FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

viotimis,poti face histero in luna premergatoare Fiv-ului.
se face pana in maxim ziua 10-11 a CM.
multa bafta

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta uite cum imi raspunzi tu la intrebari, desi le pune viotimis asta-i telepatie pura. Eu de prin martie vreau sa fac histero, mai dar nu-mi iese; ba o candida, ba o insuratoare, ba o vacanta, ba un streptococ...ce-o mai aparea? Cred ca asta-i tot telepatie - astept sa vina toamna, sa facem fiv in aceeasi perioada

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

carita si la mine sacul gestational si vezicula s-au vazut pe la 5s si vreo 3 zile parca..
acum depinde si de ecograf si de doctor, asa cum zicea si tanno, dar poti incerca sa repeti peste cateva zile, asa cum spuneai deja ca ai programat parca.

Martinel, da, am o burtica rotunjoara deja si sunt tare mandra de ea, abia astept sa incep sa merg ca o ratzusca, si sa-mi vad bebelul in brate.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Virsta sarcinii se calculeaza astfel incit ovulatia/punctia = 2 saptamini. UM e doar o aproximare care functioneaza la femeile cu ciclu regulat (sarcina naturala) sau la FIV cu protocolul scurt.
Pt protocolul lung cu 2 saptamini de inhibare si 2 saptamini de stimulare, este o diferenta de o saptamina intre cele 2 metode de calcul.

Si relevanta e data punctiei (ER), nu a transferului. Transferul se poate face la 2,3,5 zile si mai apar si de aici mici diferente care sint importante mai ales in primele 2 saptamini.

Implantarea are loc in zilele 7-10 dupa ovulatie/punctie si de atunci incepe secretia de bHCG. La FIV, in organism mai exista bHCG introdus prin Pregnyl care scade in timp. Pentru un rezultat clar, se prefera sa se faca beta la 15 zile de la ovulatie/ER, cind valoarea e in jur de 100.

Desi toata lumea le condamna, testele de urina (facute devreme) nu sint totusi asa rele. Cu mentiunea sa fie de 20UI, nu de 100. De exemplu, la 5 zile de la Pregnyl eu am avut test fals pozitiv (linia a 2 doua foarte slaba, dar totusi vizibila), iar la 7 zile beta era 9.

De fapt, vroiam sa-i spun GeorgianeiI ca poate sa faca testul si miine la 4 saptamini fix.

In alta ordine de idei, va invit la o virtuala, ca de aia reala nu am apucat sa fac.
Si daca tot veniti, va rog sa-mi tineti pumnii miine sa reziste (blasto)"cita" la dezghetare.

Si pt ca s-a umplut deja capitolul asta, ne mutam la Cap.134

Mergi la inceput