la lucru .
Dbunny, nu stiu cu cine o sa il las, ca mama, desi educatoare, e la 30 de km si lucreaza inca, iar soacra-mea se marita . Oricum, ma gandeam la o fata, femeie, oferte sunt destule. 6 ore trec repede, si daca e ceva, in 5 minute sunt acasa de la lucru

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Nu mai ajung azi la Cta.
M-au sunat si mi-au zis ca dr are 2 nasteri normale la care e chemat asa ca o sa ma reprogramez.
Jade nu am poze de la nunta.Noi avem aparat foto acasa dar nu-l folosim deloc fetelor.Nu le avem cu fotagrafiatul..........mereu il uitam acasa.

28+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Camady, te inteleg.Si noi suntem la fel.Eu imi mai fac din cand in cand cate o poza dar sotul deloc

Cand te-ai reprogramat?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Camady, o sa va obisnuiti cu aparatul. Si al nostru sta...E pacat. Mai ales daca il avem. Cine nu are ar vrea sa aiba. O sa ne trezim peste ani si ani ca nu avem amintiri (palpabile). Mai ales burtica ar trebui sa o fotografiez mai des. Cred ca eu am oroare de facut poze pentru ca nu sunt fotogenica.

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput