LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor...iar am tras chiulul...am o gramada de recuperat...parca nu ma mai ajung cu timpul...stam mai mult pe afara ca in casa ma tampeste

Radu ...sa fii sanatos,fericit alaturi de mami si tati si restul familiei

Sarbatoritilor zilei

Enik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Nu cereti parola la contul de yahoo ca nu se da

Avem grup, eu sunt detinatorul si moderatorul. Ca sa puteti avea acces tb sa-mi dati adr de mail ca sa va trimit invitatie. Apoi intrati in contul vostru de mail si de acolo accesati pagina grupului.

Azi am mai adaugat si restul fetelor. Deci mai pot adauga astazi inca 3 persoane. Restul maine. Astept adrese de mail pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

fetelor votati pt House
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b247012_tater_tops_2011_whos_your_tv_drama_king.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, vin si eu la o cafea la amiaza , ma doare capul ingrozitor si mi-e un somn!!! serbarea a fost foarte frumoasa, mai nasol (si comic) e ca scoala continua normal pana miercuri... Isabela s-a comportat exemplar vreo jumate de ora, a aplaudat, a dansat in bratele mele, a cantat si ea... apoi n-a mai avut rabdare, ii trebuia plimbare. i-am dat cheile, servetele, pietricele si am mai fentat o buna bucata, numai bine am prins si premiera lui sora-sa!

eu m-am cam fentat, in anii trecuti era intai o prezentare foto/video in clase, asa ca am mers fara carucior. iar cand am mers dupa carucior (la finalul dansului), au facut prezentarea, la care nu m-am mai dus

in putine imagini, asa a fost www.youtube.com/watch?v=kUk9xstUtaA" target="_blank">serbarea de sfarsit de an scolar...

revin...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

puiutz, NAN3-ul meu e de la 10 luni. Si nu, nu si-a schimbat kk consistenta de la el. Noi avem insa alta pb: cand ii fac trecerea, la prima masura schimbata vomita, la toate mi-a facut asa (si am schimbat preNAN->NAN1->NAN2->NAN3, printre ele a mai baut Aptamil si Milupa HN, NanHA - luat din greseala / neatentia sotului); dar numai la primul biberon, atat.

Mergi la inceput

rodyka, ce-mi place mie ce vad la voi... dansurile alea ei le fac la Educatia fizica? Ca la noi se rezuma doar la: alergat viteza + rezistenta, abdomene, sarit capra, din astea, plictisitoare... Succes Mariei in urmatorul an scolar. Mi se pare schimbata
Cu ce prg ai facut montajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, faina festivitate si faina educatoare!!! Tu ai filmat sau sotul? Ca la un moment dat numai picioarele aleia se vedeau...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!Si mai ales lui Raducu de Tina!!
Rody: super frumoase fetele tale!!Tare as fi vrut ca si fi-miu sa aiba ochii verzi de la mine, dar nah...face numai cum vrea el :))
Vad ca al meu baiat nu e singurul care fuge dupa copii:D

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, iti scriu si aici, poate citesti :)

nu venim azi in zorilor, ca mergem in gheorgheni, ne intalnim cu finutu,dar maine ce faceti, in perioada cada, cd nu sunteti afara? intre 1-4? nu veniti la noi in vizita? am jucariile proaspat spalate si dezinfectate...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

rodyka, ce-mi place mie ce vad la voi... dansurile alea ei le fac la Educatia fizica? Ca la noi se rezuma doar la: alergat viteza + rezistenta, abdomene, sarit capra, din astea, plictisitoare... Succes Mariei in urmatorul an scolar. Mi se pare schimbata
Cu ce prg ai facut montajul?

crissy, Maria nici nu stie sa faca abdomene, sarit capra ai alergari de-alea... rostogoliri, lumanarea, podul am invatat-o eu acasa ei la ed. fizica se joaca afara, dar au si carte de studiat care mie mi se pare foarte complicata, sunt notiuni de anatomie (oase, muschi...). la pregatiri participa toti profesorii, directorul, suplinitorii, impreuna la fiecare clasa...

am folosit acelasi program care mi-e la indemana (Windows Live Movie Maker)

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput