FIV in Ungaria 133
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
tannoo,inca nu am aflat asta...dar suntem in cercetari
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
BoboMom spune:
E, bravo, si io i-am urat 'happy belated birthday' :P am crezut ca de nastere, am uitat ca a fost petru si pavel :D hai ca scriu sa corectez si poate aflu si ziua de nastere
BoboMom spune:
Tocmai i-am scris urmatoarele:
Hi,
I thought it was your birthday, but I just realized it was actually your name day - your fan club is talking about it on the forum :) So, happy name day then! :) Would you mind telling us when your birthday is?
Laura G.
BoboMom spune:
A spus ca ziua lui e in februarie, dar nu mi-a zis data. I-am raspuns ca daca nu stim data, atunci va trebui sa-i uram la multi ani in fiecare zi din februarie.
tamys spune:
Fetelor va rog mult imi spuneti si mie, progesteronul injectabil de cand ati inceput sa il luati, din prima zi de menstruatie sau dupa punctie ? si cum il luati 2-3 injectii pe saptamana sau in fiecare zi ? vreau sa stiu cam cate fiole imi trebuie.
toate fetele !
rubia spune:
BoboMom hai ca esti tare s-o satura omul de atatea mailuri daca ii trimitem fiecare dintre in toate zilele lunii februarie si zice ca am luat-o razna
Cybele vroiam sa te intreb ce tratament ai luat pt mutatia MTHFR ca si eu o am si la Fiv-ul reusit cu fetita am luat asa:(incepand cu o luna inainte de FIV)
1.Acifol(5 mg)-inclusiv I trimestru de sarcina
2.Complex de vitamine de la Dopppel Herz (care aveau si B12 in componenta am inteles ca astea-s mai importante pt acest gen de mutatie)-astea pana dupa nastere
3.Clexane 0,2 din prima zi de stimulare
Eu imi faceam hemoleucograma in fiecare luna la Coltea si prin luna a 5a sau a6a nu mai retin mi s-a declansat ceva(nu stiu exact ce) cert e ca a trebuit sa fac Clexane de 0,4 de atunci;asta pana la 6 sapt dupa nastere
4. Progesteron injectabil (asta pt ca eu nu absorbeam Utrogestanul) lucru descoperit undeva pe la al 3 lea FIV.Si asta l-am facut pana prin sapt 35,am avut o tentativa de a renunta la el dar au inceput usoare dureri si l-am reluat si ca fapt dupa ce am incetat sa-l fac prin sapt 35 mi s-a deschis colul si am anascut la 36 de sapt si o zi(o gogosica de 3500 g)
Ti-am scris ce am facut eu nu ca sa faci la fel ci ca sa-ti dai seama daca a fost de ajuns la tine sau mai trebuie ceva ,ca pana la urma tu iti cunosti corpul mai bine decat oricine.
De ex eu il rugam pe Marinescu la al 3lea FIV sa fac Prog inj si el nu si nu,iar la al 4lea desi a refuzat din noyu am facut de capul meu la care raspunsul lui a fost ceva de genul "Bine ai facut,continua". La mine e o problema de absorbtie pp a utrogestanului,ca la al2lea FIV de ex luam 12 ovule pe zi si dupa 4 zile valoarea progesteronului era 1.
Aoleu ce m-am intins,sper ca ai inteles ideea:nu dau sfaturi expun doar ce a mers la mine,in speranta ca poate se regaseste si altcineva in aceasta "problema"-eu am furat o parte din idee de la ariadna (avalon pe vremea aia)
V-am pupat
rubia spune:
Tamys progesteronul injectabil eu l-am luat cu 2 zile inainte de ET(am avut blastocisti) la mine a fost o fiola de 250 mg,la 4 zile initial apoi dupa ce am primit rezultatul la Bhcg si prog am inceput sa fac la 3 zile(adica 2 zile pauza)
EDIT: progeteronul nu se ia inainte de punctie ,e o chestie cu prog care trebuie sa fie mic la inceput,ceva cu fereastra de implantare; daca prog incepe sa creasca mai repede inseamna ca a trecut fereastra de implantare si e de preferat sa nu se faca ET,sper ca nu fac o gafa,oricum stiu ca mie mi-a interzis sa fac prog inj inainte de punctie (PK mi-a interzis) si in ziua ET-ului am fcaut analiza prog si mi-a iesit mica valoarea nu mai tin minte cat,desi eu facusem cu 2 zile inainte fiola si a fost de acord ca asta e solutia=prog injectabil.
Bafta multa
monilaza spune:
Loretta, am niste emotii pt 6 iulie, de nu ma vad! Parca nu-s normala! Ar trebuie sa ca sa nu ma mai gandesc acolo. Sotul meu zice ca poate revin cu picioarele pe pamant.
Ai aflat cand este Zadorica in concediu? Bine ar fi sa nu fie in august. Poate intram amandoua la FIV.
popif spune:
Buna fetelor. Eu am 2 fiv-uri nereusite si ma cam bate gandul sa-l fac pe-al treilea.Dar as vrea de data asta( bineinteles dupa ce discut cu medicul si care sper sa fie de acord) sa schimb putin protocolul. Adica ma gandesc ca-mi trebuie ceva mai mult pentru sustinere decat utrogestanul.
Ma gandesc la progesteron injectabil.
Rubia daca nu te superi as avea cateva intebari... fiole de 250 de progesteron de unde ai luat, din Ungaria? Cum se numeste? Trebuiesc tinute la rece cumva?
Si fiindca sunt aici la 'Fiv Ungaria' va mai rog sa-mi spuneti daca merionalul l-ati adus din Ungaria tinut la rece, sau cum l-ati transportat?
Va pup si va doresc din inima ceea ce imi doresc si pentru mine... Sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim visul!