Strugurasi de Sept-Oct 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Alayna, am invatat asta pe parcurs. de aceea spuneam ca sunt impacata din punctul asta de vedere. Vorbele Profetului(saws), mi-au ghidat viata si mi-au dat raspunsuri la atatea intrebari nerostite si grele.

24+ cu ingerash de

In islam am gasit si eu mai toate raspunsurile ,pe care le cautasem ani de zile

24+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

MArryan ... .. asta e durerea cea mai mare a noastra MAruta noastra abia are 5 ani.. pt ea toti prietenii ( jucariile ei), sunt tristi pt ca sunt fie fara mamica fie fara tatic, pt ca au avut accident...
Apoi ea stie ca nu vara asta se intoarce tatai, ci vara viitoare.. de fiecare data cand merg acasa nu zice nimik insa primele priviri ii sunt de cautare.. isi aduce aminte tot din ultimul an cu el .. TOT.. nimeni nu crede cand zici aa ceva .. un copil de 5 ani care dupa 1 an jumate se gandeste inca cu profunzime la tati, care stie amintiri perfecte de la 3 si 4 ani cu tati... Ea cand o certi sau o tachinezi iti zice : " sa stii ca tati te vede si se supara pe tine daca eu Plang" .. asta e cea mai mare durere de pe pamantul asta pt noi...

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

oh seidana imi imaginezi durerea din sufletul vostru si ochii secati de lacrimi, si mai ales Mara scumpa de ea ca a ramas la o virsta in care unii copii nici nu stiu ce inseama sa fie plecat tatal undeva departe, sau se inteleaga ca exista jucarii care nu au mamica sau tatic, e fr trist, si cu siguranta cind va creste mare, va gindi la fel cum gindeste si acum, ca tati se supara daca cineva o cearta, sau tati se bucura daca ea e fericita, sa fii alaturi mereu de ea, ca la mine nu a fost cine sa fie alaturi, am fost lasata singura in copilaria mea trista ca sa innot in lacrimi si intrebari DE CE Doamne!!!

Cea mai fericita mami 29 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Fetili , burticili mele dragi si scumpe

Eu tre sa o intind.
Ca tot vorbeam de persoane iubite pierdute, am primit si noi veste ca trebuie sa mergem la moschee la rugaciune pentru un frate care a decedat. Asta e viata, trecatoare pe pamant.

Promit solemn, ca in noul capitol o sa aduc (sper:D) numai vesti bune.

Marryan

Imi sunteti cele mai dragiiii toateeeeeeeeeee

Un week-end frumos si cu burtici linistite. pup pe fiecare in parte cu mult drag.

24+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Catre capitolul nou : aici.

Iertare daca l-ai pus Seidana,sar eu nu il vad,si sa nu piarda legatura fetele care intra mai tarziu .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput