Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

si eu tin clexane-ul tot la frigider si il scot cu cateva minute inainte sa il fac
asa mi-a recomandat si dr

MTHFR C677 Homozigot
Gravi' in 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

andradam daca deja iei femibion si acid folic, homocisteina nu mai are relevanta - mie asa mi-au spus cand am fost la Fundeni. Si banuiesc ca nici B-urile sau folatii. Mai bine mergi direct la Fundeni, explici acolo ce tratament iei deja, si vor sti ce analize sa-ti faca sau sa-ti mai recomande.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Multumesc pt raspunsuri. De astazi o sa tin si eu clexane-ul in frigider.
Referitor la homocisteina, eu am intrerupt femibionul si ac. folic cu 2-3 saptamani inainte sa merg la Fundeni (asa de capul meu) si dr. Uscatescu m-a certat, a zis ca nu trebuia intrerupt, ca ar fi vrut sa aprecieze eficienta tratametului.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ideal ar fi ca analizele (ex homocisteina) sa fie facute inainte si dupa tratament. asa se poate da seama daca mai trebuie ajustat.

si pe mine ma asteapta dr U sa repet homocisteina. am facut-o prima data la sf lui ianuarie dupa 1 luna si jumatate de tratament - de capul meu, nu imi zise nici un dr de ea, noroc cu fetele de aici

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

aristica suntem bine, crestem si ne luptam cu caldurile . Am o bebelina activa si in grafic, ne rugam sa fie bine totul pana la capat! In rest nimic nou, injectat regulamentar, am inceput sa fac anticoagulantul la ora 20, sa castig un pic de timp, in caz ca se declanseaza nasterea pe neasteptate , desi sper sa nu ne faca micuta surprize! tre' sa fie simpatic foc cockerasul, am avut si eu unul in tinerete, un golan si jumatate!
alexa eu mai fac si vanatai din cand in cand, stiu ca o sa fac vanataie daca la sfarsit tasneste sangele. Da' nu mai conteaza, ii dau inainte!
absolut toate mutantele dragi!

36+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

Mergi la inceput

As vrea sa incerc sa fac capitol nou. Daca stiti vreuna parola, mi-o puteti trimite pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Va rog cine imi poate trimite si mie PM cu adresa de email a Dnei Dr.Uscatescu.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crista79 spune:

Salutare ,

Am reusit saptamana trecuta sa ajung la Fundeni la dr. Uscatescu si mi-am facut analizele .
A iesit homocisteina 14,01( 3.7- 13.9 )-deci usor marita.
I-am spus doamenei doctor ca iau acid folic(5mg), femibion 1, cetebe 500, magne B6, omega 3 , aspenter si a spus ca este ok sa continuam asa.
intre timp mi-a raspuns in acest weekend si la mail , spunandu-mi ca vom repeta analiza si imediat dupa nidare vom modifica dozele.
Noi suntem in pregatire de FIV 2 .

Alte analizefacute la Fundeni
INR 1.1
PT SEC TS 12,3 SEC
PT %TS.MC 94.8% d.N
Fib ( eu banuiesc ca este fibriogen) - 586.9 mg/dl - mie mi se pare f marit -doamna dr. nu mi-a spus nimic de asta
LA1:LA2 < 1.2 --> Safl negativ
Pc= 89% ( >70%)
Psf=66% ( >60%)
ATIII=102%(>80%)

Procent global 0.57 ( care nu stiu daca este bine sau nu )

Din cate mi-am putut da seama analizele sunt ok ,in afara de homocisteina si fibriogen.
Ce parere aveti ?

Mi s-a recomandat Innohep o.35 pentru cand o sa incep stimularea.

Multumesc ,

Mergi la inceput

cocolyso, ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor
Iar eu
Va rog din suflet, mi-au iesit o parte din analizele din Profilul trombofilie ereditara ptr care mi-am recoltat sapt trecuta sange si rezultatele sunt cele de mai jos:
Antitrombina III 97 (valori de referinta >80)
Proteina C 100 (valori de referinta 70-130)
Proteina S 80 (valori de referinta 55-140)
Mie imi par a fi ok, asa e?
Inca mai dureaza mutatiile, cand mi-a recoltat au zis ca de pe 27 iulie pot avea toate rezultatele, cred ca astea vor dura atat.
Of va multumesc ca ma suportati...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput