nu imi inteleg sotul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

N-ai decat o singura solutie: sa divortezi si sa te muti cu fetita la parintii tai, fara el in peisaj ei o sa te ajute. Asta e! Nu te mai invarti in jurul cozii si nu mai pierde vremea, ai avut ghinionul sa dai peste un nesimtit care nu te iubeste. Pentru ca nu te iubeste! Imi pare foarte rau ca trebuie sa subliniez asta! Daca nu-ti permiti un divort financiar, ia fata si du-te la parintii tai in vizita. Intr-o vizita de vreo cateva luni, un an, etc. Si spune-i mamei tale TOT. E mama ta si trebuie sa stie. Stilul asta secretos/rusinos al femeilor de a ascunde greutatile de familia lor le permite unor barbati sa faca asa ceva!
Pleaca de la el. Du-te la parintii tai, inscrie fata la gradinita si cauta-ti o slujba. Orice fel de slujba si apoi mai vezi tu. NU mai pierde vremea.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Oh, subiectul celalalt nu il citisem, dar constat ca am avut dreptate. Asta e familia "traditionala" in care canta cucosul
Clarmai, acolo spuneai ca ai avut mereu salariu, pe care exact cum credeam, l-ai bagat in casa, ca asa e normal. Problema e la el si nu cred ca se va schimba din pacate. Poti sa incerci ce ti-am sugerat noi aici, sau sa il sperii cumva. Du-te la unul dintre frati, ca spui ca ai si surori si frate. Chiar nimeni din neamul tau nu te poate ajuta? mergi intr-o vizita, trebuie sa iei distanta ca sa vezi un pic mai detasata ce se intampla in casa ta. Spune cuiva dintre ai tai prin ce treci, sa te ajute, sa stai cu fata. Si vezi la ce concluzii ajungi, poae ii spui doar ca nute mai intorci si poate se trzeste sau poate nu vei mai vrea chiar tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

clarmai, eu ma indoiesc ca poti gasi un sfat care sa-ti fie bun, sau macar pe plac: sotul tau nu da doi bani pe tine, iar tu n-ai ce te face.
Pana nu vei insemna ceva pentru el, orice, oricat de putin, nu vad de ce s-ar schimba.
Iar acum, inteleg ca reprezinti o piedica, o gura mare si o cheltuiala in plus.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Si nu numai sotul tau asa cum spune rufus dar nici tu nu te apreciezi atat timp cat permiti un astfel de comportament.
L-ai acceptat de la inceput si sincer nu cred ca vei reusi sa-l schimbi. Este foarte adevarat ca intr-o casnicie ne educam unul pe celalalt in mod constant insa e nevoie ca fundatie de cei 7 ani de acasa, daca ei lipsesc cu desavarsire unuia dintre soti, orice lupta este inutila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Ca sa va raspund la intrebare.

Am un copil care a avut multiple probleme de sanatate,cu inima,kinetoterapii(torticolis),ma rog, a fost nascuta prematur si a avut niste probleme,trebuia ingrijita si supravegheata cu atentie.

Am inscris-o la camin,si din toamna incepe,dar dupa cum stiti programul e pana la 4,cam greu aici cu serviciul in perioada asta,firma la care am lucrat a dat faliment,m-au bagat in somaj,am sa gasesc pana la urma ,nu asta e problema.

Am fost si la control la inima si fetita acum(3 ani)e ok,nici cu torticolisul nu a mai avut probleme.

Problema mea era de ce nu se gandeste decat la el,iar in momentul in care se gandeste si la mine,imi aloca o suma apoi imi "scoate ochiii"

De ce banii sunt la el,pentru ca el plateste toate facturile si deoarece la noi e cam o jumatate de ora de mers pe jos pana la magazine si el are masina,el face cumparaturile seara,imi da bani cand am nevoie sau imi cumpara el,dar pe mana lui nu sunt doar banii lui ,sunt si ai mei,postnatalul el il ridica,somajul la fel,alocatia la fel.etc

Frustrarea mea era alta,de ce nu se gandeste si la mine,are impresia ca daca stau acasa,tot pt ca asa a vrut el,mi se cuvine mai putin,eu nu inteleg ce e in capul lui.De ce nu sta cu asta mica cand are ocazia,ca sa mai respir si eu.Am stat internata cu ea in spital din doua in doua saptamani,cate 10 zile sau 12 zile pt terapie,am nevoie de un respiro.

Sunt multe amanunte,ideea e ca pare ca nu ii pasa,desi are momente in care zici ca mi-ar aduce luna de pe cer,aseara de ex.a venit cu pizza,cu suc ,ca zice "lasa mama numai pui masa in seara asta.

Sunt multe chestii care dau de banuit ca are pe altcineva,dar refuz sa cred asta,si nu vreau nici sa fac pe detectivul nu ar fi corect fata de el.Sper ca v-am lamurit cat de cat.

Mergi la inceput

claramai, eu am o dilema legata de tine: ai spus cumva pe un alt topic ca sotul era sa te bata o data din cauza ca ai zis ceva rau de mama lui? sau te confund?
Tu stai cu socrii?

NE-AM MUTAT STAU STAM LA ANL CU CHIRIE SI DA NU MAI CONFUNDAT,SOCRAMEA NU MA SUPORTA DE FEL SI NICI EU PE EA,DAR CE LEGATURA ARE ASTA CU COPILUL,NU AR TREBUI SA-I FACA PLACERE SA STEA CU EA,FARA SA-MI VADA MOACA,SI DA ,DE BARBATIMIU AM MAI ZIS, AM MAI DESCHIS UN SUBIECT ASEMANATOR ,DAR PROBLEMA SE CONTINUA SI FARA SOCRII,SI ATUNCI,EU NU STIU CE SA MAI FAC,DE ACEEA AM REDESCHIS SUBIECTUL PT CA PROBLEMA TOT EXISTA.

Mergi la inceput

Multumesc mult,pt sfaturi si incurajari.

Am fost la fratii mei cand am fost cu asta mica la control la inima,si sora mea m-a oprit la ea pt trei zile,el nu avut de comentat,a zis ca e ok ca pot sa raman,dar stupoare,fetita mea care de obicei dormea oriunde,nu avrut cu nici un chip,tipa intr-una langa usa"vreau acasa",na-na acasa'....ca pana la urma a fost nevoit cumnata-miu sa ne duca acasa la 10 noaptea.

Era pt mine un respiro grozav sa stau trei zile pe la ei,mai ales ca sunt oameni grozavi,iar cumnata-miu ma stie decand aveam 14 ani,am crescut si la soacra lui sormea in casa,adica mama lui.

Intotdeauna mi-au dat sfaturi bune,dar din cauza distantei de vedem un week-end la doua saptamani,si foarte putin.Era bine vedea si fimea bucurestiul ,eu ma relaxam,dar nu a vrut,ne-am chinuit doua ore sa o convingem,tipa ,ragnea,nici cu tasu nu avrut sa vb la tel

Mergi la inceput

Va multumesc ,macar ca existati si pot sa-mi descarc sufletul,eu sunt pe forum de trei ani,de cand s-a nascut pitica,dar am schimbat numele de utilizator,deoarece a aflta sotul meu si a zis ca nu e de acord sa cer sfaturi pe net ,in ce o priveste pe asta mica,ca fiecare cu parerea lui.

DAR eu am obtinut prin acest forum un ajutor enorm pt bebica mea.O mamica care sa-i dea d-zeu sanatate,mi-a dat nr de tel al unui dr.chirurg renumit,si am clarificat problema suspiciuni care exista atunci de "paralizie de plex brahial"la bebica.

Deci pt mine a fost o mana cereasca si este acest forum.Multumesc ca existati si ca avem la cine sa ne descarcam sufletul si cui sa cerem un sfat,eu nici de critici nu ma supar,cel care te critica,a citit cu atentie si ii pasa,iar cel care iti da un sfat si vb frumos ,e un om cu inima mare.

Va pup de o mie de ori....asta pe langa subiect.....sanatate multa si astept pareri ,si critici ca sunt constructive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

clarmai, dar de batut te-a batut vreodata? Sau impins/bruscat? Te jigneste verbal?
De ce crezi ca ar putea avea pe cineva?
Eu iti pun intrebarile astea mai dificile fiindca e bine sa intelegem tot contextul in care te aflii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Tu ai avut vreodata o discutie cu el "cu cartile pe masa"?
O discutie in care tu sa-i explici ce anume nu-ti place in comportamentul lui si apoi sa auzi si ce nu-i place lui la tine?
Uneori gresim fara sa realizam, incearca o discutie calma, sincera si care sa va faca pe amandoi sa descoperiti ce si-ar dori celalalt.
Cred ca sinceritatea este esentiala, iar faptul ca voi ati avut probleme cu copilul asemenea probleme pe unii ii unesc pe altii ii separa. Nu este usor ca parinte sa treci prin ce ai trecut tu, voi.

Mergi la inceput