Strumfi iul-aug 2011!BV GHEVERONICA!(63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Oauuuuuuu

Bine ai venit pe lume bb Luca

Felicitari Gheveronica..recuperare rapida si usoara!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

wowwwwwwww

bb luca
sa fii sanatos, sa ai o viata plina de bucurii, fericire si noroc.
gheveronica refacere usoara, laptic pt bb, multa sanatate si sa te bucuri din plin de minunea ta!!!!!!

bune vesti pe ziua de azi

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari Veronica! bine ai venit bebe Luca!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 37+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Citat:
anaemi, dar stii ca poti sa ii reclami la politie pentru deranjarea ordinii publice, nu?
si sunt obligati sa vina, si dau si amenzi sa vezi ce se linistesc dupa-aia...

sesiunea cum ai terminat-o, cu bine?
ce NU mi-e dor de facultati si mastere

Pai sa stii ca dupa atata timp , miercuri noaptea i-a pus capac sotului care nu a mai rezistat (era si fff obosit) si a sunat la 112 ! Ce sa zic? S-au crucit si politistii care au venit ca aia baraiau la 1 noaptea!

Sesiunea… Am scapat de ea! … Cu biiine!

Burtocika,Laura

Ca dreptate mai ai Burtocika ! Dar “problema” este ca , cel putin ai mei, nu se ttrezeau la baraituri si boncaneli, in schimb daca scartaia uuuuuuusuuurel o usa, sau mai stiu eu ce zgomote minuscule se auzeau…se si trezeau!

Krissy felicitari pt aniversare !

Savvy eu nu cred in mitul ca baietii sunt mai lenesi si alte alea. Ai mei copii au venit amandoi mai devreme cu o saptamana. Si Filip si Anastasia, deci…

In legatura cu doctorul, nu stiu ce sa-ti zic ! Eu una as vrea sa nasc cu doctorul meu, dar nu as vrea sa-mi provoace nasterea (mai ales ca pe toate fetele pe care le-am auzit ca au avut nasterea provocata au zis ca este mai greu si ca durerile sunt mai mari). Acum, tu decizi!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Bravo Vioricaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Chiar ca am inceput ziua cu vesti bune!!

Bebe Luca (ah, ce imi place numele) sa fii sanatos, cuminte si mancacios!!!Aaa, si sa o lasi si pe mami sa se odihnesca, ca sa se recupereze mai repede!

De abia astept sa vad poze

Felicitari, inca o data!

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Offf, Lissa! Imi pare tare rau si nici nu stiu ce sa-ti zic ! Poate mai vorbiti, cu calm, si gasiti o solutie favorabila pt amandoi! … p.s Se marita cumva cumnata? Nu mai retin daca este casatorita sau nu! Daca este…cumva asteapta un bebe? ….hai ca mai pun si eu sare pe rana!

Sunt de accord cu Felicia si cine a mai zis de casa pe numele vostru !

Squirrel asa eram si eu la primele 2 sarcini si acum tot ce imi doresc este sa ajung macar pana la spital

Roxi si eu tot cu dureri asemenea azi noapte ! Plus o stare de greata! Nici eu nu mai am rabdare, dar totusi vreau sa mai stea putinel la caldurica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Bun venit bebe Luca!!!

Sanatate multa tie si mamicii tale!!!

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Roberta si eu am pregatit mai multe lucrusoare pt spital si iesirea din spital. Si cu maneca scurta si lunga, pantalonasi cu botosei , dar si fara botosei + sosetele…Depinde de vreme !

Aly bafta in continuare !

Multumim fetele pt vestile despre Ramona ! Ma bucur f mult ca este mai bine!

Alexuta, depinde de copil ! Al meu este agitat fix cand ma asez sa ma odihnesc ! Pt ca in rest…se odihneste el !

Laura , nici eu nu o sa-l scot pe bebe chiar a doua zi, dar cred ca dupa o saptamana o sa iesim. Eu stiam ca de la 10 zile il poti scoate afara (nu stiu de ce 10 si nu 7 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

ce vroaim sa va mai zic...legat de kg mele ...acum 2 - 3 saptamani eram pe +4kg si la control saptamana trecuta +2 kg, dar decand iau tratamentul (3 zile) am ajuns din nou la +4 kg. Sa inteleg ca este efectul tratamentului (vitamine + tratarea inf urinare ) sau doar avansarea sarcinii ?

30+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Eu cred ca este efectul tratamentului, ca sarcina a avansat si pana acum , fara sa te ingrasi!
Oricum, este bine sa iei si tu un pic in greutate (prea nu ai luat deloc)

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

BUN VENIT LUCA!!!

mama de Carol (29.12.2008) si 35+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput