Strumfi iul-aug 2011!BV GHEVERONICA!(63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna seara! Daca trebuie prezentza zilnic de la 36 de saptamani , iaca ma bag si eu sa semnez condica , peste o zi facem si noi 36 de saptamani. Ramona , la fel gandeam si eu , sa ajung la 34 si rasuflu usurata si acum nu.mi vine sa cred ca sunt sanse sa ajung la termen.
O sa vezi ca DD o sa aiba grija si de tine.
FELICITARI VERONICA!!!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE LUCA
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC LA MAMICA.
In rest.. nu mai stiu ca am citit pe fuga. Eu in continuare am niste glezne de elefant si mai nou si mainile mi se umfla.
Va pupic pe toate , fug sa fac un dus

35+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Buna, fetelor!
Am intrat in concediu si sunt foarte bucuroasa! Sper sa am timp sa scriu mai mult.

In primul rand doresc s-o felicit pe Pufi, mamica noastra curajoasa, pentru bebele frumos si sanatos! Sa va aduca mult bucurii!

Babyblue, sunt cu sufletul alaturi de tine. Iti tin pumnii ca bebe Iustin sa stea la caldurica pana la termen.

Lissa, imi pare tare rau de necazul cu socrii. Te inteleg perfect. Asta iti mai lipsea acum pe ultima suta de metri. O sa se rezolve cumva, o sa vezi. Pupici

Despre iesitul afara...aici se recomanda sa iesi cu copilul vara dupa ce a ajuns la greutatea cu care s-a nascut, iar iarna dupa doua saptamani.

Eu sunt ok. Am facut o minunata bronsita si sunt pe antibiotice, dar ma simt bine acum. Am avut intalnirea cu moasa si am facut planul nasterii. Sunt emotionata si mi-e si putin frica chiar daca sunt la a doua nastere. Pe 1 iulie ma duc la niste cursuri de relaxare si respiratie ca sa ma pregatesc pentru marea calatorie. De data aceasta voi repeta cu Timo exercitiile de respiratie, pentru ca la travaliul trecut am fost coplesita de durere si nu m-am putut concentra sa respir regulat. Acum e datoria lui sa mentina ritmul si eu sa-l urmez.

Cu drag,

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 27+

Cam devreme concediul draga MIKI! (glumesc) n-ai mai vrut sa mergi sau nu se mai putea? ca eu ma gandesc cu groaza cand o sa stau acasa ca voi muri de plictiseala! la gradi parca trece timpul altfel!

te pup si sa ne auzim cu bine!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Hello.

Am avut concediu de luat 2 saptamani si apoi intru in prenatal. Tu nu mai ai concediu pe anul asta?

Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Bine ai venit pe lume bebe Luca! Sa ai parte de tot ce e mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Anaemi - multumim de aprecieri In principiu ne-am gandit la dans si ceva cursuri de desen / pictura / creatie poate, depinde si de ce gasim pe langa noi, ca in perioada asta eu sunt din ce in ce mai putin deplasabila.
Depinde in ce zona stai, eu am gasit in Bucuresti in zona Titan - Baba Novac un loc de joaca = KIDDIES, care organizeaza cursuri de pictura luni + miercuri, de la 18.00 la 19.00, cu 25 lei sedinta, sunt 8 sedinte (adica o luna in total). Tot ei mai au si dans, marti + joi, doar 6 sedinte.
Tot in Titan, pe la Policlinica, ar mai fi gradinita GENOVEVA care are ceva cursuri intre 16-17.00, dar noua nu ne convine ora, asa ca nu m-am interesat prea mult.
Si mai sunt cele de la FASTRACKKIDS, care au mai multe sedii, unul pe Lanariei (langa liceul Sincai) si unul pe la Dorobanti, si am inteles ca au diferite activitati, acolo inca n-am sunat.

Cel mai mult am fi vrut s-o ducem la inot, dar fii-mea este foarte speriata de apa, nici nu se apropie, iar fara noi e exclus; eu nu risc acum sa intru in piscina, iar sotul o sa fie mai mult plecat ...

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

Citat:

Buna, fetelor!
Am intrat in concediu si sunt foarte bucuroasa! Sper sa am timp sa scriu mai mult.

In primul rand doresc s-o felicit pe Pufi, mamica noastra curajoasa, pentru bebele frumos si sanatos! Sa va aduca mult bucurii!

Babyblue, sunt cu sufletul alaturi de tine. Iti tin pumnii ca bebe Iustin sa stea la caldurica pana la termen.

Lissa, imi pare tare rau de necazul cu socrii. Te inteleg perfect. Asta iti mai lipsea acum pe ultima suta de metri. O sa se rezolve cumva, o sa vezi. Pupici

Despre iesitul afara...aici se recomanda sa iesi cu copilul vara dupa ce a ajuns la greutatea cu care s-a nascut, iar iarna dupa doua saptamani.

Eu sunt ok. Am facut o minunata bronsita si sunt pe antibiotice, dar ma simt bine acum. Am avut intalnirea cu moasa si am facut planul nasterii. Sunt emotionata si mi-e si putin frica chiar daca sunt la a doua nastere. Pe 1 iulie ma duc la niste cursuri de relaxare si respiratie ca sa ma pregatesc pentru marea calatorie. De data aceasta voi repeta cu Timo exercitiile de respiratie, pentru ca la travaliul trecut am fost coplesita de durere si nu m-am putut concentra sa respir regulat. Acum e datoria lui sa mentina ritmul si eu sa-l urmez.

Cu drag,

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 27+

Cam devreme concediul draga MIKI! (glumesc) n-ai mai vrut sa mergi sau nu se mai putea? ca eu ma gandesc cu groaza cand o sa stau acasa ca voi muri de plictiseala! la gradi parca trece timpul altfel!

te pup si sa ne auzim cu bine!

Cu drag,

Hello.

Am avut concediu de luat 2 saptamani si apoi intru in prenatal. Tu nu mai ai concediu pe anul asta?

Cum te simti?

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 33+

Eu sunt foarte bine. Doctotul meu spune mereu cand ne vedem ca am sarcina ideala pe care si-o doreste oricine!
Si eu am concediu de odihna de luat (cred ca o luna) insa am preferat prenatal de la 1 iulie si apoi inca trei luni de postnatal, deoarece cam asta e perioada in care imi permit sa stau acasa. Iar concediul de odihna l-am lasat pentru eventuale nevoi cand ma intorc la servici, si o sa-l iau asa pe bucati.
In rest... ce sa zic... abia astept... am niste emotii... de nedescris! Tu cred ca esti mai ok, fiind la a doua experienta !

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Burtocika, inotul este chiar indicat in sarcina, plus ca nu simti deloc greutatea copilului in apa. Eu una ma simt fff bine si USOARA in apa.
Chiar azi mergem la piscina.

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Mie mi-a zis sa nu mai intru in apa, nici macar in baie! Din ce am mai citit daca se scurteaza colul e posibil sa intre apa, si nu e sterila... Noi vrem sa dam o fuga la mare, dar eu o sa intru doar cu picioarele...

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hmmm...ciudat, eu am colul inchis, oricum la piscina nu voi inota, nu simt caldura acolo asa de tare

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

De fapt cred ca m-am exprimat gresit. In ultima luna exista posibilitatea sa se deschida colul, si din ce am inteles de la fete nu simti absolut nimic, si nu e voie sa intri in apa cu colul deschis. Cred ca asha e mai corect exprimat.

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

FELICITARI GHEVERONICA!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE LUCA!! Sa fii sanatos, iubit si norocos!!

Vedeti fetele, eu sunt cea mai ghinionista de aici. Lipsesc do'le 2 zile si uite ce pierd!! Asa mi trebuie!!!

Va pup pe absolut toate fetele, fara excetie.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 35+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 31 ZILE!!!!!

Mergi la inceput