Strumfi iul-aug 2011!BV GHEVERONICA!(63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Laura, stii ca si eu aveam (am?) piticii astia cu bebe ca e mai mic decat ar fi normal. La mine e cu femurul.
Iti spun ce mi-a zis doctorita. Daca e in urma cu totul, deci toate masuratorile sa fie in urma, nu e asa grav. In primul rand, poate chiar copilul e mai mititel prin genetica lui. In al doilea rand, la mine pe toate ecografiile scrie (de ex. la ultima): 31 sapt+/- 21 de zile. Pai scuza-ma, 21 de zile nu sunt de colea! sunt 3 saptamani!!
Am inteles ca, de ex, daca tu ai 36 de sapt, iar la eco iti iese de 34, dar aceasta "inapoiere" este cuprinsa in marja de eroare a ecografiei (acele 21 de zile, in cazul meu), nu e o problema. Pana la urma, cate cazuri de erori ecografice n-ai auzit? sa nu mai vorbim de masurarea kilogramelor, ca acolo sunt erori peste erori. Acolo efectiv e orientativ. Bine, daca iti zice ca are 1.900 intr-adevar nu cred ca poate sa fie real la 3 kg, dar o marja de 5-6 sute de grame... da, am mai auzit, e posibil.
Verisoara mea a nascut de curand un baietel la termen de 2.900 grame. Asta e, e mai mitiel. Dar e perfect sanatos.
Si da, e asa cum ai zis si tu: ce putem face pana la urma? suntem limitati....

Sper ca am fost coerenta in exprimare, scriu vreo 3 mailuri de-odata

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Laura ...Da, da , da ,stiam ca ai zis ca bebe este micut , dar eu ma refeream la faptul ca doctorii care mi-au facut ecografiile nu au pomenit nimic de faptul ca ar fi mic.

De asta ma miram, ca la unele fete cu bebei cu greutate mai mare decat al meu , le-au zis ca bebe este slabut, pe cand mie mi-au zis ca este OK .

Oricum ai dreptate, oricat ne-am da noi peste cap, cat ne-am stresa si, si, si...tot DD hotaraste ce si cum!

Felicia multa sanatate puiului! Adevarul este ca si pe mine m-ar speria anestezia aia...ma sperie, daca e sa fie pt mine, daramite daca e sa-i fie facuta copilului.

Dar o sa fie bine,sa vezi!

Burtocika, m-ai amuzat cu vecinii care pun rigips si ce-or mai face....Amuzat este un fel de a spune, ca pe mine ma apuca toate nebunelile cand ii aud. NU termina unul ca incepe altul

Dar totusi este bine ca la tine lucreaza ziua...Noi avem la parterul blocului o clinica stomatologica la care se lucreaza de 6 ani de cand stam noi aici...si de ex. ieri noaptea la ora 1 ei boncaneau, taiau cu flexul si alte nebunii din astea

Mi s-a luat de zgomotele astea...pur si simplu nu le mai suport!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 37+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Aly cum stai cu sesiunea? Mai ai?

Eu am terminaaat!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 37+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

anaemi, dar stii ca poti sa ii reclami la politie pentru deranjarea ordinii publice, nu?
si sunt obligati sa vina, si dau si amenzi sa vezi ce se linistesc dupa-aia...

sesiunea cum ai terminat-o, cu bine?
ce NU mi-e dor de facultati si mastere

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Burtocika, m-ai amuzat cu vecinii care pun rigips si ce-or mai face....Amuzat este un fel de a spune, ca pe mine ma apuca toate nebunelile cand ii aud. NU termina unul ca incepe altul

Crede-ma ca asa e si la noi !!! Si nu de ieri, de azi !
Si sa vezi cum le simti si le auzi pe toate cand stai acasa ... si mai ales dupa ce ti-ai chinuit creierii si spatele sa-ti adormi odorul si cum a pus capul pe perna incep haraielile si gaurile ... fix in orele de "liniste"

A, o mica sugestie: nu va obisnuiti bebele sa doarma in liniste, ca o sa fie jale ! Oricum pana pe la 2-3 luni doarme ca lemnul, poate sa mearga pick-hammerul langa el ca nu se trezesc dar pe urma tresar la cel mai mic zgomot, daca sutn invatati sa doarma in liniste ...

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Crede-ma ca asa e si la noi !!! Si nu de ieri, de azi !
Si sa vezi cum le simti si le auzi pe toate cand stai acasa ... si mai ales dupa ce ti-ai chinuit creierii si spatele sa-ti adormi odorul si cum a pus capul pe perna incep haraielile si gaurile ... fix in orele de "liniste"

A, o mica sugestie: nu va obisnuiti bebele sa doarma in liniste, ca o sa fie jale ! Oricum pana pe la 2-3 luni doarme ca lemnul, poate sa mearga pick-hammerul langa el ca nu se trezesc dar pe urma tresar la cel mai mic zgomot, daca sutn invatati sa doarma in liniste ...

Irina (2006) si 32+ cu

noi cele cu al doilea copil nu avem nici o sansa
dani deja ma termina cu intrebarile ... cand vine bb (dani e in vacanta la bunici si toata ziua la telefon numai asta ma intreaba). da-ti seama ca atunci cand va veni bb va fi calare pe el. nu mai zic de tipete prin casa, plansete, joaca, galagie ... o sa tot fie

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Laura, stii ca si eu aveam (am?) piticii astia cu bebe ca e mai mic decat ar fi normal. La mine e cu femurul.
Iti spun ce mi-a zis doctorita. Daca e in urma cu totul, deci toate masuratorile sa fie in urma, nu e asa grav. In primul rand, poate chiar copilul e mai mititel prin genetica lui. In al doilea rand, la mine pe toate ecografiile scrie (de ex. la ultima): 31 sapt+/- 21 de zile. Pai scuza-ma, 21 de zile nu sunt de colea! sunt 3 saptamani!!
Am inteles ca, de ex, daca tu ai 36 de sapt, iar la eco iti iese de 34, dar aceasta "inapoiere" este cuprinsa in marja de eroare a ecografiei (acele 21 de zile, in cazul meu), nu e o problema. Pana la urma, cate cazuri de erori ecografice n-ai auzit? sa nu mai vorbim de masurarea kilogramelor, ca acolo sunt erori peste erori. Acolo efectiv e orientativ. Bine, daca iti zice ca are 1.900 intr-adevar nu cred ca poate sa fie real la 3 kg, dar o marja de 5-6 sute de grame... da, am mai auzit, e posibil.
Verisoara mea a nascut de curand un baietel la termen de 2.900 grame. Asta e, e mai mitiel. Dar e perfect sanatos.
Si da, e asa cum ai zis si tu: ce putem face pana la urma? suntem limitati....

Sper ca am fost coerenta in exprimare, scriu vreo 3 mailuri de-odata

32+

esti coerenta si ai perfecta dreptate in ceea ce spui. eu sunt prima care zic ca eco e estimativ, ca pana la urma clicul de mouse poate fi pus cu 2 mm mai la dreapta sau la stanga si uite cum apar diferentele.
totusi, pentru piticii de la mansarda mea, e mult mai confortabil cand vin de la eco cu masuratori mai "bune", desi si alea sunt tot estimative si pot fi f bine sa fie eronate .
oricum, dani a avut 3.200, la 40 de sapt fix, deci nu prea ma pricep la facut bb grasunei . drept e ca si fumatul poate "afecta" greutatea lui bb si, cred, ca de aici mi se trage cel mai mare stres.
si multumesc pentru incurajari.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

anaemi, dar stii ca poti sa ii reclami la politie pentru deranjarea ordinii publice, nu?
si sunt obligati sa vina, si dau si amenzi sa vezi ce se linistesc dupa-aia...

Daaaa, poti sa-i reclami, si pe urma patesti cum am patit eu cand, in culmea disperarii, mi-am reclamat vecinul care-si punea aer conditionat la ora 15 A venit nenea politistul, intai a batut la mine la usa sa verifice daca eu l-am reclamat pe vecin, pe urma a batut la vecin si i-a atras atentia sa nu mai faca galagie, intamplator vecinul nici n-avea buletinul la el, ca era din Constanta si il lasase acolo (va dati seama ca de mutatie sau viza de flotant nici nu putea fi vorba), si pe urma mi-a batut iar mie la usa sa-mi spuna sa fiu mai intelegatoare, ca vecinul a promis ca nu mai are mult Asta asa, ca daca vecinul ar fi avut vreun dubiu cine l-a reclamat, sa stie cu certitudine ca eu eram cu para ... noroc ca nu e un om razbunator.

Si faza draguta stiti care a fost ? Ca fii-mea NU S-A TREZIT de la zgomotul ala infiorator, ca doar stiti si voi cum vibreaza peretii cand se dau gaurile pt aerul conditionat !!!

Irina (2006) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

'Neata doamnelor!

Felicitari tuturor pt vestile bune de la doctor, nu mai nominalizez ca ati fost asa de multe! Cu greutatea copilului va rog nu va mai faceti griji, s-a mai discutat subiectul de multe ori - fiecare bebe are un anumit bagaj genetic si ritm de dezvoltare incat variatiile de sute de grame de la o medie statistica sunt absolut nesemnificative. Daca exista un trend bazat pe istoria greutatii fatului, si la un moment dat medicul observa o intarziere, e altceva, dar altfel nu foloseste la nimic sa ne comparam bebeii intre ei, ca noi insele suntem f diferite! Ce, Sophia mea la 2,900 g credeti ca era mai putin normala/sanatoasa decat un bebe de 4kg?! Asa am fost si eu mica la nastere, dar m-am facut mare intre timp, am fost tot timpul printre cele mai inalte fete din clasa.

Astazi eu am o mica aniversare - acum 8 ani, pe 16 iunie 2003, am parasit tarisoara noastra cu 2 valize si mi-am inceput viata de la capat, emigrand in Canada. Ptiu, ce au trecut anii si ce de s-au intamplat intre timp. Fara indoiala cel mai bun lucru pe care l-am realizat sunt copilasii mei. Si tot fara indoiala, daca ar fi sa o iau de la capat, as face la fel, mai ales ca Dzeu m-a ajutat in drumul ales.

Va pup pe toate si aveti-va grija, se apropie la toata lumea finalul grandios! Sa curga vestile bune!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Wow Krissy, felicitari pentru aniversare. Si eu m-am intrebat de nenumarate ori daca as avea puterea sa o iau de la capat in alta tara (visul meu e Noua Zeelanda). Dar nu singura, evident. Nu stiu, sunt mai fricoasa la capitolul asta daca n-am pe nimeni langa mine, cu care sa impart cele bune si cele rele, nu cred ca m-as misca nici din oras.
Chiar, tu ai plecat singurica? ai avut ceva stabilit acolo? scoli, mastere, sau vreun serviciu?
De curiozitate intreb. Oricum, felicitari

32+

Mergi la inceput