Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Am fost si eu cu Stefan la Cluj la control azi, nasul e bine, dar acum ne-am pricopsit cu o amigdalita. De ieri dupa-amiaza am vazut ca se chinuie sa inghita, si a inceput sa se planga de durere de gat (adica tot de masea, cum zice el). Cica are si un pic de puroi, si mi-a dat antibiotic. Febra inca nu mi-a facut. Si cu asta ti-am raspuns si la intrebare dia.
Firicel, suntem alaturi de tine si de mama ta! Recuperare usoara!
Bella, felicitari pentru bebe miscaret!
Lia, ce mai faci draguta/ Felicitari pentru semnatura. De maine intru si eu oficial in 4 luni!
Roxana, pup surioara grijulie...acum si Stefan e tare atent cu bebe, tre sa ma pupe si dimineata si seara, sa ii spuna buna dimineata si nopate buna lui bebe, plus de cateva ori pe zi. Is curioasa cum va reactiona cand il va vedea in decembrie
Fetelor, eu zilele astea nu o sa mai intru. Deseara plecam la Braila la socrii si acolo nu am net. Acum ma duc sa pregatesc bagajele, apoi sa imi rezolv cu hartiile (sa merg dupa concediul de risc maternal sa il duc la vizat la medicina muncii si apoi la job). Asa ca nu stiu daca o sa mai am timp sa intru azi.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, si cat mai multe vesti bune pana ma intorc.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Bella felicitari pt bebe miscacios!~!!!!!

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 17+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buna fetelor!
Am fost si eu cu Stefan la Cluj la control azi, nasul e bine, dar acum ne-am pricopsit cu o amigdalita. De ieri dupa-amiaza am vazut ca se chinuie sa inghita, si a inceput sa se planga de durere de gat (adica tot de masea, cum zice el). Cica are si un pic de puroi, si mi-a dat antibiotic. Febra inca nu mi-a facut. Si cu asta ti-am raspuns si la intrebare dia.
Bella, felicitari pentru bebe miscaret!
Lia, ce mai faci draguta/ Felicitari pentru semnatura. De maine intru si eu oficial in 4 luni!
Roxana, pup surioara grijulie...acum si Stefan e tare atent cu bebe, tre sa ma pupe si dimineata si seara, sa ii spuna buna dimineata si nopate buna lui bebe, plus de cateva ori pe zi. Is curioasa cum va reactiona cand il va vedea in decembrie
Fetelor, eu zilele astea nu o sa mai intru. Deseara plecam la Braila la socrii si acolo nu am net. Acum ma duc sa pregatesc bagajele, apoi sa imi rezolv cu hartiile (sa merg dupa concediul de risc maternal sa il duc la vizat la medicina muncii si apoi la job). Asa ca nu stiu daca o sa mai am timp sa intru azi.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, si cat mai multe vesti bune pana ma intorc.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

pffffffffffffff
ma omoara cochilu tau
fffffffff sensibil
sa-i treaca gatutu cat mai repede
cu cine seamana????

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

Mergi la inceput

aseara am mancat ceva picant
era ceva cu ardei iute
bai dar a facut distinsul de-ti pocneau creierii de iute
cred ca nu a simtit bebe iuteala
nu?
vb paranoia din mine

bebelinul meu scump

+19

Mergi la inceput

de la ora 7 ma chinui cu un iaurt
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa l-am terminat
intr-un final

bebelinul meu scump

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUT "fetili",am intrat si io nitel sa vad ce mai ziceti.
FIRICEL multa bafta mamei tale la operatie si sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine.
LIA,nu ajunge la bebe iuteala ca si eu manac ardei iute de rup.Imi place mult.
BELLA,felicitari pt primele miscari ale lui bebe.Vezi ca pana la urma l-ai simtit?
DIANA sa ai sedere placuta la parinti unde mergi tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Buna dimineata!

Lia, sunt aici si ma bucur ca esti bine.

Walkiria, .

Firicel, multa sanatate mamei tale.

Noi suntem bine, am fost vineri si l-am vazut pe bebe. este mai mare cu 10 zile. il simt destul de bine, deja i-am invatat programul de somn si de joaca . in ultimele zile ma trezesc dimineata pe la 5.30-6.00 sa mananc ca ma apuca o foame....

La inceputul lui iulie merg la eco 3D+Doppler pentru morfologia fetala si pentru ca merg la doi doctori in paralel si nu stiu la care sa renunt o sa fac 2, nu-mi convine penru ca ma costa 900 lei dar fiecare m-a trimis la medicul cu care colaboreaza.

19+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

off Lia numai probleme ai cu venele astea.........., sper sa se rezolve si sa mia scapi macar o perioada de perfuzii
Bianca atunci cand ai contractii ti se intareste burta, acum depinde cum sunt:
cele nedureroase trec fara nimic si nu sunt nici dese, cele dureroase odata cu intarirea burtei, te si doare, daca incepe si te dorare este bine sa incerci sa cronometrezi contractiile si intervalul la care acestea apar.
daca apar mai mult de 4 pe ora, sau daca sunt la intervale mici de timp, suna dr. si spunei, sau daca este mai grav mergi imediat la spital.
sper sa nu fie cazul tau.
o sarcina cat mai usoara in continuare , sper ca am fost coerenta si ai inteles ce am scris
walkiria multumim pentru mesaj, ma bucur ca are doar probleme cu leptopul si este bine carola, transmite-i ca o dulce!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arleza

SALUT "fetili",am intrat si io nitel sa vad ce mai ziceti.
FIRICEL multa bafta mamei tale la operatie si sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine.
LIA,nu ajunge la bebe iuteala ca si eu manac ardei iute de rup.Imi place mult.
BELLA,felicitari pt primele miscari ale lui bebe.Vezi ca pana la urma l-ai simtit?
DIANA sa ai sedere placuta la parinti unde mergi tu.

pup fata
m-ai linistit
dar ce i-am facut distinsului aseraa
i-am zis
bebe misca
oare a ajuns iute la el??
mi-a luat farfuria din fata
cik iti incalzesc ciorba daca vrei

bebelinul meu scump

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

LUNY si pe mine ma doare coloana,tu ai vreo afectiune ceva la coloana?Si cel mai tare ma enerveaza faptul ca pe zi ce trece acul cantarului urca,si ma scoate din minti pt ca stiu ca o sa-mi fie fffff greu si nu vreau sa ajung la cutit dupa nastere.Eu tre sa am grija de bebe nu sa ma operez de hernie de disc.

gravi 18+

Mergi la inceput