tatuajul buzelor, da sau nu?
Ma tenteaza, dar nu sunt foarte hotarata.
Am fost la o consultatie, in care mi-a descris in ce consta procedura. Anestezia n-ar fi o problema, dar nu-mi convine ca trebuie sa fac un tratatament antiherpes cu aciclovir, timp de 3 zile. Sunt impotriva medicamentelor de felul meu si asta ma retine in a merge mai departe.
Imi puteti povesti din experienta voastra, cele care v-ati facut asa ceva? mersi
Raspunsuri
A_driana spune:
eu nu mi-am facut, dar mi-ar placea sa am...dar asa peste noapte, fara durere, sa ma trezesc dimineata cu contur permanent la buze ....eu mereu imi fac contur la buze, ca le am destul de subtiri, asa ca mi-ar placea un tatuaj dar is prea fricoasa pt asa ceva...
Adriana, mamica pufarinului David
szivarvany spune:
mie mi ar fi placut sa ma trezesc dimineata gata machiata, mi as fi facut contur la buze, dunga fina pe pleoape.
dar nu am voie medical, din cauza de predispozitie la cheloide, nimeni nu mi garanteaza ca nu fac la tatuaj
din ce am vazut un jur, conteaza f mult ca cine iti face sa nu aiba tentative exagerate de remodelare/reconturare excesiva, ca arata oribil. eventual mici corectii, dar sa para cat mai natural si cat mai pe contutul real al buzelor.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
aniela23 spune:
ba da, si-au facut multe fete ca citisem mai demult pe forum depre experiente pozitive sau mai putin pozitive. Eu mi-am facut aici in Londra. Doua sesiuni, £400 (scump!). Trebuie sa iti faci tratamentul anti-herpes inainte pt ca unele fete care nu l-au facut s-au ales cu multi herpesi care le-au stricat tatuajul (o fata, saraca, povestea ca a avut cam 6 in acelasi timp). Eu am cerut sa-mi faca conturul buzelor putin mai accentuat decat interiorul buzelor (pe care am cerut sa mi le coloreze uniform peste tot). Mda, a iesit ceva, dar nu foarte vizibil din pacate. Acum, un an mai tarziu, se cunoaste parca ca buzele mele sunt un pic mai accentuate si un pic mai roz dar e aproape insesizabila diferenta. Singura mea dezamagire, totusi, a fost ca nu a putut sa-mi tatueze un contur exterior al buzelor ca sa-mi faca buzele mai mari. Cosmeticiana mea mi-a zis ca daca tatueaza pe piele, nu pe buze, conturul o sa iasa negru.
Ma gandesc sa mi-l refac din nou in vara asta, dar daca tot nu observ o diferenta majora cred ca e ultima data cand mi-l fac.
Nu-ti fa griji de durere. Daca te da cu anestezic in timp ca iti face tatuajul o sa simti nimic mai mult decat niste gadilaturi/zgarieturi