Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Raspuns sondaj: amandoi vrem bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

monique bine te-am "zarit"
el:nu
ea:nu
...dar daca o sa fie vreo surpriza....amandoi zicem ca am fi deacord ....atunci vom vedea

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Te-am luat. 5:45

pffuuu cine da mai mult?
edit: adica mai putin

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haaa, iar am capacitati telepatice: ieri chiar la m_monique ma gandeam!! A venit la scoala o colega cu fetitza ei cu 4 luni mai mare ca Sophiphi: are 20 de kile si 26 la picior. Ma tot uitam la fundulica ei, ca al lui Soiphiphi e pe sfert:))). Tare dragalasha fetitza, dar chiar mi s-a parut prea grasana, nu doar in comparatie cu modeala mea. Si m-am gandit la dop-modela, ca ea era grasunica dar nu la modul "asa nu" si ma gandeam cate kile o fi avand acum campioana noastra.
Ei, dar legat de fetita colegei, am vazut-o apoi stand la masa si mancand cu furculitza de toate de pe platou si in dreapta avea paharu' cu Fanta din care bea "ca oamenii mari". Cam nashpa mi s-a parut
En fin. Acum la noi e festivalul international de teatru "Atelier" si mi-am mai incantat si io ochii cu niste spectacole. Deseara mai merg la unul de Dabija (nu ala cu "ce te f... grija).
Anaan, abia astept vacantza, da' luni m-au pus la supravegheat competentele lingvistice, pierd toata ziua acolo; dupa luni vreau sa ma apuc serios de biblioteci/ invatzat/ facut eseuri ca bate sesiunea la usaaaa. Abia dupa 15 iulie ma voi putea relaxa si io. Deci punem de-o intalnire locala? Locul ala misto din Bistritza de-i placea si Denisamadei?...
Bebe-strumph, io n-am inteles cum a picat Ariana, s-a rupt plasa de tzintzari, a trecut prin ea? Vai, mi s-a facut pielea de gaina, mi se face rau numai cand ma gandesc. Cine zicea ca are super protectie la geamuri, Andiaroro, asa-i? Parca ea zicea de geamuri inchise cu cheia, ceea ce mi se pare o idee super buna!
Mai vroiam sa zic mai multe dar m-a lasat neuronu'. Din toamna am vrea si noi s-o dam pe Phiphi la gradi (una particulara, a unei colege) si am emooooooooooooooootziiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ilinca, hai ca iti dau eu sfaturi legate de gradi. Eu nu am nici in clin nici in maneca cu datul sfaturile dar la capitolul asta iti zic asa: daca parintele are emotii si nu e convins ca gradi e cel mai bun lucru pentru copilul sau, sigur ii va transmite aceeasi stare plodului care va palnge si se va adapta mai greu.

daca tu esti ok cu gradinita, ok cu educatoarele, ok cu programul si ce face acolo nu are rost sa te apuci sa iti tzatzaie curu in fata Sophiei cand o fi de mers la gradi.

Si ca sa iti dau curaj: Vladimir a invatat sa numere pana la 12 in engleza. El sta la lectii cu copiii din grupa 3-4 ani si executa si el ce poate:))

Eu sunt tare multumita de gradi asta mai ales ca nici nu s-a imbolnavit, ii plac copiii, mananca bine, il iubesc fetele de acolo si asta se vede si de saptamana viitoare incep operatiunea olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tucucuiete!

Ies din hibernare ca sa-i raspund lui Anaan: exact asta e situatia si la noi:
eu: da
dinsul: ba!

Si e si hotarit si fixat ca Ian e "perfect" si ca nu mai facem NICIODATA alt copil
Multi prieteni m-au intrebat: "da' de ce nul pacalesti?"
De aia, ca mi se pare un scenariu horror ce denota, pe linga lipsa de respect si consideratie fata de partener, probleme cu stima de sine, probleme de parteneriat, probleme la "mansarda" proprie etc.

Nu as face niciodata asa ceva. Din pacate, incep sa ma obisnuiesc cu ideea de avea un copil unic. DAAAAAAAAAAR daca...se intimpla pina la...sa zicem...42 de ani ai mei, o sa ma bucur.

Va pup cu drag pe toate.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si Ian va merge la gradi din septembrie si, referitor la ce a spus Bianca, nu, nu sint convinsa ca gradi e cea mai buna pt. copilul meu ACUM -as fi vrut sa pot amina acest moment pina la 3 ani- dar nu am o alta solutie MAI BUNA.
Si da, cred cu tarie ca pot sa-i transmit copilului meu starea mea de nesiguranta combinata cu neputinta. Am 1001 de intrebari la care inca nu am raspunsuri. Cel mai mult as vrea sa nu plinga deloc si sa-i placa din prima! Vise, maica, vise!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaa, ca uitasem sa raspund la sondaj: NU, nu mai vrem nici unul dintre noi alt copil. Si pentru ca, vorba lui Jambo, Sophiphi e perfecta si pt. ca ambii suntem copii unici si nu putem spune ca am suferit sau tanjit dupa frati etc. Eu am mai spus ca de cand ma stiu am visat la un copil si anume fetita asa ca supremul vis e implinit. Ne simtit minunat asa si simtim ca avem o familie implinita, slava Domnului ca nu avem controverse pe tema asta.
Cu gradinita, ai dreptate, Bianca! Bine, eu imi fac emotii asa...ca pentru o noutate, dar nu ma agit, nu ma panichez. E o gradi faina, cu curte, cu o grupa de pitici intre 1 an si 3 ani unde sunt maximum 10...Am o colega care si-a dat baietelul la 2 ani si a zis ca intr-un an a lipsit pus cap la cap 2 saptamani, caci fiind o grupa mica (vreo 6 ciutaci de-astia pana-n 3 ani) nu au fost epidemii/ virusi nasoli etc. Mai trebuie sa strangem din dinti cu banii, bine, nu e scump, cam 500 de lei/ luna programul pana la 14, cu 2 mese pe zi incluse si daca vrem transport e 5 lei/zi. Iaca http://www.gradinitagabi.ro/despre-noi sa-mi spuneti ce parere aveti
Cuscra Inapreda, nu vii saptamana venitoare pana-n Cluj? Vrea Andrei sa mearga la un spectacol si parca as merge si eu si Phiphi (in Cluj, nu la spectacol:))). Anaan, tu ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Haaa, iar am capacitati telepatice: ieri chiar la m_monique ma gandeam!! A venit la scoala o colega cu fetitza ei cu 4 luni mai mare ca Sophiphi: are 20 de kile si 26 la picior. Ma tot uitam la fundulica ei, ca al lui Soiphiphi e pe sfert:))). Tare dragalasha fetitza, dar chiar mi s-a parut prea grasana, nu doar in comparatie cu modeala mea. Si m-am gandit la dop-modela, ca ea era grasunica dar nu la modul "asa nu" si ma gandeam cate kile o fi avand acum campioana noastra.

dop-modela e tot durdulica. in aprilie cand am cantarit-o avea 15.5 kg si 88 cm. alearga toata ziua, se aseaza singura in leaganele de copii mari si se da singura. vorbeste de ne ameteste, si e rrr-ita.
toata ziua ne insira planetele, in ordine, si nu-i scapa nici una.
am inceput sa renuntam la scutec, ii mai punem doar noaptea.
il mai bate si musca pe andrei, dar tot el e favoritul ei. intr-o zi andrei mi-a spus la el la gradi e o fetita care il bate, si el i-a spus ca daca il mai bate, o aduce pe ioana sa o muste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, tufete dragi!

Sondaj
ea: nu
el: cel mai nu.

In ceea ce priveste perfectiunea primului bb, care determina parintii sa nu isi mai doreasca un altul, vreau sa spun ca a trecut si pe la mine pe acasa, incat credeam ca am cel mai bun, frumos, inteligent baiat din lume care este de neegalat, inclinand sa nu imi mai doresc alt copil. Lumea din jur m-a incurajat, spunandu-mi: "sa nu pierdeti reteta, doamna si sa mai faceti asa minunatii", ceea ce mi-a starnit dorinta pt al doilea, insa pt un viitor mai indepartat.Katya a fost un accident, insa unul de care sunt intr-adevar mandra si de care ma bucur nespus de mult.O alta perfectiune pe langa prima iti da niste aripi si un impuls de ati trai viata cum nu va imaginati....asa ca cele cu un singur bb, puteti incerca sa plamaditi si a doua minune perfecta...cu siguranta veti fi mult mai mult decat implinite!
Va pup!
Munica... si multumesc!

Mergi la inceput