Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed mai fetelor voi ce mai gatiti? as mai manca si eu o mancarica gatita ceva da nu stiu ce sa mai fac... ce va sugestii? p.s: ceva sa fie specific verii...fara mazare si fasole pastai ca le-am facut ma bate gandu sa fac o tocanita de cartofi noi cu ardei copti... Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17 samburelul meu |
Eu nu prea mai gatesc dar as manca o varza proaspata in mancarica.. de vreo 2-3 sapt ma gandesc poate reusesc sa o si infaptuiesc we asta..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+
abramburika spune:
Silvia a vrut machiaj de iepuras la o actiune de-asta.
bella - eu am facut bors de fasole si piept de pui pe gratar, cu salata verde. Clasic, da' n-am avut idei si chef de ceva mai complicat.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miereamara spune:
Eu am nascut la 42 de saptamani, cu inducere (ma rog s-a transformat in cezariana dupa doua zile de travaliu si vreo 5 ore de impins ditamai bebeloiul).
De la 37 de saptamani este considerat copilul la termen, dar termenul asta variaza pt ca nu intotdeauana ovulatia e ca la carte, la unele femei se produce mai devreme, la altele mai tarziu de aici si diferente in dezvoltarea copilului.
Unele femei simt copilul mai devreme, altele mai tarziu, depinde f f mult de pozitia placentei, daca ai o placenta anterioara atunci "mascheza" din miscarile copilului si mama le simte mai tarziu si mai usoare.
Copilul meu vad ca are un pattern foarte bine dezvoltat, misca in general pe la 1-2 dupa amiaza, dupa ce mananc si noaptea, pe la 3-4 dimineata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
madabout2003 spune:
Gata plec!Va pup pe toate ca nu cred ca in we, facem 6 ani de casnicie si am planuit sa ne destrabalam 3 zile!
Un weekend cu va doriti voi !
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+
abramburika spune:
mada - distractie placuta la tot, serbare, we destrabalat, aniversare casnicie etc.
irina - la mine nu-s asa de regulate miscarile ... Mai folosesti dopplerul? Tot asa de incantata esti de jucarie? Georgia, tu?
miereamara spune:
Petro, il folosesc cand imi aduc aminte sau mi se pare ca nu misca gagalicea, cam o data la 3-4 zile, se aude din ce in ce mai bine.
Am un chef de ducaaaaa, concediu ioc pt ca trebuie sa imi strang zile pt concediul de maternitate care aici nu e platit decat 6 saptamani, restul trebuie sa strangi tu vacanta si medical dc vrei sa iei ceva banuti in plus, ma ia plasul cand ma gandesc ca trebuie sa duc copilul la 6 luni la cresa.
Pe 2 iulie plecam la Miami/Ft. Lauderdale vreo 3 zile, de abia astept.
Mada, felicitari si la cat mai multi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
bellasamoyed spune:
mada la cat mai multi ani fericiti impreuna
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17
samburelul meu
luny spune:
la noi, la 38 s se considera nastere la termen, pana la 40 s, dar e cu +/-, in functie de ovulatie... in alte parti, nu stiu, dar cum difera multe la noi fata de ce e p-afara, nah...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
Pt. fetele din www.divahair.ro/timp_liber/5_piscine_din_bucuresti_pe_care_merita_sa_le_incerci" target="_blank">Bucuresti, care merg la inot. Poate va e de folos.
andreea_78 spune:
Mada "La multi ani!!!!" si distractie frumoasa in weekend.
Te asteptam sa ne povestesti cum a fost la serbare.