Ghiozdanelul de gradi
Raspunsuri
szivarvany spune:
Depinde la ce gradi mergeti - program scurt sau lung.
Noi am mers la gradi cu program scurt.
In rucsacel avea : apa, caserola cu sandwich, servetele de hartie, la cerere mar.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
szivarvany spune:
Am specificat ca eram la gradi cu program scurt, aici se papa la pachet
szivarvany spune:
La program lung, probabil in rucsacel se pun apa si servetele , ca pijamalutele, incaltarile sunt la gradi in dulapior.
Si noi lasam in dulapior incaltarile de interior.
Insa sigur te lamuresc fetele
Burtocika spune:
Obligatoriu un schimb de haine, daca se uda / murdareste, sa aiba cu ce sa o schimbe.
Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
roli25 spune:
Noi ne ducem lunea cu rucsacel in care avem prosop, pijama, pantaloni de stat la gradi si acum vara, sepcuta pt iesitul afara.
Toate raman la gradi pana vineri(prosopul la baie, pijamaua in pat, pantalonii si rucsacul in dulap), cand luam rucsacelul cu toate sa le spalam.
Papucii stau in dulap pana la vacanta.
delsim spune:
La gradinita ce fel de incaltari poarta copilul?Adidasi, tenisi, papuci, pantofi de panza?
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim La gradinita ce fel de incaltari poarta copilul?Adidasi, tenisi, papuci, pantofi de panza? |
incaltaminte comoda si usor de incaltat/descaltat fara ajutor din partea adultilor. Incaltaminte cu scai, cu sireturi e mai greu pt. cei mici.
depinde de gradinita, de curatenia din gradi
La o gradi avea la schimb pantofi(de strada) fiindca era apa pe jos la baie, pe hol si nu vroiam sa stea uda/murdara la picioare.
La alta gradi iarna a avut mocasini si in rest pantofiori. In ultima perioada am lasat-o in sosete(recomandare ortoped) in sala si slapi pt. mers la baie/bucatarie.
Am vazut copilasi in sandale sau pantofi panza cu talpa cauciuc.
gogosel spune:
cred ca niste sandalute inchise in fata sunt fff bune,cu talpa din cauciuc,aderenta si interior din piele.
noi pe timp de iarna am avut botosei din panza,dar erau f multi copii cu sandalute,unii chiar cu papuceitip sandaluta.