Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)
Raspunsuri - Pagina 19
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita La multe lunite Matei, Maria, Alexandru, Marie, Stefan si Antonia!! Nu stiu cum sa fac cu Stefan. In afara de taica su nu sta cu nimeni. Plange intruna dupa mine. Maine am de mers la o nunta. Azi trebuia sa merg la coafor am anulat programarea ca sotul nu a putut sa ajunga acasa. Pot sa l las cu cineva doar daca doarme. Si asta ar insemna sa stau pana la 11 noaptea. Nu stiu, voi vedea maine cum voi face. Nu stiu pe viitor cum o sa l dezvat de mine. Mi se pare in momentul de fata o serioasa problema. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! |
incearca mai intai sa stai si tu si bunica(sau cu cine il lasi) ca sa se obisnuiasca cu persoana respectiva.asa am facut eu, venea mama pe la noi, il mai luat si ea si eu si acum pot sa il las cate 2-3 ore cu ea dc e nevoie
zumzu spune:
roxx..deci asa fericita am fost ca am dat de tantia asta, parca cine stie ce cadou am primit. acum sper sa fie si de incredere si sa nu avem vreo supriza, bat in lemn. Pai noi pierdeam un wekend sa facem toata casa asa serios. Sa nu mai vb de calcat, ca la al meu sot tricourile se "intindeau" pe el
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui zumzu roxx..deci asa fericita am fost ca am dat de tantia asta, parca cine stie ce cadou am primit. acum sper sa fie si de incredere si sa nu avem vreo supriza, bat in lemn. Pai noi pierdeam un wekend sa facem toata casa asa serios. Sa nu mai vb de calcat, ca la al meu sot tricourile se "intindeau" pe el Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 http://photosbynicoleta.blogspot.com |
CAT TIMP II IA sa fac atoate astea?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
Irinukaaa spune:
Hey!
Bine ai revenit Zumzu! Ai chef de vorba in seara asta, a?
Am bagat si eu o portie de calcat acum dupa ce mi-am adormit piticul ca nu mai aveam tricouri/ bodiuri cu maneca scurta deloc pentru P si tac-su incepuse sa si le ia deja necalcate.
Daca mai calc si luni vreo doua ore le razbesc!
Asa Roxx v-a facut-o Catalina, a? Smecheroasa mica... s-o fi gandit ca vreti sa-i faceti vre-un fratior.
Eu stau foarte prost cu pofta de asa ceva. Nu eram eu nici inainte cu o pofta ceva de speriat, dar nici chiar asa... Ma si intreb cand o reveni la "normal" ca nu ma suport eu pe mine asa...
Vasila si eu am problema cu asta mic ca nu sta cu altcineva. Singura cu care am vazut ca ar cam sta ar fi mama, dar ea e departe... la 500km, nu ma poate ajut momentan oricat ar vrea. Am preferat sa nu merg la o nunta... si cand am luat motul finului meu am luat-o pe mama sa aibe grija de el. Cu soacra-mea nu e deloc prietenos... sta ce sta si daca nu ne mai vede in preajma lui incepe si plange de se rupe pamantul.,.. cu muci, lacrimi de crocodil si suspine. Femeia-l iubeste, sunt singura, dar simt ei bb mai mult decat credem noi. Nici daca-l invatam sa fie asa sigur nu puteam.
Si pentru noi a fost o zi productiva. Dupa ce am spart ieri vasul de la robotul de bucatarie, azi am fost sa cumparam altul. Am gasit chiar unul dragut si micut de la Moulinex si soacra-mea ne-a cumparat masina de paine ca noi i-o dadusem pe-a noastra ei si ea a dat-o mai departe.
Vreau sa incerc sa fac biscuiti pentru P... sa vedem ce iese. N-am eu de gand sa-i dau prea des, dar macar unul o data la cateva zile cred ca merge.
Hai va tup ca s-a facut ora 1!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
vasilasanita spune:
incearca mai intai sa stai si tu si bunica(sau cu cine il lasi) ca sa se obisnuiasca cu persoana respectiva.asa am facut eu, venea mama pe la noi, il mai luat si ea si eu si acum pot sa il las cate 2-3 ore cu ea dc e nevoie Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 http://photosbynicoleta.blogspot.com |
Am incercat . Sta cat stam si noi prin preajma, cum isi da seama ca nu mai suntem incepe sa planga si nu sse mai opreste degraba.
vasilasanita spune:
Cred ca numai eu sunt fara somn.
VA pup!!
Somn usor!Si o noapte linistita!
Lorich spune:
Poftiti!
Salutari de la curte, de la gradina, din Braila, deocamdata sunt la socri, un popas ianinte de tara; savurez cafeluta in pozitia mea de duamna, Ana e in bouncer langa Robert si el se joaca in curte. Restul au plecat la carefour pt o ultima aprovizioanre pt tara.
Ia sa vad daca ma lasa sa citesc ceva din urma.
Lorich spune:
aha!! n-ati scris mult
sa zic:
shine cuscra concediu placut si relaxant!!!
Tunde eu am nr tau, o sa-ti dau eu en esemes sa ai nr meu; ti pup!
chamilia bebelu e super, chiar ajuta pe Ana, spre deosebire de gelurile alea cu lidocaina.
Roxx sa stapaniti sanatosi steamarul, sa gatiti delicios si sanatos la el!!!
pupici!!!
LMA bebeilor care mai adauga lunite intre timp
Shines spune:
Neata!!
care concediu ma fetelor ?
mi-am rupt oasele ieri.
nedormita de doua nopti.
am plecat noaptea la 1 de acasa..la 5 am ajuns la tara..la 7 am plecat inapoi...
luat copil,bagaje..
facut un popas in slatina si luat si copil de Mirela.
apropo..Vlad e tare dulce..au socializat ei frumos acolo in spate sper ca s-a simtit bine cu noi.
asa..luat si pui de amenda..67 lei si 2 pct penalizare. cica avea 65 la ora in localitate
oricum..ne-am distrat tot drumul tare bine dar fff obositor.
abia stateam ieri in picioare dupa ce am ajuns.
baietii meu au fost tare cumintei singuri,au papat si dormit bine.
cam atat..ne pregtim de petrecere azi.
prima data merg la cumparaturi si sa ii iau role fetei, doua ore de parc sa le si testeze,altfel vor afla vecinii in sfarsit ca am copii
asteptam ziua de joi,facem bagaje si fugim la mare
e minunat sa ai copii langa tine..edu a stat numai cu cami,rade la ea si intinde manutele,cami il iubeste si ii zice ca e frumos rau..si gras
pupici.duminica placuta.
Lori..distractie si relaxare sa scrie pt tine,da ??
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
fac si capitol imediat..ma duc la o gura de cafea prima data
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)