Intrebare urgenta

Intrebare urgenta | Autor: Asherit

Link direct la acest mesaj

Acum 2 ani am fost violata si am ramas insarcinata, dar dupa 3 saptamani am pierdut sarcina si mi s-a curatat de la sine. Medicul doar m-a spalat atunci.
Acum am ales sa vorbesc cu cineva despre asta si maine vrea sa mergem la un control. Se mai cunosc semnele existentei unei sarcini dupa atata timp? Poate ii o intrebare prosteasca, dar nu cunosc astfel de detalii. A fost singura data cand am ramas insarcinata.

Astept raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Daca intrebarea ta este daca medicul isi va da seama ca ai avut o sarcina, nu cred - stiu doar ca asta se vede doar recent, nu dupa ani.
Iti doresc sa treci repede si usor peste acele momente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Nu. Niciun medic nu isi da seama dupa 2 ani ca ai avut o sarcina, pe care de altfel ai si pierdut-o foarte curand. Doar sarcinile duse pana la termen sau pana aproape de termen lasa urme de durata (uterul, de pilda, nu mai revine la dimensiunea initiala niciodata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asherit spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai de regula orice ginecolog intreaba daca ai avut nasteri si avorturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asherit spune:

Da, dar situatia e mai complicata..

Oricum, s-a rezolvat. Sunt bine, n-au mai ramas semne, doar ca sansa de a ramane insarcinata e minima..

Din cate am inteles, aceste mesaje de la "Sunt in panica" se muta dupa ce nu mai e nevoie de raspuns urgent. La mine e ok acum. Se poate muta/sterge

Va multumesc tuturor!

Mergi la inceput