FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Si la mine analizele sunt toate bune...insa bebicul se lasa asteptat.

Si la tine este primul FIV?
Noi avem problema de ordin masculin. Cryptozoospermie-spermatozoizi absenti în proba proaspata, dar observati dupa centrifugare. Doar 5% motilitate. Sa vedem ce zice doctorul. Probabil ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza
Si la tine este primul FIV?
Noi avem problema de ordin masculin. Cryptozoospermie-spermatozoizi absenti în proba proaspata, dar observati dupa centrifugare. Doar 5% motilitate. Sa vedem ce zice doctorul. Probabil ICSI.

Eu am la activ 3 fiv-uri, insa la ultimul n-am avut ce transfera. la primele 2 proceduri embrionii au fost Ok insa...rezultatul negativ. Sper ca Zadori sa-i dea de cap si sa am si eu o veste bunaaaaaa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Eu am la activ 3 fiv-uri, insa la ultimul n-am avut ce transfera. la primele 2 proceduri embrionii au fost Ok insa...rezultatul negativ. Sper ca Zadori sa-i dea de cap si sa am si eu o veste bunaaaaaa.

Doamne ajuta! Sa fie bine pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cybele, mi-am fct amh si a iesit f mic, eram pe punctul sa imi pierd jobul si tocmai ce imi murise mama dupa 2 ani de spitale (cancer). prietenii ma cam abandonasera, ca de atatea spitale/inmormantare/pomeni, se saturasera de moaca mea trista. cand am vzt amh, i-am scris lui pk doar atat: should I kill myself? el mi-a zis sa ma duc la ski si sa imi revin ca mai avem multe de fct impreuna.mailul lui cald m-a mobilizat. am astepat sa am feelingul ca tre sa mai incerc fara a a avea mari asteptari. cel mai mult am lucrat la psihic.bafta!
ia uita-te la semnatura samirei: in ciuda tuturor incercarilor, e o pozitiva si o luptatoare si una dintre cele mai echilibrate si cerebrale fiinte din cate cunosc.
asadar, cybele, lupta.
samiro, te iubesc!

fetelor, azi a fost ziua lui pk. i-am scris mail si mi-a raspuns ca poza trimisa de noi l-a impresionat.poate ne zice vreuna din cele care va duceti curand daca o are pe perete.

se aude partz din patul anei. doarme lata, cu sforaituri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Fetele, daca ET-ul l-am facut pe 26 iunie, pe 7 iulie ar trebui sa fac testul?
Ieri a fost o revolutie in toata regula in partea de jos a burtii, de la buric in jos. Ba ma dureau ovarele, ba ma durea intre ele, ba intepaturi pana in varful degetelor de la picioare.
durweri am asa de luni, dar acum vad ca s-au mai potolit. Oare e semn rau?
Deja simt cum sa ma cuprine stresul pentru saptamana viitoare.

Va pup si sper sa auzim cat mai multe vesti bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GeorgianaI
Oare e semn rau?
Deja simt cum sa ma cuprine stresul pentru saptamana viitoare.

Nu mai gandi negativ! Gaseste-ti o activitate usoara si asa nu mai stai tot cu gandul acolo. Nu fi stresata. Ca altfel . Am glumit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria75 spune:

Buna tuturor!
Am rugamintea de a-mi spune cine e in tratament la dr. Zadori cand e in concediu. Am stabilit in luna mai, cand am fost acolo ca in iulie in ziua a doua a ciclului sa merg din nou . Asta ar fi cam in 10 iulie . Si dac ahotara dansul , sa incep si procedura FIV. Dra am vazut ca s-a putea sa fie intre 10-24 in concediu. Stie cineva? Multumesc!!!Nu prea stiu ce sa fac . I-am scris mail dar e foarte ocupat sigur si nu mi-a raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria75

Buna tuturor!
Am rugamintea de a-mi spune cine e in tratament la dr. Zadori cand e in concediu. Am stabilit in luna mai, cand am fost acolo ca in iulie in ziua a doua a ciclului sa merg din nou . Asta ar fi cam in 10 iulie . Si dac ahotara dansul , sa incep si procedura FIV. Dra am vazut ca s-a putea sa fie intre 10-24 in concediu. Stie cineva? Multumesc!!!Nu prea stiu ce sa fac . I-am scris mail dar e foarte ocupat sigur si nu mi-a raspuns.

De unde stii cand e in concediu? Eu merg la el in 19 iulie, nu mi-a spus ca nu ar fi la clinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Rubia, exact asta mi-a spus PK, ca faptul ca unele celule se deterioreaza nu afecteaza deloc copilul, daca se implanteaza. Singurul risc e la implantare, dar daca reuseste sa se implanteze nu e nimic altfel fata de o sarcina obtinuta normal sau prin FIV fresh. Altfel nu ar face.

Cybele, noi am asteptat un an intre FIV'uri, dar nu pt refacerea organismului, ci din motive financiare. Dupa primul FIV am facut kariotipul si ecografia aia cu solutie salina in urma careia mi-au descoperit o adeziune in uter, pe care mi-au scos-o, dar probabil ca se formase dupa FIV, cel putin PK si dr meu asa au fost de parere, deci nu ar fi fost asta un motiv pt nereusita.

Aristica, merci mult! Da, ne gandim la un posibil viitor FIV, dar nimic concret deocamdata. Daca am avea finantele disponibile probabil am veni maxim in primavara sa facem, dar acum nu stim.

Adi, pe 29 adica a fost ziua lui? O sa-i scriu si eu acum. Nu am stiut. Pupici multi tie si puiutilor tai scumpi!

Noi am ajuns cu bine acasa dupa un drum luuuuuung (20 de ore de cand am plecat de la ai mei si pana am ajuns acasa) si f obositor. Insa totul a fost bine si Bobo a fost cuminte si scump (exceptie o ora de cosmar in primul zbor, cand era extrem de obosit si a urlat f rau o ora, pana am reusit sa-l adorm). A fost putin confuz cand l-a revazut pe Daddy dupa o pauza de 7 saptamani. Zambea, dar se si rusina. Nu a durat mult insa. :)

Va pup! Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Adi , multumesc frumos pentru mesaj! Ai mare dreptate cu psihicul, aici tre sa lucrez si eu in astea 5 luni. Desi am zis ca merg inainte si nu ma mai gandesc la ce a fost ma surprind picand pe ganduri si chinuindu-ma inutil cu gandul ca am fost atat de aproape ... Insa stiu ca asta nu ma ajuta si ca daca am hotarat ca mergem inainte trebuie sa ma tin tare...

Trebuie sa imi fac si eu AMH-ul, am o strangere de inima mai ales ca nu am avut o superproductie de oua, insa exemplul tau, ca si al lui adc ma fac sa nu ma mai ingrijorez, pana la urma PK stie ce poate corpul meu si sunt convinsa ca reuseste sa scoata oua de la mine. Problema acu e ca eu vreu si embrioni de rezerva. Ca uite, cum sunt acuma tare bine ar fi fost sa stiu ca mai pot face un ET....

Mergi la inceput