Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

qiao, acum am citit si eu de TRab si da, georgia zice bine sa faci analiza asta.
georgia, poate ca e o idee buna sa faci analiza calciului, fierului, etc, macar sa stii cum stai.
Si eu aveam lipsa de fier in sarcina, dar abia din trim II mi-a dat dr voie sa iau.
Iar cu calciul de cand ma stiu sunt la limita inferioara - asa a fost si in sarcina; surprinzator, nu a scazut.
Dar ametita eram si eu - bine, eu imediat ce mi s-a confirmat sarcina, am trecut la program de 6 ore si am stat foarte mult in pat, asa ca in general ameteam...in pat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
Eu iau Medyn forte inainte de FIV, nu Femibion.

Balanta draga, sa inteleg ca ati revenit in ring?

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

balanta, aia cu ametitul in pat mi-a placut .. nu de alta dar io stau pe acasa de mai bine de 3-4 sapt .. de cand cu sangerarea hematomului , drita a zis sa fim precauti .. si stii tu cum e cand stai acasa.io si pensionariicu vaitatul de una alta

treaba ii ca m-a cam speriat chestia aia cu tresaritul in somn .. adica tresaream serios de ma trezeam , si asta de cateva ori bune..vedem

revin cu o intrebare mai veche .. mai stiti ceva de miki-miki ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

TSH meu acum o sapt era de 0.1290 (interval 0.35 - 4.94 microUI/ml). in martie a fost 0.2519, in ianuarie 0.2077, in decembrie 0.2413, deci cat de cat constant.
Celelalte erau OK, acum nu am repetat decat TSH,
FreeT3 3.05 (1.71 - 3.71 pg/ml), FreeT4 1.15 (0.70 - 1.48 ng/dl), TPO < 1 (< 5.61 UI/ml)
o sa le refac sapt viitoare si mai vad. deocamdata m-am tuflit pt ca ieri dr mi-a zis ca daca nodulul isi modica structura trebuie neaparat sa il operez. in planurile mele de viitor nu intra si asa ceva, sper sa nu fie cazul. deocamdata incerc sa imi gasesc o alta preocupare sa imi ridic moralul.

edit: trab (Ac Anti receptor TSH) l-am facut in dec si era OK 0.54 (NEGATIV (<=1.0 U/L) )

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

apropo de Ca, Mg, Fe. si eu de cand ma stiu am Ca sub limite. Si-a facut cineva dozarea de vit D ? eu am facut-o si e dezastuoasa 12.50 (insuficienta 10 - 30 ng/mL). cu toata astea nici un dr nu a reactionat, cu toate ca in dec am numarat cu mandrie 8 carii in numai 16 luni ! toata lumea le-a pus pe baza stresului.
am gasit o colega cu aceeasi prob cu vit D si astept sa imi zica la ce dr merge ea.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
da, sunt 18+, dar e vorba de sora mea , nu de mine.....slava domnului eu am scapat mai ieftin, sa zic asa, nu chiar fara nici9 un stres, dar multam lui dumnezeu am scapat de genetice...

ai fost multumita de el?

am fost multumiti de el (procedura a urmat-o nevasta-mea), ca si medic;
ne-a dat raspuns la ce ne macina si ne-a adus un beta pozitiv

super!!!!!!!!!!
sa fiti sanatosi!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

qiao, TSHul tau e intr-adevar constant, dar uite ca de prin Decembrie il ai sub limita. Si ai facut IA cu el sub limita . Nu te mai gandi la nodul; mai bine gaseste un endocrinolog bun, care sa isi dea interesul.
georgia, si eu tresaream f f mult in somn cand eram insarcinata; de multe ori simtea si sotul care de obicei doarme bustean.
Tare mult mi-a placut perioada aia cand am stat in pat, mai ales in zilele de Sambata, cand sotul facea curat peste tot, iar eu ma uitam din varful patului ; insa niciodata nu i-am comentat ca ar fi putut face mai bine, ca vroiam sa il incurajez, ca sa ii devina obisnuinta pe perioada sarcinii.
floaredemac, in a doua jumatate a lui Iulie am sa incep tratamentul cu Medyn forte, dar cum trebuie luat cam 3 luni inainte de FIV, mai am de asteptat pana incep procedura (bine, eu mai luasem o tura pana la finele lui Martie, dar cum am amanat FIVul, trebuie sa reiau Medynul).
Voi cum sunteti?

Mergi la inceput

QiaoBing, nu vreau sa fiu taioasa , desi voi fi ..o fi el constant , dar e prost .. oricat de constant este , daca nu este in parametrii normali , nu bun ..dar chiar deloc nu bun (iar pt sarcina, oamenii astia scoliti de pe afara spun ca cica trebuie sa se invarta undeva pe langa valoarea 1) ; si daca ai mai facut si IA cu el asa ... apai da-mi voie sa-ti spun ca din pacate , o sa sune asa naspa , ai cam aruncat banutii pe geam aiurea

balantus, al meu oricum e harnicut ,nu am ce-i reprosa, dar mi-e cam naspa sa-l pun sa spele wc..acolo e marea problema
io am tresarit doar azi-noapte, si am baut o canita cu lapte si m-am linistit .. ma gandeam in sinea mea ca sughite bobita de mazare..

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ai fost tare cu sughitatul bobitei
pai cat de tare sa sughita ma sa te scoale din somn?
App, cate saptamani ai?

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

iti dai seama ..asta e curata scenarita .. radeam io de mine la asa o idee
am 9+

Albert Einstein

Mergi la inceput