Solarul sau alternativa

Solarul sau alternativa | Autor: Alinutza1979

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor,
As vrea sa stiu parerile voastre vis-a-vis de bronzul la solar si cat de daunator este pielii!

Eu personal nu am alta alternativa decat cateva sedinte la solar pentru pregatirea pielii. Voi merge in august la mare si daca nu merg pregatita ma ard din prima zi si adio plaja tot concediul! Am mai patit-o in anii anteriori si nu vreau sa repet experienta!
In alta parte gen strand, piscina nu am cum sa ma duc deoarece lucrez 9ore/zi iar in weekend nu rezolv nimic! Nici nu stiu cat pot sta la soare fara sa ma inrosesc (ori plec nebronzata de pe strand ori plec arsa )

Nu-mi place deloc solarul, de fiecare data ma gandesc ca voi ramane blocata acolo, ca bubuie solarul, ca decoleaza cu mine.... insa nu am alternativa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

o crema cu factor de protectie mare poate rezolva problema arsurii in prima zi - la mare, in concediu, ca si la strand. nu prea conteaza daca esti alba in prima zi... doar asa e toata lumea (inclusiv cei care stau la constanta, ei probabil fiind cei mai ne-bronzati din tara )

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

s-a tot scris cat de daunator este solarul, mai bine il eviti

foloseste crema de protectie (eu am luat acum cu factor 50 ca sant super-alba, si eu, si copilul ) si nu te arzi.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

o crema cu factor de protectie mare poate rezolva problema arsurii in prima zi - la mare, in concediu, ca si la strand. nu prea conteaza daca esti alba in prima zi... doar asa e toata lumea (inclusiv cei care stau la constanta, ei probabil fiind cei mai ne-bronzati din tara )

Roxana

iti spun eu care am testat ca nu-i asa, cel putin la mine nu a mers!
Am cumparat crema cu factor de protectie 50 speciala pentru bebelusi, am mers la plaja de la ora 8.00-11.00 si tot m-am parlit - nu ma ustura pielea insa la soare nu mai puteam sta, doar sub umbrela!
Plus ca mie imi place in apa si ma prinde soarele pe umeri si pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aplica crema asa cum scrie la carte - adica odata pe ora, iar daca intri in apa, inainte si dupa ce iesi. stai sub umbrela de la inceput. chiar daca e 11 sunt zile in care soarele arde teribil, deci mai putin conteaza ora. iar daca cremele cu factor mare de protectie nu isi fac treaba se poate lua in calcul si o alergie sau sensibilitate crescuta la soare care este de alta natura.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Clar, FARA SOLAR, este daunator. Mai bine stai in primele zile la soare mai putin, cu protectie , ca sa nu te arzi, apoi poti prelungi orele cat stai la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Solarul este f periculos. Iti asumi un risc f. mare

Mergi la inceput