Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
bafta cu bona, andri! iar cu gogoasa, lasa ca pana si manechinele o mai iau cate o zi pe aratura; maine o iei de la capat cu dieta!
am adormit sophiotul;
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
FRAGRANT - pai voi cheltuiti putin 5000 de dolari pe o vacanta, noi am dat 4600 numai pe bilete. Mai si botezam, mai vrem sa mergem si la munte, plus cadouri, noi estimam ca ne ducem pe la 8000 asa. Normal, cu banii astia mergeam in sud de cateva ori. Ba poate le luam bilete si alor mei si mergeam cu totii. Problema nu ar fi ai mei, ca ei vin sa ma vada, dar fratele sotului si familia lui, ei nu prea au cum.
Romania a ajuns una din cele mai scumpe destinatii.
ANDRI- nu te lasa! Pepsi - ia din ala fara zahar.
Al meu tocmai s-a trezit. L-am pus in leagan sa-mi termin mancarea. S-a dat huta acolo vreo 2 ore. Am I a bad mother?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Eu va zic noapte buna si ne auzim peste 2 sapt asa;
sunt cheauna si rupta-n 14 ..am avut 10001 treburi de terminat, plus o repriza de plans Robert - ca taiat pe viu, ca supozitor, ca , constipare apoi Ana plans si ea vreo 30 min ca voia saraca sa atarne la tzatza, dar nu puteam sta ca treb s ama ocupasi de Robert...tati e la un team building... nu a ajung..grea e viata asta .!!
va pup fetele!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Buna fetelor !
Am intrat si eu sa va salut...am fost pe drumuri toata ziua. Maine mergem la o nunta...nu prea am chef...de cand cu Andreiut, nu mai imi plac petrecerile nocturne.mai degraba ma distrez cu el intr-un parc O sa il las cu soacra'mea, sper sa doarma ca pe vremuri..pana la 5. Azi a facut caca, la 3 zile de cand am inceput dive...a facut cam tare si cam mirosea. si muuuuuuuuult. cred ca d'aia s-a tot trezit zilele trecute la 1-2, ca il durea burtica, nu putea sa faca kk. mai ales ca ii dau si fier, si morcov...
nu v-am citit din urma ca sunt rupta de oboseala, dar am vazut pe ultima pagina ... lorich distractie placuta mami !!! sa aveti parte de vreme frumoasa si fara prea multe insecte pe langa voi
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Gata si eu cu pregatirile. am umplut masina,e jale ce e acolo,bine ca am loc sa conduc.
sunt rupta..iar peste 2 ore suna ceasul
Drum bun Lori..distractie si relaxare la maxim.
Ne auzim maine seara.
dimineata trimite-ti una cafea si la mine pe drum..beau cu voi.
nbuna
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Hai sa bag si eu un "salut" inainte de un "noapte buna"!
Lori sa ai parte de o vacanta linistita, relaxanta, plina de soare si de voie buna! Sa vi "cu bateriile incarcate" si plini de iubire - tu si dl B!
Roxx voua va doresc din suflet "La multi ani fericiti impreuna, sa va iubiti cel putin la fel de mult ca si acum si sa va bucurati de minunata Catalina!"
Andri nu esti singura... si eu ma simt cu musca pe caciula si marturisesc ca am balotat juma de cozonac in timp ce va citeam pe voi. Si la ora asta... Fara sanse de recuperare. Simteam ca nu mai pot dar n-am putut sa ma opresc ca era asa bun...
Unde umbla oare Mada?
Dar Aditza ce-o mai face?
Of ca mi s-a pus si mie pata rau de tot ca vreau la casa. Ca m-am saturat de apartament la bloc,,, Al meu sot demult viseaza si tot cauta, dar acum m-a lovit si pe mine... Sa dea DD sa gasim ceva...
Miroase kk lui P mai nou a gainat, ca tot ziceai ca e schimbat si la voi Carmen. Esti in grafic!
Mult mai bun era ala moaaale si galbeeen, fara miros de dinainte de diversificare... dar na - ce sa facem!
Somnic usor!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Drum bun si tie Simo!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
SIMO!!!!
Loriii!!!!!!!!!
aveti grija de voi..de pitici
Lori ;o sa ne fie dor de tine!nu ai lasat nr de telefon pe gmail..sa-ti dau un esemes
Simo;sa ne scrii
-sa va odihniti mult mult,sa aveti vreme superba,copilasi cuminti si bucurosi!
Sa ne auzim cu bine
Roxx ;felicitari si multi multi inainte!!!!!!!!
Doloress;Sonia a inceput sa faca abdomene in bouncer..iar in scoica isi arunca curutzul in sus ..pana aluneca jos si trebuie s-o scot.
N-o laud pe fific in deatalii sa nu ma scap dar am o fetita super cuminte;zi si noapte.
A inceput de doua zile sa -si suga degetul mare...aaassa se alinta,zici ca e drogata,,si cum adoarme singura.Tot ii dau suzy si scot degetelul din gurita,dar atata -i de scumpa cum suge
.
Am facut azi dulceata de cirese negre..aia de capsune deja e pe terminate.Si ca sa fie mai aromata si parfumata,am pus si un pumn de petale de trandafiri..e super yammi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Tunde..esti tare simpatica
iau laptopul cu mine sa le arat pozele la socrii..si niste proiecte am pe el pt cineva de acolo..dar nu stiu daca intru pe net..acolo merge modemul numa daca il impingi..la vale..
ma rog..nu am dormit deloc,nu am putut..desi noaptea trecuta am dormit 2 ore legat
am o mie de ganduri..plec de langa edu..imi e teama ca nu papa cum trebe..ca nu=l aude tasu cand plange la trezirea de la ora 4..ca nu ii incalzeste suficient mancarea dim..si muuuulte alte sapte mii de griji.
ma duc sa beau o cafea,sa pap ceva si ma imbrac.
va pup
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](images/user_woman.png)
Magnetism79 spune:
Am revenit si eu pe forum, cam tarziu asa!!!!!!!!!
Eu sunt la Gruiu cu piticii pregatesc petrecerea celui mare de 3 ani , vor fi vreo 25 de invitati Duminca , exact ca la nebuni!!!!!!
Fetele cu concediile sa veniti relaxate si cu chef de viata!
In alta ordine de idei,asa sunt uneori barbatii ce sa-i faci, cele care avem parte de ajutor din partea lor chiar ne planegm, acuma nu dati cu rosii dar la baiat asta al meu cand venea de la munca il legana, ii punea suzeta , numai ca asta mare nu a mai vrut suzeta de fapt nu o suporta, acuma sta si cu fata cand are timp in rest stau eu , bona , soacra-mea si D-na Ileana de la Gruiu, nu ma pot plange ca m-ar bate D-zeu.
Am pierdut ceva , cine e d-nul B?
eu cand plec in concediu cu astia micii ai mei, de fapt cu piticul caci cu asta mica de-abia acum incepe, am fix 2 bagaje, unul al meu cu cateva hainutze de imbracat, daca e cazul mai imi iau eva de acolo de unde merg si tot acolo bag si storcator care e mic, pempersi nu mai avem, bibe da, 2 liguritze de-ale li junior un castronel si cam asta e, El are un troller mic in care ii pun cate 2- 3 schimburi din fiecare plus o tinuta mai grosutza in caz de ceva, mandra va avea si ea un troller tot asa, mai pun cate un prosop pt fiecare si gata!!!!!!!!! Nu sunt de acord cu caratul casei in spate ca melcul, aaaaaaaaa si ca sa nu uit in genat mea strecor si medic de baza, unsirop de tuse, un de febra sup cu paracetamol si novocalmin, si vitaminele piticului.Gata!!!!!!!!!!
Va pup