Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Smurfash am intrat sa iti dau un pupic si sa te imbratisez tare-tare. Imi pare foarte rau

Sophia dar ce mancare ai facut, bre? Zi si mie sa ma inspir ca de maine gata, ma ia sotul pachet si ma duce la domiciliul conjugal unde trebuie sa incep shmotruiala, spalat, calcat, papa bun, etc... Of. Ca nu e nicaieri ca la mama acasa...

Hai va pup, la nani cu voi burtici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

pai am facut mazare cu pui si ciorbita de pui, dar nu stiu de ce a iesit asa buna, poate pentru ca nu am mai mancat demult:-)))
duminica vreau sa fac niste vinete umplute

ma pun putin la tv si apoi

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

olim, bine ai venit, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si tu si bulgarasul din burtica, cel mai frumos cadou de aniversare

sophia, mananci sanatos, bravo, as vrea sa reusesc si eu, dar calc pe alaturi cam des. Cum pui graul la incoltit, in aparatul special sau doar in apa? Eu stiu ca semintele de in nu sunt indicate in sarcina pt ca ar putea determina contractii uterine, la fel si ceaiul de zmeur. Esti slabuta, eu am plecat de la 54kg si sper sa nu depasesc 65. La prima sarcina am luat 10 kg dar s-au topit cu alaptatul si noptile nedormite, in cateva luni eram mai slaba decat inainte de sarcina, sper sa se intample la fel si acum

iaura21, vreau sa-ti vad si eu burtica, imi dati si mie parola, va roog

smufurash, ylari si elenush, trebuie sa fiti tari, nu va lasati si vor veni si bebelusii, suntem alaturi de voi

alina, ma bucur ca ai scapat de hematoame, la mine se micsorase hematomul la eco de 7 sapt, sper sa fi disparut de tot, urmeaza sa fac eco la 12 sapt.

annisia si sophia m-ati facut sa rad citindu-va

de baietel mare si 10+

Mergi la inceput

mihaela, sper ca esti bine

de baietel mare si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna seara fetelor,ce faceti?ce harnicute ati fost azi cu scrisul,am citit tot.
elenusht imi pare atat de rau,sper sa poti merge mai departe si in curand vei avea o noua minune in viata ta.
YLARI ma bucur ca te simti un pic mai bine si ca vei fi in continuare alaturi de noi,distractie maine la serbare
Matzaila_81 felicitari pt vestile bune de la eco si in legatura cu zilele in urma,poate ai ovulat mai tarziu.
alina_anto felicitari pt evolutia buna si absorbtia hematoamelor
sophia_m in legatura cu kilogramele eu am plecat cu 54 de kg si am pus deja 3 kg,cred ca o sa ingras destul de mult.Eu sunt de la Recas,medicul il am in Timisoara,tu la cine esti?
smufurash nu mai am cuvintesuntem aloaturi de tine.

11+
puiutul meu

Mergi la inceput

neata
sunt cea mai matinala se pare...no, pai cine se culca cu gainile, gaina se trezeste:-)))

sa va pun rapid treaba cu graul incoltit, ca trebuie sa o tai in viata de la prima ora

1 pumn de grau se pune in apa, se spala de 3 ori pe zi cu apa rece, dupa 48 de ore graul incolteste(2mm), se spala inca o data si se baga la frigider( tine 3-7 zile)

Salata de fructe cu grau incoltit pentru mic dejun:
Fructe(banana, capsune, mar, pepene galben)+ nuca + 2 linguri grau incoltit+ miere

Aly, eu sunt la Gavrilita Bianca la Athena

4+

Mergi la inceput

ah, sa va pun si un exemplu de meniu de gravida si va las

MIC DEJUN 9.00
-cereale integrale cu lapte sau
-ou fiert cu branza, 100 gr pui fara piele si rosii,ardei gras, castravete, 3 masline, avocado sau
-paine integrala cu unt si gem + ceai sau
-un fresh din portocala+mar+un sfert de ananas si un croissant

GUSTARE 11.00
-un fruct (banana, portocala, mar, 1 felie pepene) sau
-un iaurt simplu

PRANZ 13.00
- 200g carne la gratar + salata sau
-un bol de ciorba de pui cu legume sau
-paste cu sos sau
-salata de ton(sardine)

GUSTARE 15.00
-iaurt simplu amestecat cu o jumatate de para taiata bucati mici

CINA 17.30
-peste la gratar cu amestec de legume sau
-carne slaba la gratar + cartof copt sau
-fasole batuta cu paine integrala sau
-mamaliga cu branza si smantana

* Incheiati fiecare zi cu o cana de lapte caldut. Va va ajuta sa dormiti mai usor iar pe bebe sa se dezvolte sanatos.

* Dupa micul dejun, incepeti fiecare zi cu vitaminele prenatale.

* Intre mesele principale consumati iaurt, fructe proaspete sau uscate.

* Pentru greturi trebuie sa aveti mereu la indemana sticksuri, grisine, saratele, precum si apa minerala.

* Beti cel putin 2 litri de apa pe zi

la apa eu sunt campioana..beau de la 3 l pana pe la 4 l pe caldurile astea
nu se pune ca ma duc la baie de 20 de ori pe zi:-))))

hai ca v-am pupat

4+

Mergi la inceput

tot io
va dati seama ce o sa patiti 9 luni de zile cu stresul??

mai aveam o reteta de cartofi copti crocanti

1,5 lingurita ulei masline
2 cartofi mari
2 albusuri mari de ou
sare,piper

cuptorul il preincalziti la 220 grade, ungeti o foaie de copt cu ulei de masline.

spalati cartofii sub jet de apa, ii uscati, ii feliati pe lungime apoi ii taiati ca pentru cartofi prajiti si ii uscati din nou(cartofii cu tot cu coaja)

bateti albusurile spuma, adaugati cartofii si amestecati-i pana se ung bine cu albus

aranjati cartofii pe foaia de copt, cu spatii intre ei sa nu se lipeasca si ii coaceti cam 30-35 de min, pana devin crocanti si usor maronii la exterior.
presarati sare si piper

si pofta buna

si va lassssss

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

si va lassssss

4+

Adicatelea intarati lumea si apoi o lasi????

Wow, super meniuri. In mod surprinzator sa stii ca asa cam mancam, probabil simte organismul si itit cere. De exemplu, cereale cu lapte: nu pun gura pe ele. Ei bine, mancam aproape in fiecare dimineata. Yummy, satioase...

Fug sa ma aranjez un pic ca avem serbare azi, sper sa iasa bine, o sa incerc sa pun poze si pe webshots - la semnatura - ca nu am mai pus demult sa ne cunoasteti si voi, dar va anunt la momentul oportun.

Fetelor... pe mine azi m-a apucat asa o neliniste, o zbuciumare interioara asa, de neputiinta - of, deci niciodata sa nu zici hop, pana nu sari gardul.... si vad ca eu nu l-am sarit, clar, ca azi iar am plans. Luni o iau de la capat si lumea va avea pretentia sa ma comport ca si cum nimic nu s-a intamplat. Lumea cu siguranta asa se va purta cu mine. Of si nu am chef de munca, si am ramas in urma rau cu totul, echipa mea a fost de izbeliste saptamana asta... Of, of, of. Parca mi-am pierdut mintile acum ma gandesc numai sa treaca mai repede timpul, sa raman iar gravi. Sunt cu capul?

Hai va pup si eu, va doresc un weekend minunat fetelor dragi!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

yammy ce meniu delicios, o sa incerc cartofii, chiar imi era pofta de cartofi la cuptor, multam de retete

de baietel mare si 10+

Mergi la inceput