Strumfi iul-aug 2011!BV GHEVERONICA!(63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Alexuta, sunt copii si copii! Unii puturosi, ca Iustin al Ramonei, unii foarte agitati ca al lui sdcristian, care ne-a pus si un film pe emailul comun! din ce am inteles de la cele cu experienta...vestile sunt asha si asha...cik asha vor fi si dupa ce ies...:)) asha ca bucura-te acum!!

Pufi, sa iti traiasca baiatul, sa se faca mare mare, La multe saptamani, luni, ani inainte!! De ce ati iesti afara asha tarziu? asha trebuie sa facem? eu ma gandeam ca ies cu bebelina a doua zi...

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vai ce ma bucur pt Ramona, draga de ea...ce bine...
Laura, multumesc!

Va multumesc tuturor!

Fecian, sa stii ca am incercat sa ii zic asta seara ca pt sigurnata noastra e bine sa face acte, nu mi-a venit sa cred care a fost raspunsul lui:" pentru singurnata ta nu si pt a mea!!!"
... na...ce sa mai zic.

o sa vad azi cand vine de la lucru cu ce ma mai socheaza.

Inca odata multumesc

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Fetelor, semnez si eu condica

Ma bucur enorm ca Ramona este mai bine atat fizic cat si psihic.
Felicitari fetelor pentru toate vestile bune.

Noi am cazut azi in butoiul cu depresie, ce aiurea e cand iti zice doctorul maxim 10 zile, tu tot astepti sa se intample si nimic. Pe seara am iesit un pic in oras cu niste prieteni iar cand m-am intors constat ca protej slipul meu parca este cam ud, adica pe langa secretia obisnuita...parca era cam ud restul. Se poate rupe apa asa?cate un pic pic? culmea ca dopul gelatinos eu nu l-am vazut, sau poate nu mi-am dat seama...e posibil sa nu-mi dau seama de el?ah si se poate rupe apa asa cate un pic si sa nu am contractii? decat bebe este fooooaarte activ, ma doare coasta din stanga de mor si il simt jos jos de tot... scuzati de atatea intrebari, dar stiu ca trebuie sa se intample si ma gandesc ca poate nu stiu sa citesc bine semnele si il sun pe doctor aiurea

37 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

florina_g da, se poate rupa asa ... pe bucatele, ca sa zic asa. vezi ca a raspuns krissy, parca (sper sa nu gresesc) cu vreo 3 pagini in urma exact la aceasta intrebare.
pe de alta parte eu o patesc frecvent, sorry daca suna urat, dar, pur si simplu, din cauza caldurii transpir atat de rau sub burtica, incat am chilotii umezi, zici ca am facut pe mine

ma bucur mult de vestile de la ramona, o cred ca ii vine sa se urce pe pereti, eu iar am avut azi o mica depresie pe motiv ca nu ma mai simt utila si eu totusi umblu si mai fac una alta peste zi. dar, trebuie sa stea cumintica, stiu ca stie si ea asta.

fug si eu in pat, tot ma sacaie contractiile, azi in masina m-a omorat fiu'miu ... nu ii place deloc cand stau in dreapta, cand conduc eu nu are nici o treaba. concluzie: conduc mult mai bine decat florin
gasca.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Alexuta, sunt copii si copii! Unii puturosi, ca Iustin al Ramonei, unii foarte agitati ca al lui sdcristian, care ne-a pus si un film pe emailul comun! din ce am inteles de la cele cu experienta...vestile sunt asha si asha...cik asha vor fi si dupa ce ies...:)) asha ca bucura-te acum!!

Pufi, sa iti traiasca baiatul, sa se faca mare mare, La multe saptamani, luni, ani inainte!! De ce ati iesti afara asha tarziu? asha trebuie sa facem? eu ma gandeam ca ies cu bebelina a doua zi...

Oana 35+ cu Eliza Maria

tot io

drept e ca dani e nascut iarna, in noiembrie, dar l-am scos afara abia la 3 saptamani. cand a venit acasa mai intai am aerisit o alta camera si l-am dus si il duceam si pe el in camera aceea, apoi il scoteam bine infofolit la geam, apoi am aerisit cu el in camera, la fel bine infofolit, apoi l-am scos afara. cumva sa il obisnuim cu aerul. (nu prea stiu exacy de ce am facut asa, asa m-a invatat mama ... si ea nu e cu babisme gen "nu il scoti afara pana la botez".
acum, ca e vara, ma gandesc ca poate fi scos mai repede afara, totusi eu nu il voi scoate chiar a doua zi ... adica o sapt tot stam in casa, fara microbi (altii decat aducem noi si dani), praf, etc.
totusi, mi-ar placea si mie sa aflu mai multe pareri vizavi de acest subiect.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Laura am vazut rasp lui krissy doar ca ma gandeam si la dopul gelatinos pe care eu nu l-am vazut pana acum. M-am gandit si eu la transpiratie ca si eu o patesc dar acum a fost mai ud absorbantul decat la transpiratie, si sincer azi nu mi-a fost deloc cald incat sa transpir, am mare noroc la treaba asta, de fel nu prea transpir... vedem noi ce se mai intampla pe parcursul noptii ca banuiesc ca daca chiar s-o fi rupt apa ar trb sa inceapa contractii ceva macar pana de dimineata...

37 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Florina, nu cred ca e lichid amniotic. Regula cu ruptul apei si eliminarea "dopului" este ca ... nu exista regula, e f particular si variabil. Am auzit si ca dopul se poate elimina f treptat, pe durata a saptamani, cate putin de nu-l deosebesti in secretie, deci se prea poate sa nu-l mai ai oricum. Dar la fel se poate f bine sa nu-l fi eliminat deloc, si mai intai sa ti se fisureze membranele si dopul, pe cel din urma eliminandu-l doar in timpul travaliului. Nu stiu daca mai intelegi ceva. A, si inca ceva, ruperea spontana a apei nu e un eveniment asa uzual, nu o sa ni se intample la toate, cica doar la 1 din 10 sarcini este cazul... Anyway, ideea e ca cele mai clare semne de travaliu sunt descrise in asa-zisa regula 411: contractiile regulate la cel mult 4 min, care dureaza 1 min, timp de cel putin 1 ora!. Multa succes si o noapte linistita!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ma bucur pentru Ramona, DAR sa faca bine sa stea cuminte, ca pericolul n-a trecut !!!

Despre scosul afara: teoretic cred ca poti sa-l scoti pe bb cand vrei, cu microbii oricum intra in contact si acasa. E bine sa evitati persoanele cu copii, pt ca sunt purtatori de diverse viroze (desi acum ca e vara, poate e mai sigur). Mai greu va fi pt noi, cele cu inca un bb acasa ...

Irina s-a nascut in mai si era extraordinar de cald, am tinut-o in body cu maneca scurta in casa, doar peste noapte ii puneam o salopetica cu maneca lunga, dar subtirica. De exemplu Eduard al lui Pufi mie mi s-a parut FOARTE gros imbracat pt perioada asta a anului, mai ales ca eu sunt tare rea de caldura si transpir tot timpul; acuma, depinde si cum sunteti voi obisnuiti, dar se zice ca pe bb trebuie sa-l imbraci ca pe tine, eventual un strat subtire in plus.
Pe Irina am scos-o dupa 2 saptamani, dar nu pt ca nu am fi vrut s-o scoatem mai devreme ,ci pur si simplu nu mai aveam energie si pt asta Oricum am mers 3 saptamani la o asistenta la spital, pt alaptat, asa ca de iesit a iesit din casa, doar ca nu mai mult de 30 minute. Prima plimbare adevarata am facut-o intr-un parculet de langa noi, am stat 10 minute si a inceput sa urle de foame, asa ca fuga repede acasa s-o alaptez (nu-mi place sa alaptez in public si oricum era cu cantec la noi, nu prindea bine sanul, nu puteam sta confortabil in orice pozitie din cauza cezarienei etc.).

Acum, vara, eu zic ca pot fi scosi fara probleme, doar ca trebuie evitate orele de maxima caldura.

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, fetelor!
Am intrat in concediu si sunt foarte bucuroasa! Sper sa am timp sa scriu mai mult.

In primul rand doresc s-o felicit pe Pufi, mamica noastra curajoasa, pentru bebele frumos si sanatos! Sa va aduca mult bucurii!

Babyblue, sunt cu sufletul alaturi de tine. Iti tin pumnii ca bebe Iustin sa stea la caldurica pana la termen.

Lissa, imi pare tare rau de necazul cu socrii. Te inteleg perfect. Asta iti mai lipsea acum pe ultima suta de metri. O sa se rezolve cumva, o sa vezi. Pupici

Despre iesitul afara...aici se recomanda sa iesi cu copilul vara dupa ce a ajuns la greutatea cu care s-a nascut, iar iarna dupa doua saptamani.

Eu sunt ok. Am facut o minunata bronsita si sunt pe antibiotice, dar ma simt bine acum. Am avut intalnirea cu moasa si am facut planul nasterii. Sunt emotionata si mi-e si putin frica chiar daca sunt la a doua nastere. Pe 1 iulie ma duc la niste cursuri de relaxare si respiratie ca sa ma pregatesc pentru marea calatorie. De data aceasta voi repeta cu Timo exercitiile de respiratie, pentru ca la travaliul trecut am fost coplesita de durere si nu m-am putut concentra sa respir regulat. Acum e datoria lui sa mentina ritmul si eu sa-l urmez.

Cu drag,

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeag spune:

neata,
in dimineata asta se pare ca dau eu cafeaua cu lapte sau fara cum o preferati .

Va pup si sa aveti o zi minunata plina de vesti bune si sanatate celor care nu se simt prea bine .

Mergi la inceput