Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Aci is! Am ajuns mai devreme acasa de la tara, a trebuit sa fac ceva de mancare, si acum am intrat sa vad ce mai faceti. Nu pot sta pe aici, tre sa pregatesc hainele pe maine, mergem la tara la un parastas dupa bunicul meu, si daca am baieti, tre sa le calc camasi. Si sa vad cu ce ma imbrac eu, ca nu am idee.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

spor la treaba

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

am intrat si eu
am fost la cumparaturi..supermarket..si bineinteles ca iar m-am simtit rau
ma oftic ca nu mi-am luat tensiometru cu mine
acum cand am ajuns am 100/60
de abia astept sa iasa rezultatul la analize sa vad cum sunt

Lia, te simti mai bine acum?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Lia ma bucur ca ai ajuns acasa si sunteti bine si tu si bebe.

Dana super pozelesi David e un scumpic, ma dat pe spate ce ochi are.Nu stiu daca e prea tarziu sa-ti raspund dar eu nu am avut nevoie de imputernicire sa plec cu fata in ro.Acum nu stiu cum or fi legile in germania ,dar sa nu ai vro surpiza fa totusi o imputernicire.

Rania cumnatul meu sta in anglia si mereu el imi trimite hainute ,eu ai dau doar masurile, in general de la next mi le ia, situri nu prea stiu si cu carutu i-am zis doar ce model vreau si mi la gasit la super pret.

gata ma duc la nani ...

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

neata feteleeeeeeeeeee
cafeluta
ane nu ai somn?

bebelinul meu scump

+18

Mergi la inceput

corina ma simt f bine
mai ales ca bebe e pe zi ce trece mai miscacios

bebelinul meu scump

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

LIA welcome home!!!si thanks de cafea!

Dana frumos baietzel si burtica!

Bella dar tu chiar ai inceput in forta cumparaturilehainute, biberoane, suzete si acum...mobila, barbatamiu tot imi zice ca prin septembrie sa ne apucam si noi...hi hi ca eu parca ma iau dupa el...sa fie totul bine sapt viit la eco sa vezi ce dau iama prin magazine.

Intrebare: sanii mei sunt grei, areolele mari si dilatate dar destul de moi asa si au inceput sa se lase din ce in ce mai mult. Au fost tari vreo doua saptamani dupa ce am aflat ca's dar dupa aia au devenit moi. Sfarcurile ma dor destul de tare ca abia pot sa le ating. O fi ceva in neregula? Ai vostrii sunt tari?

ce duminica calduroasa...

16+
[urlhttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]bebelusul meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Lia pe bebe il simti si cand pui mana? sau doar in burtica?

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]
_
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

dana n ,nici noi nu avem cetatenia romana si am mers in romania fara tati ,prezentand autoritatilor unicul pasaport pe care il detine ,cel olandez .e tratata ca orisicare cetatean strain si nu are nici o treaba cu :,,unde-i tata?,, sau:,, aratati-ne imputernicirea,,.chestia asta e valabila doar pt cetatenii romani ,iar el nu figureaza nicaieri ca fiind si cetatean roman ,daca nu l-ati declarat voi nicaieri .pt primul copil declarat in romania ,trebuie mereu sa iau doasarul cu acte cu mine ,chiar daca tati e strain ,ramane el cetatean roman si se supune legilor romanesti .
mie cetatenia romana mi-a adus numai inconveniete .prefer sa ma lipsesc...

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

neatza tuturor!

scuzati lipsa mea acuta de pe forum ,dar chiar nu reusesc sa tin pasul cu voi .scrie-ti non stop ,nici nu reusesc sa citesc tot ce scrieti.vad ca incet incet se disting si culorile carucioarelor si ca pana acum sant baietii la putere! felicitari tuturor ! brambu ,ma poti trece si pe mine pe lista cu caruciorul roz .a ramas asa si ma bucur !
in rest noi santem bine .simtim miscarile ,la control a fost ok ,iau suplimentar fier iar tensiunea o am undeva pe la 10 cu 6 ,dar nu am avut-o niciodata prea ridicata .
in iulie mergem sa facem screeningul pt toate organele si abia astept sa o revad si sa ne zica si mai amanuntit despre cat cantareste ,cat e de inalta ,daca corespunde varstei genstationale etc .
cu kg stau bine .undeva pe la 4 kg acumulate ,dar greul va veni in ultimul trimestru .cresc ca o painica ...
cam atat despre noi .sper sa fiti bine si voi ! o duminica cat mai placuta !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alinuk, stai linistita, ca e firesc, nu trebuie neaparat sa apara modificari sau sa fie tari toata sarcina, pot fi ca inainte de sarcina de ex, pana la nastere... la Matei au fost cam ca la tine, iar acum sunt tari si plini de... noduli si ma dor... lapte vei avea oricum, nu e niciun semn in sensul asta, stai linistita ca esti ok!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput