Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

ink@ felicitari pt vestile bune de la eco

11+
puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-dimineatzasi o saptamana buna!

SARA..ce diferenta mare intre sarcini?cum de ai mai avut curaj?

fete..intrebare:ce se intampla cu sexul in sarcina,in cazul vostru.ca de documentat,m-am documentat io,in felul meu.protejat,neprotejat...de cand?pana cand

eu nu mai scap de starea asta de greata...si usturime la stomac..as manca doar fructe,iaurt,branza vaci...nu mai suport dulcele deloc

as manca doar sarat,medicul de familie mi-a spus clar regim ca sunt hipertensiva,adica cam la granita,dupa ultima tensiune luata.

va .

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Aly sunt bine astept rezultatul la beta astazi si dupa amiaza la 4 m-am programat la un eco 3 d la o policlinica privata o sa fug un pic din spital ca mai vreau o parere.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mihaela-bafta

fete,daca va intereseaza,bagati un ochi pe acest link:

http://www.petitieonline.ro/petitie/aveti_dreptul_la_cel_putin_doua_ore_de_intimitate_totala_cu_bebelusul_dumneavoastra_imediat_dupa_nastere-p32138045.html

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

My Lady, cand e vorba de sex, io prima, io prima, tovarasa!!! Se face protejat, pentru ca femeia este foarte sensibilicoasa la bacterii, microbi, bacili si ciupercute in perioada sarcinii si e bine sa se fereasca.
Bine, plecam de la ideea ca totul e ok la tine si doctorul nu ti-a interzis asta. Daca ai dureri sau mici sangerari, sexul este de evitat. Macar pana ajungi la doctor si iti explica in ce conditii ai voie.
De asemenea, trebuie facut cat sa-ti satisfaci pofta, nu fanteziile. Bineee??? Finut, babeste... NU te apuci de rodeo, ca in doua zile esti internata in spital. Doamne, de unde stiu eu asta? Hihihihi...
Vezi ca sunt pe net pozitiile de gravi. In general cele in care penetrarea nu este profunda.
Si, ca in orice eemplu, depnde de la om la om, de la sarcina la sarcina. Sunt unele tipe care fac de trei ori pe zi, ca inainte, cu zguduiala. Altele nu mai fac de frica. Altele ajung sa aiba probleme de la asta.
Parerea mea este ca e bine sa faci. Daca nu ai interdictie de la medic, e foarte bine ca tu si sotul tau sa ramaneti un cuplu normal si fericit. PLus ca sexul in sarcina este foarte distractiv, mai ales cand creste burtica mai mult. Eu radeam de al meu si ii ziceam sa aiba grija sa nu ma lase insarcinata... Sau, cand aveam 90 de kile siaratam ca un elefant, ii ziceam ca mi-am gasit un amamnt. Si tot felul de glume pe tema sexului...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (6+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Mihaela, iti tin pumnii sa vii cu vesti bune!
Sophia, daca vrei, te rog sa ne dai si noua linkul cu exercitii pentru gravide, as vrea sa-l pun pe prima pagina, daca nu te superi! Multumim!
Ink@, felicitari pentru vestile bune de la dublu test! Cat despre sexul copilului, parerea mea e ca cu certitudine nu afli decat tarziu, uneori chiar la nastere. Mie mi s-a spus pana in luna a 5-a ca o sa am baiat, eu, care am simtit de cand am vazut cele 2 liniute pe test ca voi avea fetita, nu simteam defel ca e baiat, dar nah, daca ecograful arata asa... Apoi, la eco morfofetala din trimestrul II mi s-a spus ca s-ar putea totusi sa fie fetita, dar nu ne-a spus cu certitudine, ne-a spus cam 70% sigur. Abia in luna a 8-a am aflat sigur sigur ca e fetita. Si am o cunostinta careia i s-a spus ca va avea fetita si cand a venit in tara sa nasca, a aflat ca va avea baietel. Iti dai seama, ea saraca pregatise totul pentru fetita... Si daca nici aia la Londra nu au aparatura ca lumea, nu stiu cine Doamne iarta-ma, mai are...
Asa ca eu nu mai am incredere in ecograf din punctul asta de vedere.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragele mele, hop si eu alaturi de voi. In week-end am fost la bulgari unde a fost minunat. Mai putin greturile subsemnatei. Seara sotul manca fripturi si se perindau pe langa mine bucate care mai de care iar eu erau pe castraveti in otet cu pita si limonada. Acum pana si asta imi face rau.
De dimineata am mancat o para. Imi este cumplit de foame dar imi este si cumplit de greata si sunt apatica.
Trebuie sa incep cu hardul de analize. Jumatate intr-o parte jumatate la Victor Babes. Trebuie sa ma duc si la medicul de familie, si la analize si la medicul ginecolog dupa care din nou la docorul de familie. Stiam ca gravida are nevoie de liniste nu de drumuri pe mijloacele de transport.
Miha draga mea, esti in gandurile mele. Sa dea Doamne Doamne sa te auzim cu vesti bune.
In rest o sa va citesc acum. Parca am vazut ceva retete interesante daca nu ma insel sau o dieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!

Miha iti tin pumnii sa fie bine
Lexi Asa am patit si eu la eco cu Sara. A fost baiat pana prin luna a 7-a. Apropo de mancare, de vreo saptamana visez la ardei umpluti. Poate se indura cineva de mine si imi face zilele astea..

ylari, cum a fost la serbare la Eva?

Alina 9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Matzaila, aoleu, dar stiu ca ai ceva de umblat, nu gluma! Succes sa scapi repede de atatea drumuri!
Alina, te-as invita pe la mine sa gusti cativa...
MyLady, referitor la , cum spunea si Anisia, daca nu ai interdictie de la medic, nu ai de ce sa te temi. La noi e totul ca si pana acum. De protejat eu nu ma protejez, am motive bine intemeiate pentru care nu fac asta...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Neata!

Miha iti tin pumnii sa fie bine
Lexi Asa am patit si eu la eco cu Sara. A fost baiat pana prin luna a 7-a. Apropo de mancare, de vreo saptamana visez la ardei umpluti. Poate se indura cineva de mine si imi face zilele astea..

ylari, cum a fost la serbare la Eva?

Alina 9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Vai fetelor si eu poftesc la multe dar cand vine sotul si imi aduce parca nu imi mai trebuie, ieri am plans ca imi e foame si dupa eco de ieri nu am mai putut manca.
Astazi am papat bine.
Va pup si astept cu emotie rezultatele de la beta.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput