Strumfi iul-aug 2011!BV GHEVERONICA!(63)
Raspunsuri - Pagina 13
mamutz spune:
Uauuuu!!! Inca un bebe!
Gheveronica felicitari mamica!!!
Bun venit pe lume LUCA sa fii sanatos, papicios, sa ai o viata fericita si implinita !!!! 

Pufii la multe saptamani si lunite inaite pt dragul de bebe!
Felicitari burticute care ati schimbat semnatura!
35+ 
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florina_g Fetelor se pare ca tot baietii vor sa vina mai repede la noi in odisee. La 8:49 azi de dimineata mi-a dat Gheveronica mesaj ca s-a nascut ingerasul. "S-a nascut bebe Luca la 3:45 dimineata prin cezariana, are 3,400 kg, 51 cm, apgar 9.pup fetele:*" ![]() |
Bun venit pe lume, bebe LUCA
! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai noroc in viata!
Felicitari mami VERONICA
! Refacere rapida, mult lapte si te asteptam cand poti cu poze si detalii!Ma intreb cum s-o fi intamplat, probabil s-a declansat travaliul... Uite ca la odiseea baieteilor tot baietii nu se dezmint si se grabesc sa vina pe lume! Urmatoarea trebuie sa fie o fetita, poate ne mai face cineva o surpiza peste weekend, inaintea Antoniei
. Asa ca eu zic:
Hai ROXYBARBU!
Am vorbit si eu cu Ramona in drum spre serviciu si parea mai optimista si increzatoare, dar intr-adevar cum ne spune si Babylicious, era cam "drogata" cu medicamente cam tari... Inca nu o vazuse urologul, spera ca azi.
Va pup,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
31+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Savvy spune:
Felicitari, mami VERONICA si bebe LUCA!!!
Sa fiti sanatosi amandoi, iar bebe LUCA sa aiba o stea norocoasa, sa fie destept si cuminte! Dumnezeu sa va ajute!

CHiar ca s-a deschis robinetul la bebei... ce bine! 

Adra-bell si Anaemi, multumesc mult pentru raspunsuri! Mi-am notat vaccinurile si farmacia. Si eu inclin spre nasterea neprovocata, as vrea sa las natura sa-si faca treaba, mai ales daca ziceti ca e mai dureroasa varianta cu inducerea... si daca doctorul vrea altfel, ii zic ca nu vreau eu si nu i-am planificat eu concediul asa... sper sa fie bine.
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
lisssa_ana spune:
Bun venit pe lume Luca! Felicitari mamico! Refacere rapida, mult laptic si bb fara colici!

Mama de Ana si
36+
Fashion
corry_28 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura13
pai eu tot + 1kg sunt, de la inceputul sarcinii si pana acum ... sa inteleg ca pt mine scoateti biciul? si eu iau vitaminele, adica elevitul, zilnic, mai uit eu cate una, dar, in general le iau. so ... mai depinde si de femeie ... zic eu. ![]() Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel ![]() Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Aaaaa, na si tie
!Slabanoagelor!!!!Sunt invidioasa si geloasa

(eu am luat 14
30+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
Babylicious spune:
Cory, arati fff bine!!! Nu e cazul sa fii geloasa...Eu am luat 9 pana acum! Si tu esti 3 in 1 ![]()

Oana
35+ cu
Eliza Maria
florina_g spune:
Daca mai aud pe cineva ca se plange de kg zau ca pun bataia pe voi rau de tot...eu ce sa mai zic?!am luat 25 asa ca dragi mamici si viitoare mamici, aratati super credeti-ma, cel putin ce am vazut eu pe picassa sunteti superbe. Am pus si eu 7 poze astazi.
Va pup burtici!
37 +
Eduard Gabriel
lisssa_ana spune:
Lauara +1 kg???
...pai ce ai facut??? Tu si Krissy...slabanoagele clubului.
10 zile pana vine mama

, de abia astept!
Mama de Ana si
36+
Fashion
Babylicious spune:
Tu cum mai esti Betty? te-ai mai linistit? 
si krissy a zis ca a luat ceva kg, doar ca arata fff bine!
Oana
35+ cu
Eliza Maria
lisssa_ana spune:
Multumesc ...mai bine, am ieri la spovedit si m-am mai linistit.
ce va fi , va fi...le randuieste DD cum trebuie pana la urma
Mama de Ana si
36+
Fashion

O buburuza mult dorita si asteptata !
)
lui
Daniel - 14.11.2006 si