Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Nasterea poate fi achitata la medlife in 2 rate fara card BCR...adica 50% cash cand te-ai externat si 50% peste 6 luni de la nastere. Cardul BCR se refera la toate serviciile medlife care pot fi platite in rate.si inainte de acest parteneriat se putea plati nasterea in 2 rate..intrebati la receptie..

chiar maine, ca merg la control.. dar ceva de genul asta stiam si eu...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Nasterea poate fi achitata la medlife in 2 rate fara card BCR...adica 50% cash cand te-ai externat si 50% peste 6 luni de la nastere. Cardul BCR se refera la toate serviciile medlife care pot fi platite in rate.si inainte de acest parteneriat se putea plati nasterea in 2 rate..intrebati la receptie..

Asta e valabil pana la 1 noiembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Cu Mirela Popa..ea are la activ ceva nasteri naturale la medlife...si pe mine m-a incurajat dar nu s-a putut...
Cred ca si Caliopia Parfene face nasteri naturale...au si moase ff ok..

Citat:
citat din mesajul lui mds

Buna,

Si noi ne dorim sa nastem natural, insa cum avem doar 27 saptamani mai avem de asteptat putin sa vedem daca o sa putem.

La cursurile de la Scoala Parintilor(care sunt chiar interesante si medicii isi dau interesul sa iti raspunda la toate intrebarile) am aflat ca doar 10-15% din nasterile de la Medlife sunt pe cale naturala. Ulterior, la vizitarea maternitatii s-a nimerit ca nici unul dintre bebeii care erau acolo in acel moment sa nu fie nascut pe cale naturala.

luny si iubu77, ne puteti spune cu ce medic ati nascut, respectiv au nascut prietenele voastre?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Daca te apuca nasterea pur si simplu procedura la medlife este urmatoarea..Te prezinti la spital..te consulta si cheama ei medicul care iti urmareste sarcina...ei te pregatesc(daca e cazul de cezariana) sau anstere normala in sala de travaliu..adica lucrurile sunt facute intr-o maniera mult mai eleganta decat la stat..si vei fi in permanenta monitorizata pana ajunge medicul tau..

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Eram si sunt curioasa de nasterea naturala la privat, in speta la Medlife, stiu ca procentual cezarienele sunt mai multe si poate mai preferate din punct de vedere al programarilor si etc...eu am nascut natural acum 2 ani la un spital de stat si as vrea ca data viitoare sa nasc la fel insa aici caci medicul meu (Dr. I. Nayel) doar aici mai "naste".

Eram curioasa de detalii gen : ma apuca vin.., nu am programare..cheama medicul, ma interneaza..?
etc...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mds spune:

multumesc pt raspuns, iubu77
caliopia parfene am inteles ca este in concediu de maternitate si nu stiu inca cand se intoarce. oscilam intre cele 2 cand m-am hotarat pt medlife dar datorita acestei info am ales-o pe mirela popa

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

capitol nou aici

Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput