Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alina_Anto...ai o fetitza extrem de frumoasa!sa dea DD sa va fericeasca zilele mereu?

fete ziceti ca daca iese dublu test bine,nu mai e necesar si triplu?.eu la prima sarcina le-am facut pe ambele

tocmai ce am venit din parc si piatza cu lipishtoaca mea, a mers saracutza pe jos o gramada,am mai luat-o si in brate,chit ca aveam bagaje,ca imi era mila de ea.

am cumparat niste fasole verde s-o fac cu smantanica

Mihaelaimi pare sincer rau.

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor acum m-am putut ridica in fund.
M-au consultat 3 doctori si au zis ca cel mai bine e chiuretajul ca era ceva prins inauntru.
Ma simt rau, era prins 2 bobite mici de uter in partea din fata cam in dreptul buricului, a fost foarte greu de curatat si chiar daca a facut anestezie locala am simtit tot, credeam ca mor pe masa si nu se mai termina si dupa dureri groaznice, acum mi-a facut antibiotic si ceva calmant nu am intrebat ce ca nu puteam.
Pe trompa inca se vede ceva si maine iar eco sa vedem ce e acolo.
Ce a scos din uter a dat la anatomie patologica sa vada de ce natura e dar doctorita a zis ca e sarcina.
Ei se tem acum sa nu mai fie ceva pe trompa dar nici nu vor sa imi dea medicamentul ala metrotexat sau cam asa ceva ca e toxic si dupa trebuie sa astept un an sa raman iar ca e periculos.
Faza proasta e ca am rh negativ si la sarcina trecuta nu s-a stiut nimic de rh si nu am facut vaccinul, maine repet rh si daca iese tot negativ si aici imi face vaccinul

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

nu am zis asa ceva. Trebuie sa faci ce analize iti recomanda dr. daca el/ea considera ca tb sa le faci pe amandoua atunci le faci. in cazul meu a zis ca nu mai este nevoie, dar dc mi-l dadea sa l fac il faceam. nu tb sa ne luam una dupa alta si sa intram in panica, la capitolul analize, tb sa facem ce ne spune dr. eu la asta m-am referit.
in ceea ce priveste sexul copilului este doar in procent de 70%, deci se poate sa ramana fetita sau se poate sa fie baietel.
astept vesti si de voi, cele care au varsta mai apropiata

Mergi la inceput

mie mi-a scris si amiocenteza.daca totul era ok la dublu si triplu,la ce sa ma duc sa imi infinga un ac in burta?pentru ca...
sincer,uneori se profita de naivitatea pacientilor.cel putin eu la prima sarcina...am aruncat cu bani,la propriu

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

asa...si acu'mi spune asistenta doctoritei mele ca nici dublu,nici triplu nu-s obligatorii

Citat:

Mergi la inceput

Fetelor incetul cu iincetul ma retrag de la odisee ca DD nu a tinut cu mine si nu pot sa am acest copilas.
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi si la termen.
O sa intru din cand in cand sa vad ce faceti.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor incetul cu iincetul ma retrag de la odisee ca DD nu a tinut cu mine si nu pot sa am acest copilas.
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi si la termen.
O sa intru din cand in cand sa vad ce faceti.

Mihaelaeu as dori sa ramai printre noi...chiar daca n-a fost sa fie.ramai aici si descarca-te..ai nevoie.suntem alaturi de tine,cat si de toate cele incercate

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mihaela, imi pare teribil de rau. Nu mai am cuvinte...
Alina_anto, e o frumoasa fetita ta si ce rochita splendida are! Asa ma enerveaza ca aici nu gasesc dom'le o rochie frumoasa, eleganta, neam. Daca am "bafta" sa gasesc ceva mai pentru ocazii speciale, sigur-sigur nu gasesc marimea fiica-mii. Nici macar pe net nu gasesc. Tot din tara i-am mai cumparat cate o rochita de ocazie, asa. Dar niciuna despre care sa zic "Da, dom'le, asta i-o pastrez s-o aiba amintire cand o fi mare".
Nah, ca am "deraiat" de la subiect, scuze.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mihaela, te rog si eu foarte mult sa nu ne lasi. Vrem sa stim de tine si daca acum am fost impreuna cu tine la un eveniment trist data viitoare vrem sa ne bucuram cand o sa ne spui ca esti insarcinata din nou si ca bebe este ok.
Elenusht, nici de tine nu mai stim nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mihaela, te rog si eu foarte mult sa nu ne lasi. Vrem sa stim de tine si daca acum am fost impreuna cu tine la un eveniment trist data viitoare vrem sa ne bucuram cand o sa ne spui ca esti insarcinata din nou si ca bebe este ok.
Elenusht, nici de tine nu mai stim nimic.

Sigur ca o sa mai intru dar iti dai seama ca nu imi este usor sa citesc de analize si altele, nu ca va invizidez doamne fereste dar ma doare sufletul cand stiu ca si eu ar fi trebuit sa fac aceleasi lucruri pe care le faceti voi acum, sa va bucurati din plin de aceasta perioada si sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput