Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carola Buna dimineata! Lia, sunt aici si ma bucur ca esti bine. ![]() Walkiria, .Firicel, multa sanatate mamei tale. Noi suntem bine, am fost vineri si l-am vazut pe bebe. este mai mare cu 10 zile. il simt destul de bine, deja i-am invatat programul de somn si de joaca La inceputul lui iulie merg la eco 3D+Doppler pentru morfologia fetala si pentru ca merg la doi doctori in paralel si nu stiu la care sa renunt o sa fac 2, nu-mi convine penru ca ma costa 900 lei dar fiecare m-a trimis la medicul cu care colaboreaza. 19+ ![]() www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |

mi-am facut griji ptr tine

scleroza e in floare la mine
dupa cum vezi
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+19
arleza spune:
Aoleu LIA nasol cu venele astea,sper totusi sa mai gasesti cateva sa te mufezi in continuare,ca de e pt bebe.
Eu eram terminata sa fi fost cu perfuzii,in sensul ca eu nu am vene,fata mea,pe bune,am la dreapta una sg din care mi s-a luat sange de vreo 5 ori pana acum pt analize,si stau mereu sa se refaca vena aia ca sa mai fac si eu ceva analize.Deci exista si mai rau,gen EU.
gravi 18+
Lia73 spune:
carola tot in locul lui preferat sta?
sau se mai plimba?
si yo pe 8 iulie am morfofetala , 370 ron
voi cat dati?
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+19
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui arleza Aoleu LIA nasol cu venele astea,sper totusi sa mai gasesti cateva sa te mufezi in continuare,ca de e pt bebe. ![]() Eu eram terminata sa fi fost cu perfuzii,in sensul ca eu nu am vene,fata mea,pe bune,am la dreapta una sg din care mi s-a luat sange de vreo 5 ori pana acum pt analize,si stau mereu sa se refaca vena aia ca sa mai fac si eu ceva analize.Deci exista si mai rau,gen EU. gravi 18+ |
mie mi-a zis o asistenta
eghhhhhhhh daca nu mai avem la maini gasim la gat
hai ca te chiiiiiiiiiiiiiish in freeeeeeeeeeeeeeza, imi venea sa-i zic
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+19
arleza spune:
LIA eu am pe 11 iulie,pretul tot ca tine ca de tot la Romar e eco, la doctor (iar am uitat,ala cu P)stiai tu parca cum il cheama.
Tu la cine faci eco morfo?
gravi 18+
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui arleza LIA eu am pe 11 iulie,pretul tot ca tine ca de tot la Romar e eco, la doctor (iar am uitat,ala cu P)stiai tu parca cum il cheama. Tu la cine faci eco morfo? gravi 18+ |
tot la el
PASCAL
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+19
baby_r7 spune:
carola 

felicitarii pentru flacaul mare!!!!!!!!!!!!
diana distractie placuta, dupa ce trec problemele cu Stefan si multa sanatate la piticut 

fetelor, pe mine m-au apucat contractiile de la o tuse tampita........care m-a tinut cam o saptamana.............ma apuca numai noaptea..........de doua zile am bagat aerul conditionat, ca nu mai puteam respira in camera........peste noapte se fac 32 de grade in camera........

acum m-a lasat tusea, dar vad ca nu am scapat de contractii..........

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui baby_r7 carola ![]() ![]() felicitarii pentru flacaul mare!!!!!!!!!!!!diana distractie placuta, dupa ce trec problemele cu Stefan si multa sanatate la piticut ![]() ![]() fetelor, pe mine m-au apucat contractiile de la o tuse tampita........care m-a tinut cam o saptamana.............ma apuca numai noaptea..........de doua zile am bagat aerul conditionat, ca nu mai puteam respira in camera........peste noapte se fac 32 de grade in camera........ ![]() ![]() ![]() ![]() acum m-a lasat tusea, dar vad ca nu am scapat de contractii.......... ![]() ![]() ![]() Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!! www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!! 18+ |
yo nu am aer
si stau cu geamul inchis
deci o caldura de mori
vrei sa stii dc nu-l tin macar rabatat????
ca M-AM SATURAAAAAAAAAAAAAAAAAAT DE MANELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

nu mai pooooooooooooooooooot
va jur
ieri am auzit toata ziua numa 2 melodii
una cu ii era dor de ma-sa si ta-su
si ailalta ca nu o inmseala

imi venea sa ma duc sa le zoc sa schimbe macar mlodiile in pana mea ca nu mai puteam
al meu se cracana de ras la tel cand ma plangeam

bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+19
baby_r7 spune:

am facut programare la pediatra...........nu vrea nimeni un copil nazbatios cateva zile............mergem la doctor.............s-a jucat in curte si a piscat-o un paianjen...........deci nu se poate sa am macar o zi linistita 

, sper ca bb2 sa fie mai cuminte, macar un pic, ca fimea zici ca e baiat nu fata.............
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+