Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ylari, e de inteles starea in care esti, nu cred ca asteapta nimeni sa te porti ca si cum nu ar fi fost nimic, doar timpul va mai atenua din suferinta. Va veni si bebelusul sigur, dar trebuie sa te relaxezi, sa-l primesti cum se cuvine serbare frumoasa sa aveti

sophia, da-ne te rog linkul cu ex fizice pt gravidute

de baietel mare si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

smufurash,imi pare tare rau ca nu ai putit duce la sfarsit si sarcina asta...o mica consolare ar fi ca vad ca mai ai embrioni congelati si poate o sa reusesti cu ei

sara ,ti-as trimite parola dar vad ca nu ai activat PM,trebuie sa mergi mai sus la contul meu apoi la mesaje private si mai vezi acolo cum le activezi ,apoi cu mare drag iti trimit...dar tre sa pui si tu poze sa ne comparam burticile

sophia mersi de retete ,daca as incerca(putea sa mananc) cum scrie acolo cred ca m-as face cat china...uneori imi pare bine ca nu pot manca chiar de toate ,bine ca pot manca fructe si lactate si cate un elevit si o iesi ceva de acolo..vad io peste vreo6 luni
dar cartofii tai imi fac cu ochiul ,tre sa-i incerc neaparat
a ,si io mananc cereale dar nu dimineata :pufarini ...mi-am luat o punga de juma de kil si bag din ea cat cuprinde la un film
va pup si ma rog sa nu mai avem parte de necazuri si vesti rele

minunea mea +11

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sophia, multumim de retete, suna f bine. Dieta suna si ea interesant dar cum eu detest laptele (nu doar acum, in sarcina, ci intotdeauna) nu prea va merge nici faza cu cerealele cu lapte si nici cea cu laptele cald seara. Eu mananc cam ce mancam si inainte, fac multa mancare gatita si pap si eu, mai putin, e drept, caci am plecat cu multe kg in sarcina si nu vreau sa iau mai mult de 10, dar oricum bag. Azi am in program ardei umpluti, mi-e pofta de cateva zile de ei. Imi mai e pofta de porumb fiert, dar nu am de unde sa iau de aici, decat dulce si ala nu-mi place deloc, si de mici. Mici chiar ca nu am de unde sa procur, astept sa vin acasa in concediu sa-mi fac pofta.
Smufurash, imi pare enorm de rau, iti doresc multa putere si fii sigura ca Dumnezeu iti va darui bebelusul mult dorit!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sara, nu ai PM activat, asa ca nu am cum sa-ti trimit parola.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sophia, ia spune cum e cu pestele ala de la pranz? Vezi ca in timpul sarcinii nu ai voie carne netratata termic (de la conserva sau peste afumat, somon, de evitat mezelurile de orice fel). Carnea cruda poate da toxoplasmoza, care este foarte nasoala in sarcina...
Eu astazi am avut pofta de mici. Am plecat la cumparaturi si am oprit in piata, unde aveau aia un ditamai gratarul. Deci eu si cu boschetarii stateam la coada la mici... Nu am luat nimic din ceea ce mi-am propus, ci exact pe dos. Eu vroiam portocale, burta vrea caise, eu vroiam banane, burta piersici, pepene, rosii, castraveti si branza proaspata de la tarani... Numai nebuneli. Dar altceva nu pot sa mananc, decat ce-mi spune piticul interior. Te pomini ca mi-am gasit nashul....

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (6+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Acum mi-a adus sotul laptopul de acasa si un stic de la cineva sa pot intra pe net.
Sunt internata in spital de joi seara de cand au inceput sangerarile imediat am venit la urgenta.
La eco nu se vede bebe nicaieri, mi-a facut control eco abdominal, eco endovaginal si iar endovaginal dar nu se vede nicaieri, sunt disperata ieri mi-a facut beta si a iesit 586 si pe 7 iunie cand am facut-o eu prima data era 99,8, doctorita de aici e o doctorita buna pe care am gasit-o la urgenta stiam de ea si incearca sa faca tot posibilul ea zice ca e bine ca a crescut beta cat de cat, dar eu sangerez incontinuu de joi seara, pana ieri la amiaza tare si de ieri incoaca mai putin dar sangerez.Ieri am crezut ca inebunesc am plans de nu mai stiam de mine acum astept sa fac beta iarasi luni dimineata si in functie de asta vedem unde ne aflam cu toate ca daca nu se vede nimic in uter, eu sangerez beta nu e 3000 cat ar fi trebuit sa fie sansele sunt foarte slabe sa nu fi pierdut.Ma apuc de citit din urma.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetele mele dragi... ieri am fost internata la Polizu pentru chiuretaj.L-am rugat pe doctor sa mai faca o ecografie ca sa fim siguri ca chiar nu se mai poate face nimic! Dar din pacate asa a fost! Sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani!
In prealabil mai facusem si alte ecografii ca sa fiu sigura! Suntem terminati! Chiuretajul a fost groaznic de dureros, am simtit tot ce facea acolo si plangeam in timpul interventiei si doctorul imi zicea sa nu mai plang ca plangeam cu spasme si ma miscam...A fost dureros fizic dar psihic si mai rau! Pe burtica, nu stiu cum si de ce, dar am o pata rosie ca o vanataie de unde a fost bebe...probabil ca harjait prin interior de a iesit semn pe exterior! Ma intreb cu ce am gresit eu Doamne sa trec prin asa ceva? Ce nu am facut cum trebuia?De ce eu?Erau atatea fete cu pierderi de sarcina acolo, unele erau la a2 sau a 3 pierdere... Pentru mine nu era o consolare! Am vazut atata durere acolo.
ma simt asa de goala, de singura! Simt ca mi-am dezamagit sotul, ca m-am dezamagit pe mine!Ideea e ca nu am avut nici un soimptom, ba chiar ma dureau sanii si erau f umflati! Inainte de a ma chiureta si asistenta imi cauta vena pentru anestezie, am inceput sa sangerez...dar rau...curgea mult!deci daca nu mergeam de bunavoie, ajungeam la urgenta si era mai rau!Imi pare rau ca v-am intristat fetelor, imi pare rau ca nu voi fi mamica in ianuarie! paote totusi Dumnezeu imi indeplineste visul de a avea un bebe vara, asa cum mi-am dorit eu!Dar cu ce pret!O sa ma investighez sa vad daca chiar a fost vreo problema de la mine saupur si simplu nu a fost sa fie!
ma intorc la aspirante!
numai bine va doresc si sa apreciati si mai mult sarcina pe care o aveti!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks
minunea noastra

Imi pare asa de rau, crede-ma ca te inteleg cu toate ca parca din cand in cand eu ma mai gandesc ca poate e bine, ca poate nu am pierdut, doctorita si doctorul meu mi-au spus ca e avort menstrual dar eu nu vreau sa accept, inca mai sper pana luni.
te imbratisez si sper ca cat de repede sa vii iar la odisee.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Dragele mele Ylari si Elenusht, am suferit impreuna cu voi. Inca mi se pare un vis urat si nu-mi vine sa cred ce se intampla. As vrea sa ne bucuram impreuna de tot ce se intampla nu ca unele dintre noi sa sufere.
Nu stiu cum sa va ajut decat sa va rog sa ne scrieti in continuare. Noi o sa ramanem prietenele voastre si cand va fi momentul o sa intram cu voi la alta odisee sa va sustinem si incurajam.

Eu am fost aseara la doctor si am vazut inimioara puiului. 135 batai pe minut. Nu stiu daca e bine sau rau.Spune ca in cavitate sac gestational corespunzator unei sarcini de 6 saptamani si 6 zile dar ecou embrionar vizibil pentru 6 saptamani si 0 zile. Scrie VG medie 6 saptamani si 3 zile DPN 06.02.2012. In resc scrie ca e totul normal, fara hematoame.
E pulsul ok? De ce sunt in urma cu trei zile? M-am ingrijorat cu atatea povesti triste.

Matzaila ti-ai vazut puiutul nu te mai ingrijora ca e bine, stai linistita ca e bine, la mine nu se vede deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

fetele care ati pierdut sarcini intrati pe subiectul Trombofilia 59 si pe prima pagina o sa gasiti ce analize ar trebui sa mai faceti. Eu sunt patita. Cu tratamentul adecvat se poate, deci ma rog pentru voi sa va reveniti repede psihic si fizic si sa faceti copilasii pe care ii doriti.

Mergi la inceput

Fetelor sper sa intrati cat mai des ca sunt asa suparata si plictisita si m-am certat si cu sotul.

Mergi la inceput