FIV in Ungaria 133
Raspunsuri - Pagina 12
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llary Vreau sa ma mut cu procedurile In Ungaria,dar nu stiu ungureste ,doar engleza dar nu termeni de specialitate! In Budapesta cum intru in legatiura cu dr PK ptr ca nu am gasit adresa de site si m-as simti mai linistita daca mi-ati recomanda translator. unde se sta mai aproape de clinica si sa fie conditii k? In SZEGHED mi-a fost recomandata dr Maria C. si traducatoarea Gyunghy.Ce parere avetifata de problema mea. Care e mai bun, stiu ca sunt persoane care imi pot da sfaturi ptr ca au fost pe acolo si stiu specializarea fiecaruia. care e mai experimentat in AMH mic?????????? Va rog raspundeti-mi!va pup |
kovacs vorbeste clar si pe intelesul fiecaruia;
asa ca, scrie-i, asa cum stii; nu va folosi cuvinte pe care sa nu le intelegi; termenii medicali ii poti traduce folosind google translate; adresa de email si detalii cazare gasesti pe prima pagina a subiectului;
noi, dupa 2 fivuri la szeged, am obtinut la budapesta un betahcg pozitiv, cu un amh un pic mai mare ca al tau;
alegerea locatiei iti apartine; mergi acolo unde iti spune inima;
succes in luarea deciziei!
rubia spune:
BoboMom,cybele imi pare rau ... cate o pentru fiecare ca sa va imbarbatati si sa priviti spre viitor(stiu ca e usor de zis,dar Been there,done that ) ambele cazuri...
Laura sotul meu e reticent cu privire la FET tocmai ca unii embrioni s-ar putea "deteriora" si ar putea rezulta o sarcina cu probleme ale fatului,doar din cauza asta nu are incredere...in rest e optimist a zis ca daca nu merge acum macar avem acasa cu ce ne consola-minunea noastra mica care face un anisor in curand.
laura40 spune:
citat din mesajul lui llary Fetelor sa va spun istorioara mea si sa-mi dati un sfat ! Dupa e IA-uri,si unu cu stimulare, apoi 1FIV cu gonal stimulare de 350/zi intrerupt fiindca nu am avut decat 2 foliculi, am inceput FIV 2 cu puregon 200 si am obtiut 5 foliculi mari din care 3 ovocite si care s-au fecundat,dar in ziua 3 doar 1 a rezistat.......azi am facut bet a si e sub 0.Dupa 2 ani de investigatii dr imi zice sa fac AMH care a fost 0,28!!!!!!!Toate acestea le-am facut la Sibiu. Vreau sa ma mut cu procedurile In Ungaria,dar nu stiu ungureste ,doar engleza dar nu termeni de specialitate! In Budapesta cum intru in legatiura cu dr PK ptr ca nu am gasit adresa de site si m-as simti mai linistita daca mi-ati recomanda translator. unde se sta mai aproape de clinica si sa fie conditii k? In SZEGHED mi-a fost recomandata dr Maria C. si traducatoarea Gyunghy.Ce parere avetifata de problema mea. Care e mai bun, stiu ca sunt persoane care imi pot da sfaturi ptr ca au fost pe acolo si stiu specializarea fiecaruia. care e mai experimentat in AMH mic?????????? Va rog raspundeti-mi!va pup |
Buna Ilary!
Eu am 41 de ani si cu amh 0,14 am reusit la Zadori.Oricum nu stiu daca are importanta unde sau cu cine faci fiv ci stim toate ca Dumnezeu e cel care stie cand vom reusi.Binenteles ca in Ungaria la ET avem sanse in plus datorita procedurii AH si embrioglue.
Stiu o doamna din Resita de 43 de ani care a reusit in februarie la dr.Krisan Maria si banuiesc ca nici ea nu a avut un amh grozav.
Cybele imi pare tare rau ca s-a intamplat oprirea din evolutie.Ai trombofilie??Ai incredere ca v-a fi bine curand.
Tuturor fetelor le doresc sa isi ideplineasca visul de a devenii mamici de copii sanatosi cat mai curand.Doamne ajuta-ne!
monilaza spune:
Buna dimineata, fetelor!
Imi spuneti si mie cati bani trebuie sa am la prima consultatie la dr.Zadori?
pentru toata lumea
cybele spune:
va multumesc mult pentru mesajele, conteaza enorm!
Stiu ca multe dintre voi ati trecut prin experiente similare cu ce am trait acum, am tooot citit lista de mamici de pe prima pagina, sunt fete care au avut cel putin un FIV esuat sau o sarcina care nu a mers , si care acum isi strang copiii in brate. Acest lucru ma face sa ma gandesc ca aceasta nu e decat o incercare, si ca asa a fost sa fie, dar ca pana la urma cu rabdare si perseverenta vom ajunge parinti.
Am vb cu PK, mi-a spus sa las o pauza de trei luni sa se refaca organismul. O sa fie ceva mai mare pauza, probabil pana in noiembrie, sper sa fiu OK. De fapt obiectivul meu pe termen scurt aici e : mancat sanatos- sport cand am OK de la medic si tot inainte
laura40- da, eu faceam clexane pentru trombofilie, aveam o mutatie C667T a genei MTHFR care arata o predispozitie spre tromboze. Am vb si cu dr care ma urmarea, o sa reevaluam dozele pentru ca data viitoare sa fie bine.
Sunt cam 2 piste pe care mergem apropo de cauze: posibila pb cu embrionul si trombofilia. Am facut recoltarea pentru analiza genetica, poate vom avea raspunsurile necesare astfel incat data viitoare sa plecam cu mult mai multe sanse la drum.
Fetelor care ati avut un FIV esuat sau o sarcina oprita in evolutie - ce faceti / ati facut intre FIV-uri (analize + pregatire organism) si in cat timp ati facut urmatoarea incercare?
Multumesc
FIV1 Budapesta reusit dar sarcina oprita in evolutie 8 sapt...
loretta76 spune:
citat din mesajul lui monilaza Loretta, in ce perioada a lunii august intri la FIV? |
Inca nu stiu, voi afla pe 19 iulie cand mai am o intalnire cu Zadori. Tu mergi saptamana viitoare la el, nu? Ai grija sa ai la tine si forinti fiindca parcarea de acolo e cu Telpark. Daca mai ai intrebari...sunt aici.
loretta76 spune:
citat din mesajul lui monilaza Buna dimineata, fetelor! Imi spuneti si mie cati bani trebuie sa am la prima consultatie la dr.Zadori? pentru toata lumea |
Eu am platit 21.000 forinti, am platit cu cardul.
monilaza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loretta76
Inca nu stiu, voi afla pe 19 iulie cand mai am o intalnire cu Zadori. Tu mergi saptamana viitoare la el, nu? Ai grija sa ai la tine si forinti fiindca parcarea de acolo e cu Telpark. Daca mai ai intrebari...sunt aici. |
Loretta, multumesc pentru raspunsuri.
Da, mergem pe 6 iulie. Intrebarea mea era pentru faptul ca in august as avea concediu, din septembrie mai greu. Asa ca, sper sa intru la FIV la sf lunii august.
Tot am vazut pe forum fete care au avut valoare mica la AMH. Eu nu am facut analiza asta. M-am interesat cat costa si m-a dat pe spate-300 lei. Intrebare: analizele hormonale cerute de Zadorica mi-au iesit foarte bune. Daca sunt bune se poate sa fie problema cu AMH-ul sau sunt strans legate una de alta? Ma tot gandesc sa nu am probleme cu AMH-ul si sa nu stiu.
Am emotii cat casa. Sper sa fie totul bine.
Se ajunge greu la clinica? Nu am fost niciodata in Szeged.Ce adresa sa bag pe GPS?
Prea multe intrebari?
loretta76 spune:
Monilaza, sicer nici eu nu am facut AMH-ul si nici Zadori nu l-a cerut. Si la mine analizele sunt toate bune...insa bebicul se lasa asteptat.
Se ajunge usor la clinica, noi am avut navigatie, ai aici adresa clinicii: 6725 Szeged, Semmelweis u.1.. Telpark-ul il cumperi de la chioscul verde de langa parcare, este pentru 1 ora si pentru 2 ore, vezi cum te incadrezi.
aristica spune:
bobomom sa fiti toti trei fericiti si sa va bucurati unul de celalalt va ganditi la un alt fiv?
cybele eu am avut intre fiv-uri minim 6 luni. Acum am lasat chiar un an
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite